MOMENTS OF MY LIFE

tiistai 27. helmikuuta 2018

ASUPOSTAUS TÄÄLTÄKIN


Keväinen (ja harvinainen) asupostaus täältäkin 

Ulkona pakkanen paukkuu ja minulla on kevättä rinnassa. Tänä keväänä näyttää olevan paljon vaaleansinistä kaupoissa. Nyt jo sallittaneen puhua keväästä, sillä maaliskuu on jo lähellä. Aikaisemmin olen aina ajatellut, että pastellivärit eivät ole minun värejäni vaan ennemminkin kirkkaat värit ja musta. Mutta koskaan en ole sanonut ei - noille väreille. Ja niinpä huomasin ostavani itsenikin yllättäen vaaleansinisen paitapuseron, toki raidoilla sentään.





SHARE:

torstai 22. helmikuuta 2018

MILLAINEN BLOGGAAJA OLEN?



Tämä haaste on kuin minulle tehty, sillä olen juuri uudistanut blogini ulkoasun. Tämä kysymyspatteristo käsittelee bloggaamista ja sitä millainen bloggaaja olen. Kiitos kivasta haasteesta Jonnan Keyword Love ja Tuulanneli





1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Aika varovasti aloitin bloggaamisen kertomalla tarinoita - mielelläni saaristoon, matkailuun ja historiaan liittyviä. Blogini nimikin oli silloin "Tuulian tarinoita", ja Tuulia on edelleenkin veneemme nimi. En ajatellut esiintyä omalla nimelläni, vaan blogi sai veneemme nimen. Kirjoittaminen ja kuvien yhdistäminen tuntui kovin kivalta puuhalta. Ja kun kirjoittaa, niin samalla pysyy kirjoitustaitokin tallella. Ja mukavampi blogiin oli kirjoittaa kuin pöytälaatikkoon. 

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?

Kun aloitin kirjoittamaan Tuulian tarinoita, niin silloin elettiin syksyä 2013. Syy, miksi vaihdoin blogin nimen, oli se, kun eräs lukijani tavatessaan minut, puhutteli minua Tuuliaksi. Kaksi vuotta ehdin kirjoittaa 'Tuuliana'. Uuden bogini nimeksi tuli Tuula's life. Lifestylebloggaaja minussa alkoi nostaa päätään. Tuula's life'a olen kirjoittanut 2,5 vuotta. Eli yhteensä 4,5 vuotta blogimaailmaa.


SHARE:

maanantai 19. helmikuuta 2018

ATENEUMIN KEVÄT






Olin mielissäni, kun sain kutsun Ateneumin taidemuseoon aamiaiselle ja pääsin samalla tutustumaan Ateneumin tulevaan näyttelykevääseen. Kylmänä helmikuun aamuna lähdin sitten aikaisin Turusta Helsingin taidemaailmaan. Nämä kivasti järjestetyt esittelytilaisuudet avaavat hienosti taiteen ja taiteilijoitten maailmaa sekä taiteen merkitystä historiassa. Minulle, joka en ole taiteen asiantuntija, mutta innokas harrastaja, nämä tilaisuudet antavat paljon. 


SHARE:

perjantai 16. helmikuuta 2018

MARUDESIGN -TARJOTTIMIEN ARVONNAN VOITTAJA JA BLOGI -ASIAA



Heippa kaikille! Nyt on näitten kauniiden tarjottimien voittajat arvottu. Olen huomioinut niin facebookin kautta osallistuneet kuin blogin kautta osallistuneet. Ja sitten vielä jakanut osallistujat Koivu ja tähti-tarjottimen sekä Aallot -tarjottimen kannattajiksi. Ja huomioinut arpojen määrän jokaisen kohdalla. 



Mutta kerronpa, miten minun kävi. Laskentani oli melkein valmis, kun Voice of Finlandin ohjelmassa alkoi viimeisenä laulaa filippiiniläinen Francis Asis - Queenin upeaa Love of my life -kappaletta. Eipä pysyneet numerot mielessäni, kun Francis Asis lauloi maagisen kauniilla äänellä tätä upeaa rakkauslaulua. Olipa kerrassaan taianomainen esitys.  

SHARE:

torstai 15. helmikuuta 2018

LINNATEATTERIN KEVÄÄSSÄ ON TILANNE PÄÄLLÄ



Odotin hauskaa iltaa, kun astelin Linnateatterin Domino-saliin, enkä pettynyt. Tilanne päällä -komedia vei mennessään. Se on hauska ja vauhdikas eikä kaaokseltakaan vältytä... siis lavan puolella.


Kreisii Lovee -työryhmä (vas. Tom Petäjä, Ushma Karnani, Joonatan Perälä, Ilkka Forss) harjoittelee erittäin tärkeää live-lähetystä varten.

"Tilannekomedia eli sitcom on televisiossa suosittu koominen ohjelmatyyppi. Tilannekomediaa esitetään yleensä studioyleisön edessä ja lähetykseen otetaan yleensä mukaan yleisön nauru niin, että televisionkatsojat kokevat seuraavansa näytelmää tai esitystä", näin kertoo wikipedia sitcomista.



SHARE:

maanantai 12. helmikuuta 2018

HELMIKUUN ARVONTA



Tällä viikolla on Ystävänpäivä ja syntymäpäiväni. Ja kun vielä Tuula's life blogin kaksivuotissynttärit lokakuussa jäivät juhlimatta, niin nyt on monta hyvää tähän arvontaan. Jos tuo blogiaika tuntuu lyhyeltä, niin tässä syy: blogini on järjestyksessä toinen - vanhempi blogini oli nimeltään Tuulian tarinoita (Tuulia on veneemme nimi).  Osa lukijoista siirtyi ilokseni myös Tuulan elämää tutkailemaan. 


Kakkukahveja en pääse teille vakituisille lukijoilleni tarjoamaan, mutta pienen arvonnan pistän pystyyn kiitokseksi teille ihanille lukijoilleni, jotka olette lukeneet ja kommentoineet blogiani.  LÄMMIN KIITOS!




SHARE:

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

TÄNÄÄN EHTII VIELÄ TURUN RAKENNA & SISUSTA MESSUILLE


*Yhteistyö Turun Messukeskus

Tulin muistuttamaan, että tänään ehtii vielä Turun Rakenna ja Sisusta messuille. Messuväki on paikanpäällä klo 10-17.  Olen aikaisemmin esittänyt messujen ohjelmaa messulippujen arvontapostauksessa TÄÄLLÄ . Arvontaliput tosin on jo arvottu. Mutta postauksesta löytyy muuta informaatiota. Paikalla on tänäänkin yli 250 näytteilleasettajaa.

Itse olen käynyt jo kahtena päivänä messuilla. Ja täytyy sanoa, että olen viihtynyt messualueella. Siellä on paljon katseltavaa ja kuunneltavaa ja tuttujakin olen tavannut - monia jopa vuosien takaa.


SHARE:

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

VALION JÄÄTELÖT TULEVAT TAKAISIN



Tämä jäätelöfriikki on mielissään. Valio on tullut takaisin jäätelöbisnekseen. Valio tekee paluun yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uudet jäätelöt saapuvat kauppoihin maaliskuussa. Valio Jäätelöfabriikki -sarjaa löytyy silloin kaupan hyllyiltä. Minä onnellinen pääsin maistelemaan näitä uutuusmakuja jo tällä viikolla pressitilaisuudessa Helsingin Allas Sea Poolilla.  Ja hyvänen aika, mitä makuja! 

Näissä kuudessa makuyhdistelmässä ovat tuotekehittelijät hyödyntäneet kuluttajilta saatuja ideoita sekä kansainvälisiä ruokatrendejä. Lopulliset valinnat on tehty kuluttajatestien perusteella. Jäätelönystäviltä on tullut mielenkiintoista viestiä: jäätelöön halutaan yllättäviä makuja! Ja nyt niitä on! Tähän sopinee mainita, että kaikki jäätelöt ovat laktoosittomia ja ne tehdään Oulun meijerissä lähialueelta kerätystä maidosta. 


Voiko suomalaisempaa makua olla kuin mustikka-ruis. Tämä maistui meille kaikille. 

SHARE:

perjantai 2. helmikuuta 2018

TAMMIKUUN TUNNELMIA / KOLLAASIHAASTE



Vaikka onkin jo helmikuu ja hanget korkeat nietokset, niin kollaasien muodossa palaan vielä tammikuun tunnelmiin. Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä ja tuon alemman kollaasin olenkin jo Instagramissa julkaissut, mutta se lienee sopiva tähänkin haasteeseen, kun siinäkin on näitä tammikuun tunnelmia.



Tässä ensimmäisen kollaasin tärkeimmät:  

Tuo kaunis ikkuna on Turun Park Hotellista, jossa kävimme vierailulla ja myös nuo patsaat alhaalla keskellä ovat hotellin pihasta. linkki ->  Park Hotel 

Syntymäpäiväjuhlat Espoossa. Eelis -poika täytti 8 vuotta. Mansikkakakkua syötiin päivänsankarin toivomuksesta. 

Ja nuo kaupunginvalot ovat Gdanskista. Sinne tuli tehtyä vähän erilainen reissu laivalla. linkki - > Baltic Princess ja Gdansk 


SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig