MOMENTS OF MY LIFE

maanantai 31. joulukuuta 2018

VUODEN 2018 LUETUIMMAT POSTAUKSET



Tässä vuoden 2018 luetuimmat postaukset. En yllättynyt vuoden suosituimmasta tekstistä. Keväällä sen kirjoitin ja sitä luetaan edelleenkin paljon. Lontooseen matkaavat ja muutkin ovat jutun löytäneet. 



1. Sky Garden - näkymät yli Lontoon

Vuosia ehti kulua liian monta siitä, kun viimeksi Lontoossa kävin. Mutta vihdoin viime keväänä palasin Lontooseen. Rakastuin kaupunkiin uudelleen. Lontoo inspiroi. Tässä postauksessa kerron Lontoon upeasta näköalatornista, joka on ilmainen. Osoitetiedot ja muut tiedot löytyvät jutusta.



SHARE:

maanantai 24. joulukuuta 2018

ONNELLISTA JOULUNAIKAA !





Lämmin kiitos kaikille blogini lukijoille kuluneesta blogivuodesta. Taakse jäävä vuosi on ollut erilainen vuosi, vuoteen on mahtunut niin iloa kuin suruakin. Päällimmäisenä mielessäni on kuitenkin kiitollisuus. Monta muistoa ja hetkeä on tullut blogiin tallennettua, vaikka välillä hitaammalla tahdilla. 
Kiitos, että olette olleet matkassa mukana. 

Ja kiitän myös yhteistyökumppaneitani hienosta vuodesta. 
Kiitos, että olette luottaneet minuun.


Suomen Turku on julistanut joulurauhan. Nyt saa joulu alkaa. 

Onnellista joulunaikaa kaikille!

- Tuula 


SHARE:

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

REMINGTON AIR3D -HIUSTENKUIVAAJA





Sain testiin Remingtonin AIR3D hiustenkuivaajan. Remington lanseeraa seuraavan kehitysaskeleen hiusten kuivaamisessa: AIR3D:n. Olen nyt testaillut tätä uutta vallankumouksellista fööniä parin viikon ajan. Föönin 3D-ilmavirta on ihanteellinen nopeaan kuivatukseen, ilman että tarvitsee olla huolissaan lämmön aiheuttamista vaurioista hiuksissa. Siksi laitteessa on ontto sisus. Siitä lisää allaolevassa tekstissä.



Minulla on paksu ja karhea tukka... jotka minut tuntevat, tietävät hiuslaatuni. Tämä uusi Remington AIR3D on erinomainen laite paksun ja raskaan tukan kuivaamiseen. Ja minulla on vielä pituuttakin hiuksilla. Vanhalla laitteella minulla kului hiusten kuivaamiseen tuhottomasti aikaa. Jouduin käyttämään painavaa ja isotehoista kuivaajaa, joka välillä poltti päälakeakin. 


SHARE:

perjantai 7. joulukuuta 2018

RAVINTOLA NUDE & LINDEX & ADTRACTION


* Postaus sisältää mainoslinkkejä 

Tälle Itsenäisyyspäiväviikolle osui myös herkullinen joulupäivällinen tai pitäisikö sanoa pre-itsenäisyyspäivädinner. Minulla oli ilo olla mukana päivällisellä upeiden naisten seurassa, kerron heistä myöhemmin. Sen mahdollisti Lindex*, Adtraction ja ravintola Nude.

Kävimme ensin Lindexin showroomilla katsomassa kevään vaatemallistoa. Näin se on, kun me ei-vaatealalla olevat vielä pohdimme joulun erilaisiin juhliin asuja, niin muotimaailmassa on jo katseet keväässä.


Lindexiltä suuntasimme uuteen Nude -ravintolaan Helsingin Kasarmikadulle. Ja siinä me istuimme ison pöydän ympärillä - Lindexin edustaja, Adtractionin edustaja ja me seitsemän bloggaajaa ja vloggaajaa. Ja meillä oli mukavaa. Oli ihanaa istua rauhassa ja keskustella erilaisten ja eri-ikäisten naisten kanssa. Sieltä löytyi energiaa ja innostusta. Meidän ikähaarukkamme on 20-50+ ja elämäntilanteemme erilaiset, mutta se ei tahtia haitannut. Tuntui, että jokaisella on positiivinen asenne elämään ja tekemiseen. Ja sama innostus bloggaamiseen tai vloggaamiseen. (En itse vloggaa). 

Ja ne ruuat! Vuoden 2018 kokki Kalle Tanner avasi tämän vuoden lokakuussa tämän uuden ravintola Nuden. Ja saimme maistella dinnerillä ihania herkkuja ja juoda makuihin sopivia viinejä. 


Alkuruuaksi kurpitsaa & porkkanaa. Ja vastapaistettuja sämpylöitä. Uskomattoman hyvää!


Ja pääruuaksi hirveä ja perunaa. Yksinkertaisia ja puhtaita makuja. Minä syön harvoin lihaa, mutta jos sitä syön, niin mielellläni riistaa.


Jäliruuaksi ruista ja omenaa. Luitte oikein. Tuossa jälkiruuassa oli pehmeää ruispuuroa. Ihana maku, joka vei ajatukset mummolaan. Parhaat maut herättävät lämpimiä tunteita.

Ja ruokajuomana oli hyviä viinejä. Koska itsellä on pienimuotoinen viinienopiskelu menossa, niin laitan tähän myös juomat: Tervetuliaismalja oli Dominio de la Vega Cuvée Authentique Brut Nature. Ja ruokajuomina KM501 Riesling 2017, Ress (puolikuiva) sekä punaviininä Le Petit Coudolis / Cotes du Rhone. 

Vielä ei ole kevätmuodin paljastusten aika. Mutta saimme nähdä kevään herkullisen värisiä ja kauniita vaatteita Lindexin showroomilla. 


Minä takkien ystävänä ihastuin tuohon pastellinvihreään ulsteriin. Se taitaa olla jo tammikuussa Lindexin liikkeissä. Ihana takki, sitä voi käyttää syksyllä, talvella ja keväällä. Pitänee mennä sovittamaan. 


Muotia, ruokaa ja energisoivia naisia. Tätä kaikkea oli ihanalla päivällisellä.
Kiitos Enni MörkLinda Ekroth,  Johanna TurpeinenTiia,  Teljänneito, ja Tuulanneli. Sekä Lindex* ja Adtraction ja ravintola Nude. 


- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta
SHARE:

lauantai 1. joulukuuta 2018

KAASUA, KOMISARIO PALMU! HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERISSA

*Medialiput saatu


Komisario Palmu on ollut suosikkini siitä lähtien, kun pikkutyttönä Palmu -elokuvia aloin katsella. Niinpä olinkin todella innoissani, kun sain kutsuvierasliput Helsingin Kaupunginteatterin uuteen esitykseen Kaasua, komisario Palmu! Ja vielä jännittävään ensi-iltaan. Näytelmä perustuu Mika Waltarin kirjaan "Kuka murhasi rouva Skrofin". Monien vuosien jälkeen Waltarin perikunta viimein muutama vuosi sitten vapautti Palmut myös teatterien näyttämöille.  Joel Elstelä on dramatisoinut tekstin alkuperäistekstistä. Ja ohjauksen on tehnyt Heikki Kujanpää. 

Komisario Palmu (Kari Väänänen) Kuva: Harri Hinkka

Ja täytyy sanoa, että kyllä Palmu näyttämölläkin toimii... vaikka minä mielessäni pientä vertailua teinkin.



SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig