MOMENTS OF MY LIFE

Kaksi asiaa nyt - näkemiin Peking ja midimekko kevääseen

 

// Postaus sisältää mainoslinkin //

Olen katsonut ahkerasti Pekingin talviolympialaisia. Sunnuntaina ne riemukkaat juhlat sitten  päättyivät - näkemiin Peking. 

Ja Suomen kannalta päättyivät tosi juhlavasti. Suomen Leijonat taistelivat olympiakultaa! Oli hienoa kuulla taas Maamme -laulu.  Ja oli komeaa, kun Valtteri Filppula jakoi jääkiekkokavereilleen mitalit kaulaan. Hyvä Suomi! En muuten olisi uskonut, että Suomi saisi kaikkiaan kahdeksan mitalia. Oma veikkaukseni meni pahasti pieleen. 

Ja katselin myös sunnuntaiaamusella  Kerttu Niskasen hiihdon. Olipa siellä ladulla aikamoinen myrsky ja puhuri, mutta läpi tuulen ja tuiskun toi Kerttu pronssimitalin naisten 30 kilometrin hiihdosta. Sai jo toisen mitalin Kerttukin. Iivo jo aikaisemmin nappasi koko värisuoran kultaa, hopeaa ja pronssia. Uskomaton sisaruspari! 

Pekingin talviolympialaisten maskotti - Bing Dwen Dwen -panda 


Ihan hiihtojen kuningattareksi ei Kerttu päässyt, Therese Johaug vei tuon tittelin. Ja Alexandr Bolsunov sai hiihtojen kuninkaan tittelin kolmella kullallaan. Minua hymyilytti, kun Bolsunov 30 km:n voiton jälkeen kätteli viimeiseksi tulleita hiihtäjiä. Hän on oppinut kauniita tapoja meidän hyväkäytöksiseltä Iivolta. 

Kisojen kauneinta antia olivat jäätanssit. Upeaa taidetta ja ihanaa musiikkia. En osaa edes kuvitella sitä harjoittelun määrää, mitä jäätanssijat joutuvat tekemään. Mielettömästi tunteja ja tuhansia  kertaamisia kuuluu tähän uskomattomaan lajiin. Yksittäisluistelussa minua suretti nuoren Kamila Valijevan kohtalo. Miten hänen käykään jatkossa. 

Helpottaa ja tulee ikävä, kun kisat päättyivät. Sanoinkin jo aikaisemmin, että kyllä tämä on työstä käynyt, niin tiiviisti olen kisoja seurannut. Onneksi edes yksi laji on jäänyt väliin, kelkkailua en ole seurannut.  

Miksi helpottaa? Oma liikuntani on jäänyt todella vähiin kisojen aikana. Sohva ja televisio ovat kutsuneet  enemmän kuin ladut tai kävelypolut.



Jos ihmettelette, miksi minä tässä postauksessa keikun  kevätmekossani. No, minulla oli ilo  viettää synttäreitäni olympiahuumassa. Ja kukkiakin sain. Tämän mekon valitsin yhteistyön merkeissä Cellbesiltä. Sopii hyvin tähän olympiajuhlaan. 

Cellbes fi:n sivuilla voi nyt tehdä superlöytöjä jopa -50% alennuksella, kannattaa tutustua. 

Tämä mekko on kevään uutuuksia, joten tätä mekkoa ale ei koske. Mutta ei hätää, koodilla TN22 saat -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Cellbes -merkin tuotteista. Tämä mekko on mukavaa joustavaa trikoota. Tykkään tästä vihreästä väristä, mallista ja kauniista kuosista. Viihdyn tässä mekossa. 



Mutta nyt uuteen alkuun myös kuntoilun saralla. Hyvää uutta viikkoa! 

/ Tuula 


Seuraathan minua jo instagramissa: tuulaslife

Midimekko - // Cellbes *


16 kommenttia

  1. Tosi nätti mekko Tuula:)
    Leijonien kulta ja muutkin mitalit ihan huippua. En kyllä nähnyt muuta kuin luistelua, sillä minulla ei ole Eurosportia, mutta luistelua on aina pakko ainakin jonkin verran nähdä. Kaipaan luistelua muutenkin, tässä lähialueella jäähalli,mutta se ei ole sama asia kuin ulkona luistelu. Kaunista uutta viikkoa Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myöhässä vastauksissani. Anteeksi. Tuli omat kiireet mukaan ja nyt vielä Ukrainan tilanne. Mutta olympialaiset olivat hienot, se on pakko myöntää. Luistelu ja nimenomaan taitoluistelu on yksi seuratuimpia lajeja maailmaassa, ainakin olympialaisissa.
      Itse en ole moneen vuoteen luistellut. Se jäi jokunen vuosi sitten, kun kaaduin ja loukkasin pahasti häntäluuni.
      Hyviä helmikuun viimeisiä päiviä sinulle Jael <3

      Poista
  2. Tuo mekko on todella kaunis ja sopii sinulle ihan täydellisesti. Kyllä oli hyvä mitalisaldo Suomella näistä olympialaisista.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Viihdyn tässä mekossa. Kahdeksan mitalia ja niistä viisi toi Iivosen sisarukset. Kaikkineen hienot olympilaiset!
      Hyvää viikonloppua Outi <3

      Poista
  3. Suomen ensimmäin jääkiekon olympiakulta kruunasi kisat! Ja hienoa, että Mantalla oli kaunis talvipäivä kansalle juhlia kultamitalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin olympialaisissa jääkiekosta kultamitali. Niin totta, se kruunasi hienot kisat. Manta on mainio "juhlienjärjestäjä".
      Kiitos Riitta ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Nätti mekko ja onnea synttäreiden johdosta.
    Penkkiurheilu ei ole meikäläistä varten, joten eipä ole tullut seurattua taaskaan tätä hullunkurista tapahtumaa. Tai no sen verran olen, että tiedän mitä on taitoluistelun saralla tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Melissa!
      Penkkiurheilua parempi laji olisi itse mennä urheilemaan tai ainakin liikkumaan, tiedän. Mutta minua kiehtovat kovasti talviolympialaiset. Ne ovat minulle suurta viihdettä. Toki aina mahtuu mukaan noita surullisiakin tapauksia. Mutta kokonaisuudessaan olympialaiset Pekingissä onnistuivat hyvin.
      Hyvää viikonloppua Melissa <3

      Poista
  5. Ihana mekko ja saappaat sen kanssa ovat piste i:n päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kristiina. Hain varastosta nämä kevyet saappaat, niitä voisi sisäsaappaiksikin kutsua. Ja olen samaa mieltä, sopivat kivasti tämän mekon kanssa.
      Hyvää viikonloppua, Kristiina <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Viihdyn tässä mekossa hyvin.
      Hyvää viikonloppua <3

      Poista
  7. Oi multa on mennyt aivan ohi tuo suloinen pandamaskotti! Olen siis vain lukenut netistä kun Niskaset ovat saaneet mitalleja :D Hurjasti onnea myös syntymäpäivän johdosta, mekko pukee sinua kauniisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pandamaskotti on suloinen. Jokainen urheilija sai pandamaskotin. Jää ihana muisto Pekingistä. Aikamoisia sisaruksia ovat Iivo ja Kerttu, toivat Suomelle kahdestaaan viisi mitalia.
      Ja kaunis kiitos onnitteluista <3

      Poista
  8. Hyvää syntymäpäivää, Tuula!
    Kaunis mekko, näyttää juuri sellaiselta käyttökelpoiselta moneen tilaisuuteen. Ehkäpä tässä vielä tulee tilaisuus, jossa nähtäisiin pitkästä aikaa...
    Takanasi oleva taulu on myöskin mielenkiintoinen!
    Kevättä kohti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Celia! Ihana kuulla sinusta <3
      Olisipa kiva nähdä. Toivotaan, että se päivä pian koittaisi.
      Tuo taulu on perintötaulu isotädiltäni. Hänen miehensä oli muusikko ja tuo tauluhan soi :)
      Kevättä kohti mennään !!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig