MOMENTS OF MY LIFE

lauantai 30. syyskuuta 2017

VIIMEINEN LAIVA JA STING


Turun Kaupunginteatterin musikaali Viimeinen laiva sai ensi-iltansa 15.9., ja me pääsimme "kipparin" kanssa seilaamaan Viimeisellä laivalla 21.9.



Uusi Viimeinen laiva -musikaali sijoittuu englantilaiseen Wallsendin kaupunkiin, jonka asukkaiden elämä on aina pyörinyt telakan ympärillä. Viimeinen laiva on erinomainen aloitus Turun Kaupunginteatterin uudelle ajalle, sillä Turkukin on telakkakaupunki. Kun ohjaaja Mikko Kouki näki musikaalin Broadwaylla kolmisen vuotta sitten, niin hän ajatteli, että Viimeisen laivan musikaalin tarina pitää saada kerrotuksi Turussa.


SHARE:

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

5X VIIKON PARHAAT


On ollut vauhdikas viikko. Jokaisesta tapahtumasta olisi voinut tehdä vaikka omankin postauksensa. Mutta koska aika on ollut tapetilla, niin viikon yhteiskooste tulee tässä.



VIIKON AAMIAINEN JA KIRJA: Viikko alkoi ihanasti - aamiaisella viehättävässä Kahvila Fleuristessa . Meitä oli joukko naisia koolla psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia -kirjan julkkareissa. Maaret Kallio kertoi kirjastaan ja teimme itsekin pari harjoitusta. Toinen oli hiljentymisharjoitus. Oi, mikä tyyni ja rauhallinen tunnelma aamiaisella vallitsikaan. Vein sen rauhan mukanani päivän rientoihin. Kirjaa en ole vielä ehtinyt lukea, se odottaa rauhallista lukuhetkeä yöpöydällä.


SHARE:

torstai 21. syyskuuta 2017

HEMMOTTELULAHJAKORTIN ARVONTA


Hei! Syyskuu on jo pitkällä. Kaikenmoiset syyshommat on varmaan meillä itsekullakin tekeillä. Täällä on jo alettu laittaa Tuulia -venettä talvikuntoon, jotta se saadaan nostettua ja vietyä telakalle talvisäilytykseen. Siinä sitä on puhdetyötä. Puomin irrotusta,  purjeitten poistamista ja pakkaamista  ja maston poisnostoa. No, ne kuuluvat tuohon syksyn venerumbaan.

Mutta hemmotteluunkin pitää ottaa välillä aikaa. Sain ilokseni Offerilla:lta kivan tarjouksen. Minulla olisi mahdollisuus saada heiltä lahjakortti johonkin palveluun joko itselleni tai arvontaan. Koska olin hemmottelussa tällä viikolla Helsingissä, niin päätin näin:



Arvon hemmottelulahjakortin yhdelle lukijoistani! Hemmottelu sisältää SPA-jalkahoidon ja kosteuttavan käsihoidon. 

Offerilla on minulle tuttu jo entuudestaan. Kun se oli vielä Groupon nimellä, käytin jo silloin palvelua. Grouponin lopettaessa toimintansa, uutta diilisivustoa kaivattiin. Nyt toiveisiin on vastattu: Offerilla on avannut ovensa.  

Offerilla on suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelusta löytyy 50-90 %   alennuksella sadottain erilaisia kiinnostavia tarjouksia. Muutamia mainitakseni esim. kampaamoista, ravintoloista, kauneushoitoloista, autokorjaamoista, kuntosaleista. Yläpalkista kaupunkia vaihtamalla näet eri kaupunkien tarjoukset - Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu. Offerilla myy myös edullisia, mielenkiintoisia tuotteita. Offerilla on täysin suomalainen palvelu ja se tarjoaa asiakkailleen joka päivä uusia mielenkiintoisia diilejä.    

Kerron tässä kohtaa, miten Offerilla toimii ja lopuksi mennään arvontaan.
Offerilla toimii niin, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Tämän jälkeen ostat tarjouksen ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse erikseen tulostaa, vaan riittää,  kun näytät kännykässä näkyvää lahjakorttia. Helppoa!

Vielä näistä Offerillan diileistä. Minä olen karsinut mainospostia isolla kädellä maileistani, mutta näistä Offerillan diileistä en luovu. Niitä tulee sopivan maltillisesti. Ja niissä säästää rahaa. Miltä kuulostaa esim. pizzat ja jäätelöannokset kahdelle 15 €. Ei huono! Kannattaa siis tutustua Offerillan diileihin. 


Pixabay

Ja nyt arvontaan:

  Yhdelle lukijalle Virkistävä SPA-jalkahoito ja kosteuttava käsihoito  
Kauneus- ja Hyvinvointihoitola Cosmoksessa 
Tuureporinkatu 17, Turku


Toimi näin:


Jos sinulle ei vielä tule Offerillan uutiskirjettä, niin:
  Klikkaa tästä ilmainen uutiskirje itsellesi. 

Ja kommentoi postaukseni alle kommenttikenttään osallistuaksesi 
lahjakortin arvontaan. Lahjakortti on voimassa 3 kk. 
Muista jättää sähköpostiosoite. 


Arvonta päättyy viikon kuluttua 28.9. kello 20.00  


Syysterveisin, 
- Tuula


Arvonta on päättynyt.

Hemmottelulahjakortin voitti Hannele Ruusukummusta. Paljon Onnea!   

  "Ihanaa, että voin osallistua arvontaan...siis, että on hoito tarjolla täälläpäin..:) 
Siis mukana!" 

Offerilla lähetttää Hannelelle lahjakortin.  

Kiitos paljon kaikille osallistujille!    


*Yhteistyössä Offerillan kanssa 


SHARE:

perjantai 15. syyskuuta 2017

UUDISTUNUT TURUN KAUPUNGINTEATTERI



Turun Kaupunginteatteri on palannut takaisin Aurajoen rantaan. Takana on kolme evakkovuotta eri paikoissa Turussa. Uudistunut Turun Kaupunginteatteri on kokenut valtavasti muutoksia. Oli mielenkiintoista päästä tutustumaan peruskorjattuun teatteritaloon tällä viikolla. 


Kun katselin upeaa, isoa aulaa valtavine ikkunoineen, niin ajattelin, että ei täällä niin valtavasti muutoksia näy. Mutta...  

Yleisöltä näkymättömissä 

Todellisuudessa on tehty valtava työ, kaikki pinnat on käyty läpi betoniin asti ja ne on rakennettu uudestaan. Rakenteiden alle on piilotettu myös suuret määrät talotekniikkaa, kuten ilmastointi-, sähkö- ja datatekniikkaa. 

Meitä kuljetti uusissa työtiloissa Turun Kaupunginteatterin tekninen päällikkö Juhani Koski ja kertoi uudistetusta rakennuksesta ja sen uudisosasta. Tilaa on saatu esimerkiksi puvustukselle, tarpeistolle ja lavasteille. "Nykyajan lavasterakenteet ovat kolmiulotteisia. Ne vaativat tilaa, koneistoa ja muita apuvälineitä", kuvaili Koski. 


SHARE:

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

ATENEUM JA SYKSYN SUURNÄYTTELY: VELJEKSET VON WRIGHT



Kun päivä alkaa aamiaisella Ateneumissa, niin siitä voi tulla vain hyvä päivä. 


Tämän viikon torstaiaamu alkoi värikkäällä ja herkullisella aamiaisella kauniissa Ateunemin ravintolassa. Olin saanut mielenkiintoisen kutsun bloggaajana saapua muun mediaväen kanssa kuulemaan Ateneumin näyttelytarjontaa syksyllä 2017 ja keväällä 2018. 



SHARE:

tiistai 5. syyskuuta 2017

SYKSYN MERKKEJÄ




Varma syksyn merkki saaristosssa on Venetsialaiset eli toiselta nimeltään Muinaistulien yöt. Ne ovat elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla. Silloin kaikkialla saaristossa palavat kokot, kynttilät ja erilaiset tulet.

Perinne on vanha ja alunperin tulet sytytettin heille, jotka eivät mereltä koskaan palanneet. Nykyään tulilla kunnioitetaan mennyttä kesää.



Nämä tulet eivät ole muinaistulia, mutta sopivat kuitenkin hyvin teemaan. Poltimme nimittäin viime viikonloppuna rakennushommista jääneitä puupalikoita tynnyrissä. Puut olisivat olleet mainioita polttaa Muinaistulienkin yönä, mutta me emme olleet silloin saaressa. Joten meillä oli nyt ihan omat muinaistulet :)


SHARE:

lauantai 2. syyskuuta 2017

KOLLAASIHAASTE / ELOKUU


Elokuu on veneilijöitten lempikuukausi. Säät ovat vielä kesäisiä.  Ja vedet ovat lämpimiä,  siitä veneilijä tykkää.  Ja satamapaikoissa ei ole niin kovaa tungosta kuin heinäkuussa.

Me kävimme ensimmäistä kertaa veneellä Iniön saaressa elokuun alussa ja Iniö yllätti positiivisesti. Siellä on hieno, nykyaikainen satama uusine saunoineen sekä viehättävä kirkonkylä. Kylästä löysimme pieteetillä kootun plokimuseon. Mikä on ploki? Plokia kutsutaan myös pylpyräksi. Se on purjeveneessä oleva köydenohjain. Noita plokeja löytyy ensimmäisen kollaasin alarivistä. Ylärivin vanha kassakone löytyi Iniön kaupasta, koneelle oli varattu oma nurkkaus jossa oli myös muita muita vanhoja tavaroita. 

Plokista blogiin... keskirivissä on kesäisiä blogin kirjoituspaikkojani: saarimökki sekä kollaasin keskellä on venetoimistoni eli boat office, niinkuin minä sitä leikilläni kutsun :)  



Ja elokuun lopussa kävimme Airisto Strandin satamassa, kuvat alla.


Vietimme pari päivää Airiston laiturissa ja viihdyimme. Mieleeni nuo päivät jäivät kauniina, mielenkiintoisina ja sinisinä. Kirjoitin hienosta Airiston satamasta oman blogijutun: Elokuussa Airistolla

Näillä kuvasarjoilla osallistun Pieni Lintu -blogin elokuun kollaasihaasteeseen. Lisää elokuisia kollaaseja löydät TÄÄLTÄ.   



Kesä jatkuu, vaikka elokuu on vaihtunut syyskuuksi...

Kuvaterveisin, Tuula 

SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig