MOMENTS OF MY LIFE

maanantai 22. lokakuuta 2018

RUUTUA JA KOREJA CELLBESILTÄ


Yhteistyö Cellbesin kanssa 


Varmasti kaikki tuntevat tämän ruutukuosin. Minä olen oppinut tuntemaan kuosin nimellä pepitaruutu. Se on ollut kautta aikojen yksi suosituimmista ruuduista. Itse olen käyttänyt tätä ruutukuosia kausittain, yleensä pitkissä housuissa. Nyt on ollut muutaman vuoden tauko, kunnes taas törmäsin tähän ruutuun Cellbesin verkkokaupassa. Pepitaruudullinen neuletakki ihastutti. Ja hopeanvärinen vetoketju sopii kivasti takkiin. Materiaali on 50 % puuvillaa ja 50 % akryylia. 


SHARE:

OSAAVA NAINEN 2018 JA MESSULIPPUARVONTA



*Blogiyhteistyö Turun Messukeskuksen kanssa

Osaava Nainen 2018, Terve Olo ja Outlet 2018 / messulippuarvonta ja vinkkejä!




Se on kohta taas täällä, ensi viikonloppuna - Osaava Nainen -messut.   Olen käynyt siellä useampana vuonna ja taas tänä vuonna aion hakea erilaisia vinkkejä niin kauneuteen, muotiin kuin hyvinvointiinkin liittyviä. On mielenkiintoista nähdä taas vuoden 2018 messut. Messuilla on aina ollut hyvä fiilis ja sieltä on saanut hyvää energiaa.


Samaan aikaan ovat myös Terve Olo ja Outlet tapahtumat, joihin pääsee myös lipulla tutustumaan: Yksi lippu, kolme tapahtumaa.


SHARE:

perjantai 19. lokakuuta 2018

TURUN LINNATEATTERIN START UP -KOMEDIA




Uusi yritys - Start up -komedia Turun Linnateatterissa
Pääsosissa: Anu Sinisalo, Tom Petäjä ja Joonatan Perälä

Ella Lohikoski (Anu Sinisalo) ja Pekka (Tom Petäjä)
kuva: Peter Nuutinen

Linnateatteri yllättää taas ajankohtaisella ja modernilla aiheella - start up -komedialla. Uusi yritys on mainio tarina start up -yrityksen perustamisesta. Tuo maailmahan on innostava ja ajankohtainen ja puhuttaa ihmisiä. Käsikirjoituksen on tehnyt yritysmaailmaa hyvin tunteva Mike Pohjola.

Komedia kertoo viisikymppisestä Ella Lohikoskesta (Anu Sinisalo), joka lopettaa ruotsinopettajan hommat ja aikoo perustaa start up -yrityksen. Rohkeasti lähtee Ella mukaan yritysmaailman kiemuroihin. Ja huomaa, että hänellä on paljon opittavaa niin bisneksestä, tietotekniikasta kuin itsestäänkin. Opettajan asenne ja start up -pöhinän luoma innostus ovat hyvä ponnahduslauta tulevaan. Ellan on palkattava tiimi, pitää keksiä mitä firma tekee, löytää rahoitus, esitellä firma Slushissa ja erotuttava joukosta...


SHARE:

maanantai 15. lokakuuta 2018

CELLBES -MEKKO JA IRKKUTANSSIA




Yhteistyö Cellbesin kanssa 



Minulla on ollut elämässäni vain muutama midimekko. Nyt midimekot ovat taas kovassa suosiossa ja nähdessäni tämän syksyisen mekon Cellbesin verkkokaupassa, niin ihastuin tähän oitis. Mielessä käväisi jo kuvaa katsoessani, että minulla on vanha tikkiliivi, joka varmasti sopisi tuon mekon kanssa. Ja niinhän siinä kävikin. Liivistä ja tästä mekosta tuli minulle vähän erilainen syysasu.




SHARE:

keskiviikko 10. lokakuuta 2018

MITÄ VIIMEKSI - ELÄMÄN KIRJOA




Hei, täällä taas pienen blogihiljaisuuden jälkeen. Blogeissa kiertää Mitä viimeksi -haaste, joka sopii hyvin minun elämäntilanteeseeni. Tämän ensimmäisen elämänkirjon osion  tein kuitenkin pitkän  harkinnan jälkeen.  


Tarjan syntymäpäivät s/y Astridilla muutama vuosi sitten.

Viikonloppu oli yksi elämäni surullisimmasta viikonlopuista. Oli rakkaan lapsuudenystäväni Tarjan siunaus- ja muistotilaisuus. Muistotilaisuudessa oli kaunis ja lämminhenkinen tunnelma. Me ystävät ja sukulaiset muistelimme vuorollamme iloisia ja mukavia asioita ihanasta ja huumorintajuisesta Tarjasta. Jopa Tarjan 6-vuotias tyttärenpoika halusi pitää puheen isoäidilleen. Pikkumies muisteli heidän hauskoja, yhteisiä leikkejään. Ensimmäistä kertaa elämässäni kuulin kuusivuotiaan puhetta pitämässä. Ihanasti järjestetty tilaisuus, tuntui kuin Tarja olisi ollut läsnä ja mukana kuulemassa.


SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig