MOMENTS OF MY LIFE

maanantai 24. tammikuuta 2022

Dress like Marie - muotia aikuiselle naiselle ja alekoodi


Mainos with Dress like Marie 

Onko sinulle Dress like Marie -mallisto entuudestaan tuttu? Itse olen törmännyt näihin trendikkäisiin ja edullisiin vaatteisiin täällä blogimaailmassa. Ja olenkin iloinen, että saan tehdä tämän yhteistyön heidän kanssaan. 

Dress like Marie on perheyritys ja saanut alkunsa Oravaisissa Pohjanmaalla jo 2009. Pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa Ahvenanmaalla. Marie Backman-Thors pyörittää yritystä yhdessä tyttäriensä Lisan ja Emelien kanssa. Heillä on Maarianhaminassa kivijalkakauppa ja muutama vuosi sitten he perustivat myös verkkokaupan. 



Tämä koko asu on Dress like Marie -mallistoa: kuviollinen neuletakki hapsuilla, tunika ja legginsit. Ja totean saman, minkä jo otsikkokin, Dress like Marie on muotia aikuiselle naiselle.

Olen kuullut tarinan, että Marien ystävät yrittivät ostaa ennen yrityksen perustamista Marien päällä olevat vaatteet, jotka hän oli ostanut ulkomailta itselleen. Dress like Marie -nimi juontaa sieltä. Marien tyyli huomattiin. 


Ponchon alla minulla on A-linjainen tunika 'Doris' , se myötäilee kivasti vartaloa. Materiaali on 95% viskoosia ja 5% elastaania. Ja nämä legginsit, ne ovat lämpimät talvilegginsit, nimeltään 'Magic', aivan ihanat.  Verkkokaupassa on paljon mukavia leggareja, nehän ovat mitä mainioimmat etätyöhön, kotona oleiluun, karanteeniin, lenkille...  Elämme leggareitten aikaa. Ja verkkokaupasta löytyy myös kivoja nilkkasukkia. 

Dress like Marie -yritykselle vartalopositiivisuus on tärkeää. Samoin itselleni. Kaunis ja imarteleva look tekee ihmeitä itseluottamukselle ja myös mielialalle. He poimivat ja suunnittelevat yksilöllisiä ja imartelevia vaatteita kaikille naisille - koosta, muodosta ja mausta riippumatta. Verkkokaupassa on kivoja kuviollisia ja yksivärisiä tunikoita ja mekkoja, mutta ponchon alle tämä musta tunika oli mitä mainioin. Kokotaulukkoa on helppo käyttää ja tarvittaessa saa apua Marielta ja kumppaneilta. 


Dress like Marie on vartalopositiivisuutta ja itseluottamusta. Dress like Marie haluaa, että meille naisille vaatteiden kokeilu on hauskaa ja toivovat, että stailauksien avulla asiakkaan löytävät tavan ilmaista omaa persoonallisuuttaan. Kannattaa käydä kurkkaamassa yrityksen värikkäitä ja hyvälaatuisia vaatteita. 

Minä olen nuoruudessani ollut hippityttö ja ihastuin ikihyväkseni tähän kuviolliseen neuletakkiin eli ponchoon. Stailaus onnistui kivasti tämän ponchon kanssa. Näen jo itseni kirjamessuilla ja muillakin messuilla tämä poncho päälläni. Tällainen neule on mitä mainioin vaate suuriin halleihin, joissa on välillä kylmää ja vetoisaa. Ja kesäisille veneretkille saariston satamiin tämä poncho tulee mukaan, ehdottomasti. 



Minä valitsin vaatteet verkkokaupan kautta ja en ole koskaan saanut näin henkilökohtaista palvelua verkkokaupassa. Heillä on hieno stailauskonsepti ja kaiken kokoiset naiset löytävät itselleen sopivat vaatteet ja asukokonaisuudet.

Ja tuo koru on myös Dress like Mariesta. Jännittävä, iso koru. Olen isojen korujen ystävä ja tämä koru viehätti silmääni. Remmi on vahattua puuvillaa, joten koru tuntuu kivalta kaulalla. 






Tämän blogi- ja instayhteistyön myötä Marie haluaa tarjota kaikille lukijoilleni alennuskoodin. Koodilla TUULA30 saa -30% alennuksen Dress like Marie -verkkokaupan yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta (ei voida yhdistää muihin tarjouksiin). Koodi on voimassa 31.5.2022 saakka.

Dress like Marien tuotteisiin voit tutustua myös instagramissa:  Dress like Marie, sitäkin kautta pääsee verkkokauppaan.


Nyt kannattaa käydä verkkokaupassa ja pukeutua kuin Marie. Tuo ale on todella hyvä. 


/ Tuula 

Ps. Ja omaa blogiani voi seurata myös Instagramissa: tuulaslife 


SHARE:

6 kommenttia

  1. Tyylikäs asukokonaisuus. Tuo musta tunika on kiva kun sitä voi yhdistää erilaisten alaosien kanssa.
    Mukavaa viikkoa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Olen samaa mieltä. Tunikaa voi yhdistää erilaisten alaosien kuin myös yläosien kanssa. On mukavaa laatua ja kiva päällä.
      Mukavaa viikkoa sinne Espooseen, Outi <3

      Poista
  2. En ole kuullut yrityksestä, mutta tuo poncho on aivan ihana, ja muutenkin hieno asukokonaisuus, ja tyylikäs malli esittelijänä:) Mukavaa viikkoa sinulle Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Some lisää tunnettavuutta, näin se on. Tuo poncho on minunkin mielestäni ihana. Ja tuo koru sekin on tuosta yrityksestä, tykkään siitäkin kovasti.
      Tämä malli kiittää ja toivottaa mukavaa viikkoa Israeliin <3

      Poista
  3. Eipä ollut tuttu entuudestaan,mutta käytin antamasi alennuskoodin ja tein tilauksen mustista farkuista ja tunikasta sekä legginseistä.Housuja on kyllä paras ostaa joustomalleina,jotta muodot uppoaisivat niihin ja tuntisi olonsa mukavaksi.
    Kiitos vaate-esittelystäsi,kauniita ovat päälläsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuovi!
      Onpa kiva kuulla, että löysit mieleiset farkut, tunikan sekä legginsit.
      Olen samaa mieltä, että housut saavat olla joustomallia. Nämä lämpimät legginsit, jotka minulla on, on kyllä parhaimmat talvilegginsit ikinä.
      Aion myös keväällä katsoa heidän uusia valikoimiaan - mekkoa, tunikaa...
      Kankaat ovat näissä niin hyvälaatuisia eivätkä rypisty.
      Kiitos kivasta kommentistasi,tämä asu ponchoineen oli kiva esitellä. Sopii tällaiselle amatöörimallillekin.
      Heleää helmikuuta Tuovi <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig