MOMENTS OF MY LIFE

keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Mustavalkoista / Makrotex



Mustavalkoista on tämän viikon MakroTex -haasteen aiheena. Tässä mustavalkoisia mukejani. Nämä ovat jo aikaisemmin Instagramissa nähtyjä mukeja. Minä olen mustavalkoisten mukien ystävä. Ihan keräilijäksi en osaa itseäni mieltää, sillä ei minulla näitä niin montaa ole. 


Yksi mustavalkoisten mukien helmiä minulla on tämä Urho Kekkonen -muki. Olen sen ostanut Tamminiemen museokaupasta. Se on samankokoinen kuin Marimekon mukit, joten se sopii niiden kanssa hyvin kahvipöytään. Kun meillä on vieraita, tämä valikoituu minun mukikseni. Hymy.


SHARE:

torstai 24. tammikuuta 2019

Nivea Poweria ikääntyvän ihon hoitoon


Yhteistyö: Nivea 

Minulla on kuiva iho ja näillä kylmillä ilmoilla se myös punoittaa ja on herkkä.  Toki ikäkin näkyy ihossani. Ja kimmoisuuden väheneminen ihossa harmittaa minua. Postauksessa Nivea Poweria ikääntyvän ihon hoitoon. 

Otin mielelläni testattavaksi nämä uudet Nivea -ihonhoitotuotteet. Tiesittekö, että Nivea merkitsee latinaksi lumivalkoista. Mikä ihana nimi ihonhoitotuotteelle. Nimen keksi ihovoiteen kehittäjä farmaseutti Oscar Troplowitz, joka nimesi voiteen sen värin perusteella. Nivean tarina alkaa jo vuodesta 1911.  Ja nykyään Nivean omistaa saksalainen yritys, Beiersdorf. Nivea on todellinen klassikkotuote.




NIVEA Q10 POWER Anti-wrinkle -voiteet ovat uudistuneet ja ne sopivat erityisesti herkälle iholle. Voiteita saa myös ilman hajusteita.  Ja voiteet sisältävät 10 kertaa enemmän kreatiinia. Kreatiinilla on tärkeä rooli solujen uusiutumisessa ja kollageenin tuotannossa. Nivea Q10 Power Anti-wrinkle tuotesarja on kehitetty erityisesti vähentämään ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä  ja samalla hoitamaan ihoa. Jo Power -nimiliite kertoo siitä. Voiteissa oleva Q10-koentsyymi on luonnon oma antioksidantti, joka torjuu vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit liittyvät ihon vanhenemiseen ennenaikaisesti. Tämä on mainio Anti-Age -paketti ikääntyvälle iholle.


SHARE:

perjantai 18. tammikuuta 2019

Eija-Riitta Korhola - oli oltava kuolemaa nopeampi



"Olen nähnyt läheltä niin monta hienoa ihmistä, joiden taistelutahto ja rakkaus olisi riittänyt vaikka mihin, mutta silti julma sairaus vei heidät."
Tämä Eija-Riitta Korholan lause kirjasta kosketti minua erityisesti. Menetin rakkaan lapsuudenystäväni viime syksynä. Ja allekirjoitan tuon Eija-Riitan lauseen. Ystäväni Tarjan taistelutahto ja rakkaus olisi myös riittänyt vaikka mihin, mutta lopulta julma sairaus vei hänet.


Halusin lukea tämän Eija-Riitan kirjan peilaten sitä ystäväni Tarjan sielunmaisemaan sairauden aikana. Ja voi, miten paljon yhtäläisyyksiä löysinkään.


SHARE:

perjantai 11. tammikuuta 2019

PARASTA KULTTUURIA -HAASTE



Nappasin teatterin lippuluukulta käteeni mielenkiintoisen Kulttuurihaitari -lehden. Lehdessä oli kulttuuriantia ympäri Suomen ja luin sen kannesta kanteen. Törmäsin lehdessä mainioon Parasta kulttuuria -haasteeseen, jossa Marzi Nyman kertoi kulttuuritottumuksistaan. Päätin siltä istumalta toteuttaa samaisen haasteen itsekin. 

Ja nyt laitan kulttuurihaasteen kiertämään. Tule sinäkin mukaan. 

Tervetuloa kanssani kulttuurimatkalle :) 



Minkälainen kulttuurin kuluttaja olet? 
Kulttuuri kuuluu osana elämääni. Kulttuuri avaa minulle uusia ja erilaisia maailmoja. Ystäväpiirissä sanovat minua leikillään kulttuurin suurkuluttajaksi... no totta toinen puoli. 


SHARE:

tiistai 8. tammikuuta 2019

BLINIKAUDEN AVAJAISET KAPPELISSA



Ravintola Kappelin bliniperinteet alkavat jo tsaarinajoilta. Olin innoissani, kun sain kutsun blinikauden avajaisiin ja pääsin nauttimaan näin pitkästä ja hienosta perinteestä.

Tunnelmia Kappelista:
Ravintolan terassilla nautittiin ensin tervetuliaismalja ulkosoihtujen loimussa. Ja sen jälkeen nuoret kasakat toivottivat meidät tervetulleiksi sisälle ravintolaan. Blini on englanniksi Russian pan cake. 


Kuvassa myös iloiset bloggaajat @souliina / Pauliina ja @sutkautuksia / Taru 


SHARE:

torstai 3. tammikuuta 2019

VARISSUO -MUSIKAALI VALLOITTAA TURUN KAUPUNGINTEATTERISSA





Olin kuullut paljon kehuja Turun Kaupunginteatterin uudesta Varissuo -musikaalista. Niinpä odotukseni olivat korkealla, kun sitä menin vuodenvaihteessa katsomaan. Enkä pettynyt eikä myöskään viisihenkinen seurueemme...  Varissuo valloittaa energisyydellään ja inhimillisyydellään. 

Karokepubissa - Reijo (Mika Kujala) ja muuta Varissuon väkeä
Kuva: Otto-Ville Väätäinen

Urbaani Varissuo -musikaali kertoo turkulaisesta lähiöstä, jolla on hieman kyseenalainen maine. No, näitä lähiöitä "maineineen" on Suomi täynnä. Tosin Varissuo on kiitettävästi parantanut viime vuosina mainettaan. 


SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig