MOMENTS OF MY LIFE

Minun kesäni


Nappasin tämän kivan kesähaasteen bloggaajaystävältäni Tiialta. Kirjoittelin tätä juttua saaressa syysmyrskyn keskellä. Välillä piti käydä lisäämässä kiinnitysköysiä veneeseen. Ensi viikolla nostamme purjeveneen ylös ja se on varma kesän loppumisen merkki. 


Kesä 2020 kahdella sanalla 


Saarimökki ja vene.


Kesän huumaavin auringonlasku? 

Valoisan kesäyön auringonlasku. Auringonlasku oli yhtä heleä kuin alkukesäkin. 


Kesän itkettävin hetki?

En ole itkenyt tänä kesänä. Mutta korona on tuottanut murhetta. 


Kesän hurmaavin herkkuhetki?

Laiturikestit ovat niitä kesän hurmaavimpia herkkuhetkiä. Vuohenjuustopiirakkaa. 


Kesän kikatuttavin automatka?

Vaihdan venematkaan. Me emme ole tänä kesänä paljoakaan automatkanneet. Toki kaupunkiasunnosta mökille ja takaisin, mutta muuten ovat autoreissut jääneet vähiin. Mutta veneilleet kyllä.  Yksi hauskimpia venematkoja oli, kun tapasimme ihanat tuttumme Aspholmin satamassa. En tiedä kikatimmeko, mutta hauskaa oli. 


Kesän ikimuistoisin järvipulahdus?

En ole tehnyt järvipulahduksia, mutta meressä olen uinut paljonkin. Nämä pulahdukset veneestä ovat aina kivoja, silloin ollaan muualla kuin kotilaiturilla. Harvemmin vain näistä pulahduksista tulee otettua kuvia. Tässä kuitenkin yksi - Stenskärin merimaisemissa otettu. 


Kesän lempparilook?


Tänä kesänä olen käyttänyt paljon tunikoita. Hippilookista pellavalookiin. Ne ovat huolettomia ja käytännöllisiä saaristossa.
 

Kesän tunnelmallisin tuokio


Tänä kesänä se oli ehdottomasti ensimmäinen ateria merellä. Lohikeitto maistui. Kesäkuussa oli upeita ilmoja. Ja valoisaa. 


Millainen oli sinun kesäsi? 

Ja muut bloggaajat, nyt on hyvä aika muistella viime kesää. Kesä on ollut varmasti monelle erilainen kesä. Ota blogihaaste vastaan. 

- Tuula


Tuula's life blogia voi seurata 

18 kommenttia

 1. Kyllä se kesä vaan on ihanaa aikaa! Nämä merelliset kuvat kyllä ovat sellaisia, että sielu lepää:) Teillä on kyllä ihanaa, kun voitte sekä purjehtia ja mökkeillä. Kesäsi on ollut kaunis!
  Korona vaikutti omaan kesään, joten aika iisisti kotosalla ja yksi viikon mökkireissu oli meidän saldo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdyn merimaisemissa. Tänä kesänä ollaan oltu paljon mökillä. Kotoa mökille auto- ja venematkoineen kestää noin 1h 10 min, joten kaupunkiasioittenkin hoito on helppoa. Meillä kippari on sellainen levoton sielu, että hän haluaa välillä vaihtaa merimaisemaa eli silloin lähdetään veneellä liikkeelle.
   Korona on vaikuttanut myös täällä. Mökkivieraita ei ole paljoa käynyt. Mutta toivotaan parempia aikoja.
   Kiitos Minna ja ihanaa syksyä 🍂🍁

   Poista
 2. Ihania kesämuistoja! Korona ei ihan kauheasti ole vaikuttanut omaan kesääni, paitsi siten että muutamat kesävieraat jotka joka kesä käyvät meillä ovat koronan vuoksi yhteisestä päätöksestä jääneet tulematta.
  Mukavaa syksyä sinulle Tuula<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä on ollut kaunis. Meillä sama juttu, mökkivieraat ovat olleet vähissä, korona on ollut täälläkin syynä. Mutta toivotaan parempia aikoja.
   Kiitos Kristiina ja mukavaa syksyä myös sinne 🍂🍁

   Poista
 3. Ihania kesämuistoja sinulla. Teille kertyy noita merimuistoja ihanasti aina kesän aikana. Sinun kesäinen tyylisi on myös aivan upea <3
  Kaunista sunnuntaita Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merimuistoja kertyy. Kuvittelin, että niitä olisi kertynyt tänä kesänä enemmänkin, mutta tämä kesänä oltiin paljon enemmän mökillä kuin veneilemässä.
   Kiitos kesätyylini kehuista. Tänä kesänä on ollut naisilla paljon kauniita mekkoja, mutta tähän saaristoelämään nuo tunikat ovat käytännöllisempiä. Kiitos ihana Outi ja hyvää syksyistä viikkoa! 🍂🍁

   Poista
 4. Oma kesä meni niin töissä, vaikka hyviäkin puolia oli siinä hommassa, niin kaipasin kuitenkin sitä vapautta, joka minulla ennen on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on sinun kesäsi mennyt töissä. Voi, muistan hyvin nuo omat työkesäni. Menivät ne kesät niinkin. Vaan sitä vapautta ei ollut, joka kuuluu myös kesään.
   Kiitos Melissa ja hyvää syksyä 🍂🍁

   Poista
 5. Kesällä sai hivenen hengähtää onneksi kevään jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengähtäminen on paikallaan kesällä... Monella oli rankka kevät ja ehkä sinullakin.
   Kiitos Mira ja hyvää syksyä 🍂🍁

   Poista
 6. Ihanan merelliset kuvat! Minulla on jo nyt ikävä kesää ja aurinkoa.

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren äärellä on vietetty tätä kesää. Mökillä ja harvakseltaan veneillen. Kesä meni liian nopeasti. Sitä olisi saanut kestää pidempään. Ei ihme, että jo ikävöit kesää ja aurinkoa.
   Kiitos rva Kepponen ja kaunista syksyä 🍁🍂

   Poista
 7. Olipa kiva tapa kertoa menneestä kesästä! Ihania hetkiä ja kuvia! <3
  Taidanpa napata tämän haasteen mukaani. Sateisina syyspäivinä on mukava muistella mennyttä kesää. Meillä sup-lautojen tyhjentäminen on merkki kesän loppumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna 💛 Nappaa ihmeessä haaste mukaan.
   Ja teillä sup-lautojen tyhjentäminen, syksy teettää hommia. Monenlaisia.
   Mukavaa syksyä, Minna!

   Poista
 8. Oi saarimökki <3 Olen monet kesät haaveillut kesästä sellaisella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökki saarella on kiva, mutta hankalakin. Tavaroitten raijaaminen autolla ja veneellä saareen on työlästä. Mutta kun pääsee saarimökin maisemiin, niin hankaluudet unohtuvat.
   Kiitos Henna ja hyvää syksyä 🍂🍁

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig