MOMENTS OF MY LIFE

Sudio E2 -kuulokkeet


Sudio E2 -kuulokkeet 

Mainos with SUDIO


Langattomien kuulokkeiden suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina. Enkä ihmettele. Itse olen ihastunut näihin Sudio E2 nappikuulokkeisiin. Niissä on loistava äänenlaatu ja ne pysyvät korvissa erinomaisesti.  

Meistä jokaisella on omanlaisensa korvan muoto. Sudion E2 kuulokkeitten mukana tulee viisi erilaista sovitinta, niillä saa säädettyä koon ja istuvuuden juuri sopivaksi omaan korvaan. Sovittimien koot ovat XS:stä XL:ään. Minä käytän M-kokoista sovitinta. 
Pienet kuulokkeet latautuvat täyteen kotelossaan 60 minuutissa. Ja niissä riittää virtaa 6,5 tuntia. Koteloa ladataan USB-laturilla, joka on pakkauksessa. Akun kesto kotelossa on 30 tuntia. 

Sudio E2 -nappikuulokkeissa Hybrid Active Noice Cancelling -melunvaimennus eli hybrid ANC  / Se tarkoittaa, että hienosäädetty suodatin vaimentaa ympäröivän maailman metelin ja voit nauttia musiikista tai äänikirjoista meluisissakin ympäristöissä. Voit kuitenkin halutessasi päästää ympäristön äänen läpi Ambient Sound tilan avulla. 
Ps. Kun kuuntelet musiikkia tai kirjoja, käytätkö mieluummin pantakuulokkeita tai nappikuulokkeita?

Minä kuuntelen enemmän nappikuulokkeilla, mutta toisinaan on paikka myös pantakuulokkeille. 


Sudio Regent 2 -kuulokkeet


Jos sinun vastauksesi on pantakuulokkeita, niin Sudiolla on tyylikkäät Regent 2 langattomat kuulokkeet.Sudio Regent 2 tarjoavat loistavan äänenlaadun ja modernin tyylikkään muotoilun sekä Bluetooth 4,1 -kaiuttimet. Akun kesto on jopa 24 tuntia. Latausaika 2 tuntia. Jo kymmenen minuutin pikalatauskin riittää lataamaan tarpeeksi virtaa päivän tarpeisiin. Kuulokkeet saa pieneen tilaan. Paino 185g. 

Kaikki kuulokemallit näet verkko-osoitteesta, SUDIO ja sitä kautta voit tehdä myös tilauksen. 


Iloisiin kuulemiin!

/ Tuula 


Minut löytää instagramista nimellä: tuulaslife 

sekä facebookista nimellä: Tuula's life10 kommenttia

 1. Voi, joo, ovat kauniit. Luulin alkuun, että kyse on kuulolaitteesta huonokuuloisen avuksi. Itse en juuri kuuntele kuulokkeilla muuta kuin Teams-kokouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat todella kauniit ja hyvälaatuiset. Onneksi en vielä tarvitse kuulolaitetta. Mutta tuntuu, että sitäkin enemmän näitä nappikuulokkeita, olen intohimoinen kirjojen kuuntelija. Toki myös lukija. Kuulokenapit ovat aina mukana kävelylenkeillä ja ruohonleikkuussakin.
   Kiitos Mare kommentistasi ja kaunista elokuuta!

   Poista
 2. Minulla on nappikuulokkeet käytössä, mutta välillä on ihanaa lainata pojan pantakuulokkeita, kun köllöttelen sohvalla ja katselen leffaa kännykällä.
  Todella kauniita nämä sudion kuulokkeet. Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappikuulokkeet ovat niin näppärät. Ja niinkuin sanot pantakuulokkeilla on myös paikkansa. Nämä Sudion uudet kuulokkeet ovat ihastuttavat - korville ilo. Hyvä äänenlaatu ja pysyvät hyvin korvissa.
   Kiitos Outi ja ihanaa elokuuta <3

   Poista
 3. Kun kuulokkeissa yhdistyy sekä laatu että viimeistelty muotoilu, niitä on ihan pakko saada itselleen. Nämä ovat juuri sellainen kapine, jota ei tarvitse peitellä.

  VastaaPoista
 4. Hyvin sanottu Nadine <3 Näitä ei tosiaan tarvitse peitellä. Olin eilen lenkillä nappikuulokkeet korvissa ja naapurin rouva tuli vastaan. Huomasi kauniit kuulokkeet ja alkoi kysellä näistä. Kerroin mielelläni. Nämä saavat näkyä. Kiitos Nadine ja hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Olisi tarkoitus hankkia itsellenikin tuommoiset. Katsotaan nyt milloin sekin ilo tulee :)

  VastaaPoista
 6. Pitäisiköhän itsekin jo luopua pikkuhiljaa langallisista... :D

  VastaaPoista
 7. Itse en noita korvan sisään laitettavia ole oikein koskaan oppinut käyttämään ja nyt kun tuo traguslävistys on niin en taida enää edes yrittää 😅

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig