MOMENTS OF MY LIFE

tiistai 31. tammikuuta 2017

TALLINK MEGASTARIN NEITSYTMATKALLA


Oli mukavaa saada kutsu Itämeren aalloille Tallink Megastarin neitsytmatkalle. Meitä oli iso joukko bloggareita ja lehdistön edustajia mukana matkassa. Mielenkiintoinen ja hauska risteily oli siis odotettavissa. 

Ja niin noustiin upouuteen laivaan. Megastar on rakennettu Turussa Meyerin telakalla. Laiva alkoi liikennöidä Helsingin ja Tallinnan välillä nyt 29.1.2017. Matkustusaika on kaksi tuntia suuntaansa. Matkanopeus on 27 solmua. Ravintoloita ja kahviloita  on peräti seitsemän. Ravintoloiden ja aulatilojen sisustukset on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co sekä sisustussuunnittelutoimisto Aprocos. 





Kahdelle kannelle on sijoitettu 2800 neliön ostoskeskus.


Kuulimme Megastaria suunnitelleiden Samuli Hintikan ja  Vertti Kiven (molemmat Arkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:sta) ajatuksia ja tunnelmia laivasta. 

Visit Tallinnan Mail Oja antoi hyviä vinkkejä tuleville Tallinnan matkoille. Tallinnassa on useita torneja. Tallinnan tornikierros jäi minulle erityisesti mieleen, sen voisi joskus toteuttaa. 

Mielenkiintoisten esittelyjen lomassa kilistelimme shampanjaa ja nautimme herkullisista makupaloista.



Laivassa on kolme matkustajaluokkaa: Kansipaikka eli Star-luokka, Comfort-lounge ja Business-lounge. Me matkasimme Comfort-luokassa. Siellä oli kiva istuskella rauhassa ja laiva tarjosi nettiyhteyden. Matkatavarat voi jättää istuinpaikan viereen ostoksille mennessä ja takeille oli omat naulakot. Kahvia ja pikkusuolaista sai maistella matkan taittuessa. Ja vessoihin ei tarvinnut jonottaa.   


Me 40+ -bloggaajat valtasimme Comfort -loungesta kivan nurkkauksen. 
Laivan takakannella on talvisin käytössä lämmitetty terassi, josta on hienot näköalat merelle. Kesällä lasi-ikkunoita voi avata. 
Pääsimme tutustumaan myös laivan komentosiltaan, se oli mielenkiintoista. 
Laivaa ei ohjata ruorilla vaan joystickillä :)
Minua "merenkulkijana" kiinnosti kovasti tämä komentosilta.
Laivan komentosiltaa meille esitteli Megastarin kapteeni Vahur Söstra.
Iso kiitoksemme! Ja kapteenikin pääsi selfie-kuvaan. 
Hytteihinkin pääsimme tutustumaan. Väritys oli modernia ja aurinkoista.

Yllätysesiintyjänä matkalla oli huikea Miss Divet eli drag-artisti Marko Vainio.
Miss Divet muuntautui niin Paula Koivuniemeksi kuin Katri Helenaksi ja moneksi muuksi tähdeksi. Jopa  Conchita Wursti oli Miss Divetin ohjelmatarjonnassa mukana. 




Ja sitten buffetiin syömään:



Minä en ehtinyt lainkaan lämpimiin ruokiin; kehuja kyllä kovasti kuulin. Herkuttelin kalapöydän antimilla ja maanmainioilla susheilla. Ne sulivat suussa.



Laivan sisustus ja värimaailma on kaunis ja moderni. Upeita lamppuja ihastelin. Ja viherkasveja oli laivassa paljon. Mitäs sanotte tästä Sporttibaari Victoryn uljaasta mustasta hevoslampusta? Siitä tuli jo neitsytmatkalla suosittu kohtauspaikka ja selfieitten ottopaikka :) Kännykällä tuli omakin selfie otettua.


Onnea ja menestystä Megastarille! Ja KIITOS Tallink Silja ja 
viestintäjohtaja Marika Nöjd upeasta risteilystä! Kyllä viihdyimme!  

 Ja kiitos kivasta seurasta 40plus - bloggaajat!

- Tuula

*Pr-matka
SHARE:

torstai 26. tammikuuta 2017

KATRI HELENA SUOMI FINLAND -MALLISTON JULKISTUSTILAISUUS


Olin iloisesti yllättynyt, kun minulle tuli kutsu Katri Helenan Suomi Finland -malliston julkistustilaisuuteen Finlandia-talolle Helsinkiin. Tammer-Tukku Oy:n ja laulajan yhteistyöstä on syntynyt Katri Helena Suomi Finland Collection. 

Kutsussa kerrottiin seuraavasti: "Sinivalkoisen Suomen täyttäessä 100 vuotta lanseeramme rakastetun Suomi-ikonin nimikkomalliston, joka sisältää sisustus- ja saunatuotteita. Kokoelmaa täydentävät sinivalkoiset asusteet."



Tammer-Tukku Oy on perustettu 1954 ja se on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Tammer-Tukku Oy:stä ja yhteistyöstä Katri Helenan kanssa olivat kertomassa Tammer-Tukun toimitusjohtaja Zachary Mäenpää, suunnittelija Hannele Kiviniemi sekä tuotepäällikkö Riikka Vilmusenaho.  "Katri Helena Suomi Finland Collection on hieno esimerkki Tammer-Tukun vahvasta kokemuksesta kuluttajatuotteiden suunnittelussa ja brändäämisessä."

Tammer-Tukun ja Katri Helenan yhteistyö sai alkunsa, kun Tammer-Tukun suunnittelija Hannele Kiviniemi kehitteli ajatuksen Suomi 100 -kuoseista ja tuotteista. Keulakuvakseen yritys valitsi Katri Helenan. Kiviniemi kertoi, että hänellä ja Katri Helenalla on yhteinen harrastus, perhokalastus. Ja yhteistyökin lähti mainiosti käyntiin. 


Sinivalkoisen tilaisuuden juonsi Jaakko Selin. Jaakolla on malliston huivi kaulassaan. Ja Katri Helena kertoi, että hänen pukunsa on tehty malliston Tähtitaivas kankaasta. 



Katri-Helena lauloi meille laulut, jotka olivat innoittaneet häntä tämän kokoelman ideoinnissa. Ja ne laulut olivat Unten erämaa (muistattehan Silkkitien teeman). Katri kertoi, että hänelle tuo erämaa on Lappi. Ja toinen laulu oli Anna mulle tähtitaivas. Hienot ja inspiroivat laulut ja tekstit! Silmänurkka kostui, kun Katri ne tulkitsi. 


Katri Helena kertoi myös, että tämä Hannele Kiviniemen suunnittelema mallisto on kuin suoraan hänen unestaan: "Suomalainen tyyni järvimaisema, maalauksellinen, tuoksuva metsä ja sinivalkoinen tähtitaivas." 

Nuo kumisaappaat ovat mainiot. Katri vielä vinkkasi, että hän valitsi tarkoituksella tuon saappaitten alimman värin tummaksi, lika ei näy tummassa värissä niin hyvin. Ja termospullon hän halusi ehdottomasti tähän kokoelmaansa. Marjoja poimiessa on kiva istahtaa kannonnokalle juomaan kahvit!

Tässä kohtaa me vieraat lähdimme poimimaan näitä allaolevia herkkuja. 






Meitä hemmoteltiin herkullisella Buffet -tarjoilulla ja Tähtitaivas -kuohuviinillä. Tähtitaivas -kangas kruunasi kattauksen. 








Katri Helena sanoi, että hän on iloinen saadessaan antaa nimensä tälle sinivalkoiselle kokoelmalle. Katri Helena totesi vielä vaatimattomasti, että hänestä on tullut sinivalkoinen, koska on pyörinyt suomalaisten korvissa niin pitkään. 

Lisää kokoelman tuotteita löydät osoitteesta: katrihelenacollection 
Tuotteet tulevat kauppoihin toukokuussa. 

Kiitos Katri Helena, kiitos Tammer-Tukku Oy, kiitos Success Story Oy,
kiitos Finlandia-talo! 

Oli ilo olla mukana tässä kauniissa, sinivalkoisessa tilaisuudessa! 

Katri Helena kertoi vielä, että hänen äitinsä täyttää tänä vuonna 100 vuotta. 

- Tuula 

SHARE:

tiistai 24. tammikuuta 2017

MITÄ JA MILLOIN VIIMEKSI?


Blogeissa kiertää mainio randomhaaste. Mitä ja milloin viimeksi? Haaste on tarkoitettu jokaiselle bloggaajalle napattavaksi, ken sen haluaa tehdä. Ja kun listoista tykkään ja ne ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, niin tämän listaushaasteen nappasin. Tässä haasteessa on tarkoitus listata määriteltyjä asioita (boldatut), joita on viimeksi tehnyt. 

Blogeissa on tätä haastetta on ansiokkaasti käsitellyt mm.  Tuulanneli , Kotonasi,  Marjonmatkassa,  Meriharakka... 
Muitakin varmasti on, mutta nämä olen itse lukenut.

Viimeksi minä, 

Ilahduin - kun postipoika oli pudottanut tämän kuvan postilaatikkoon. Kuvassa on mieheni pojantytär Saga, 4 vuotta. Kuva on varsin tuore ja  otettu päiväkerhossa. Mieleeni tulee tästä kuvasta ystäväni sanat: "Sagahan on kuin ilmetty Shirley Temple" <3 
Ps. Kuva on Sagan äidin luvalla blogissa. 



Nauroin - Lauantaina Putousta katsellessani.  Mikko Penttilä oli sketsissä loistava Yhdysvaltain uusi presidentti, Donald Trump. Ja Minka Kuustonen oli kaunis presidentin vaimo Melania Trump. Ja olipa Minkalla antelias kaula-aukko. En ole aikaisemmin niin Putouksesta piitannut, mutta nyt tämä iski! Oli kyllä niin ajankohtainen aihe.

Itkin - kun sain kuulla, että lapsuudenystäväni jo parannettu sairaus oli uusinut. Se on nyt ollut joka päivä mielessäni. Sydämestä sattuu. 


Suutuin - harvemmin suutun, mutta tänään suutuin itselleni, kun olin unohtanut yhden tärkeän jutun.

Harmistuin - kun en saanut lempifarkkujeni vetoketjua kiinni. Joulukiloja ei ole vielä karistettu. 

Häkellyin - tai ainakin sekavin miettein katselin Donald Trumpin virkaanastujaisjuhlia. 

Kokeilin jotain uutta - tein ensimmäistä kertaa elämässäni blinejä pari viikkoa sitten. Meillä on usein ollut entisten työkavereitten kanssa blinitreffit ja nyt jäivät väliin, joten itse tein. Olivat muuten hyviä.



Urheilin - no ei kai tätä voi ihan urheiluksi sanoa, mutta käyn kävelemässä ainakin joka toinen päivä. Enkä tosiaan kilpakävele, vauhtini on aivan jotain muuta. Sauvatkin ovat välillä mukana.

Luin - Ruokavaliotyökirjaa. Mikä se on? Kerron siitä blogissani myöhemmin. Mielenkiintoinen opus tällaiselle, jolla ei ole ruokavaliorajoitteita. Kohtuus kaikessa -tyyliin mennään.  

Söin - Ikean salaattipöytä tarjosi maittavan dinnerin tänään. 


Herkuttelin - Viimeaikoina olen herkutellut ihanilla, makeilla appelsiineilla, mandariineilla ja klementiineillä. Ja C-vitamiinin saanti on taattu. 




Ostin - siitä on jo jonkin aikaa, mutta löysin alennusmyynnistä itselleni kivat, nahkaiset Vagabondin nilkkurit. Hinnasta oli vähennetty -40%. Happy me.



Tapasin - sattumalta bloggaajakollegani Teijan Kauppakeskus Myllyn käytävällä. Emme olleet aikaisemmin tavanneet, mutta tunnistimme heti toisemme. Ja siinä rupatellessamme tuntui kuin olisimme aina tunteneet. Teija kirjoittaa ihastuttavaa blogia Onnen hetkiä paratiisissa

Päätin - että sitä vettä pitää juoda. Se on terveellistä ja pitää myös nälkää loitolla. Minulla ei ole koskaan jano, joten unohdan veden juomisen. Nyt löytyy täytetty vesikannu keittiön työpöydältä. 

Inspiroiduin - lukiessani muita blogeja tästä samaisesta aiheesta. Ja tässä oli inspiraationi tulos.

Jos innostuit, niin nappaa sinäkin tästä kiva idea. Kirjoita omat vastauksesi näihin määriteltyihin aiheisiin. Mitä sinä olet viimeksi tehnyt? 

Mukavaa alkanutta viikkoa! 

- Tuula 

SHARE:

torstai 19. tammikuuta 2017

TOM OF FINLAND - KULISSIEN TAKANA


Nyt on niin monenlaista mukavaa juttua menossa ja tulossa, että huomaan itselläni olevan jonkinlaisia keskittymisvaikeuksia...

Satuin kuitenkin sopivasti lukemaan hyvän, modernisoidun ohjeen, miten toimia. Tämä varmasti pätee kaikkeen, mutta nyt tähän: "Omistaudu täysin sille mitä teet juuri nyt. Kun hoidat asian kerrallaan "multitaskaamisen" sijaan, niin olet loppupeleissä tehokkaampi".

No niinpä kerronkin tämän viikon vierailustani Tom of Finland - maistiaistilaisuuteen Logomossa. Musikaali, joka kertoo kaarinalaisen Touko Laaksosen elämästä ja elämäntyöstä saa ensi-iltansa 27.1.2017, mutta nyt olimme kuulemassa Tom of Finlandin tekijöitä, jotka kertoivat tulevasta musikaalista ja pääsimme seuraamaan esityksen harjoituksia. Minä olin mukana yhteistyöbloggaajana. 

Reija Wäre ja Jani Uljas kertovat musikaalin tekemisestä. 
Heitä haastattelee viestintäkoordinaattori Siiri Liitiä.
Kuva: Otto-Ville Väätäinen 


SHARE:

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

SAMETTINEN BANAANI-SUKLAASMOOTHIE



Tammikuu on jo puolivälissä. Aika kuluu todella nopeasti. Blogissani ja instagramissakin on alkanut vilahdella minulle vähän vieraampia aiheita... jopa ruokajuttuja.

Tämän herkullisen ja helpon banaani-suklaasmoothien, jota voisi vaikka jäätelöksi kutsua, olen aikoinaan löytänyt  Kanavalla -blogista. Kun sitä yritin sieltä etsiä, niin enpä löytänyt, oli jonkun muun otsikon alla. Onneksi olin kirjoittanut tämän reseptikirjaani. 




Banaanihan on oikeaa superfoodia. Banaani on hyvä kuidun, C-vitamiinin, kaliumin ja mangaanin lähde. Ja 100 grammaa banaania sisältää noin 100 kilokaloria. Vaikka banaani on terveellinen hedelmä, niin se sijoittuu samaan tärkkelyskategoriaan perunoiden, viljojen ja maapähkinöiden kanssa. Eli banaani kannattaa syödä joko aamiaisella tai kello 14.00 -16.00. Tärkkelys antaa keholle energiaa, mutta sillä on huono maine hitaana sulajana, joten banaania ei suositella myöhäisillan välipalaksi. Näissä asioissa on varmaankin monta koulukuntaa, mutta tämä on eräs katsantokanta.



Banaani-suklaasmoothie / banaani-suklaajäätelö 
2 annosta

2 banaania
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
loraus maitoa tai mantelimaitoa (n. 1/2 dl)
Koristele esim. vadelmilla, mandariinin palasilla, suklaalastuilla...

Leikkaa banaanit viipaleiksi ja laita pakastimeen 3 tunniksi tai pidemmäksi aikaa.

Laita jäätyneet banaanit blenderiin (tai tehosekoittimeen) ja lisää kaakaojauhe ja maito.

Anna aineitten pyöriä koneessa, kunnes massa muistuttaa rakenteeltaan jäätelöä. Voit lisätä tarvittaessa maitoa, mutta älä lisää liikaa.

Se on siinä. Ihana, kermaisen makuinen ja kaiken lisäksi terveellinen 
smoothie / jäätelö.

Päivät pitenevät! Reipasta tammikuuta kaikille!

- Tuula




SHARE:

lauantai 14. tammikuuta 2017

PIENEN KIRJA-ARVONNAN VOITTAJAT




Kiitos kaikille osallistujille pieneen kirja-arvontaan, teitä oli ihan mukava joukko. Arvonta on nyt suoritettu. 

Arvonnassa oli voittoina kolme mikikirjaa. Jos joku haluaa vielä tarkistaa, mikä on mikikirja, niin se löytyy  TÄÄLTÄ

Onnetar eli arvontageneraattori (random.org) valitsi seuraavat voittajat:  

1. Siri Hustedt / Kaikki mitä rakastin - >  Marja-Liisa 

2. Donna Leon / Kasvot kuvassa - >  Riitta T 

3. Liza Marklund / Ajojahti - >  Leenvikki eli Leena 


Paljon onnea voittajille! Olen lähettänyt teille sähköpostia tiedoksi voitosta. Ottakaapa nopeasti yhteyttä minuun, niin saan kirjat matkaan. 

Olisin mielelläni pyöritellyt arvontageneraattoria enemmänkin, mutta kirjoja oli vain kolme. 

Toivottelen kaikille mukavaa viikonloppua! 

- Tuula 

SHARE:

maanantai 9. tammikuuta 2017

PINTEREST & MOOD BOARD



Olen innostunut Pinterestistä vasta vähän aikaa sitten. Se on uskomaton ideakuvasto. Sieltä löytyy valtavasti ideoita, muotia, reseptejä, DIY-vinkkejä... Kaikkea mahdollista.

Pinterestiin tehdään omia tauluja, joihin kerätään kuvia Pinterestin ideakuvastosta, sellaisia kuvia, jotka aihepiiriltään kiinnostavat.

Mood board - sanalle ei löydy tarkkaa suomenkielistä vastinetta. Sitä voisi kutsua vaikka tunnelmatauluksi tai ideatauluksi. 

Olen Pinterestiin keräämistäni kuvista tehnyt muutaman mood boardin - ideataulun tänne. Ja nyt kerronkin, mitä mietteitä / toiveita / unelmia nämä ideatauluni ja kuvat herättävät minussa.


Aamu alkaa kahvilla. Tykkään juoda erilaisista mukeista kahvia ja yritän tehdä kahvituokiostani kauniin ja päivään herättelevän. Tähän kollaasin tiputtelin vielä nuo herkulliset letutkin.

Teinkin viime viikolla Farinan gluteenittomasta lettujauheesta isoja lettuja. Kippari kokeilee gluteenitonta ruokavaliota, siksi. En letuista ehtinyt kuvia ottaa, ne menivät samantien parempiin suihin. Maistuivat mainioille.



Tämähän alkaa olla kuin aarrekartta. Tässä kollaasissa on unelmiani. Le Corbusierin lepotuoli on aina miellyttänyt silmääni. En tiedä, tulenko sitä koskaan samaan / hankkimaan. Tuolin hinta on aika suolainen. Mutta nyt olen sen ainakin tähän unelmataululleni kiinnittänyt.

Haaveilen myös keittiööni valkoisesta työtasosta. Sen aika ei ole vielä, sillä keittiömme työtaso on ihan hyväkuntoinen, mutta se on puuta. Kaapit ovat meilläkin valkoiset.

Ja ehkä jo kesällä voi toteutua tuo halkorivistö takan vieressä. Mökkiremppaa tehdessämme jätimme takan viereen tyhjää tilaa haloille - siis sisustushaloille :)

Ja valkoisista tulppaaneista tykkään. Toki kaikenväriset tulppaanit käyvät.


Ja vielä kuvia unelmista - elämisen sietämätön keveys.


Poolopuserot ovat aina olleet heikkouteni. 80-90-luvuilla lempivaatteeni olivat korkeavyötäröiset farkut. Niihin tungin puseron sisään. Voih, silloin minulla oli vielä vyötärö. Edelleen pidän tuosta korkeavyötäröisestä tyylistä hameen tai housujen kanssa. Tuo tyylikäs nainen muistuttakoon minua hulahulavanteen pyörittämisestä. Saa sitä ainakin haaveilla :)

Olen aina ollut kelloihmisiä (hassu sana). Ja muutaman rannekorun omistan. En paljon muita koruja ole kerännyt. Isot kellot miellyttävät minua ja kellon kanssa pidän myös mielelläni rannekorua.

Ja ensimmäistä kertaa blogissani on kynsilakka-asiaa. Olen ihastunut tuohon vadelmanpunaiseen / viininpunaiseen väriin. Ja sitä löytyy myös pienestä kynsilakkavalikoimastani.

Mustat ratsastussaappaat ja musta, iso laukku. Ne odottavat lähtöä jo eteisessä. 


Ja olkoon tuo viisas lause huoneentauluni!
Pinterestistäkin minut löytää Tuula's life -nimellä. 


Nyt toivotankin teille kaiklle mukavaa ja inspiroivaa viikkoa!

- Tuula


Ps. Blogistani löytyy pieni kirja-arvonta lukijoilleni - TÄÄLLÄ
Arvontaan voi osallistua torstaihin 12.1. kello 21.00 asti. 

SHARE:

perjantai 6. tammikuuta 2017

LOPPIAINEN JA PIENI ARVONTA


Leppoisaa loppiaisiltaa kaikille! 

Loppuuko teillä joulu jo loppiaisena vaiko vasta Nuutti vie joulun?

Ensin vähän pohdintoja loppiaisesta ja sitten arvontaan. Luterilaisessa kirkossa loppiaista juhlitaan itämaan tietäjien kunniaksi. Loppiaispäivänä kolme itämaan tietäjää vierailivat Jeesus-lapsen luona. Loppiainen on vanhempi juhla kuin joulu. Jotkut jopa kutsuvat loppiaista vanhaksi jouluksi.  

Jos Nuutti vie vasta joulun, niin miksi tämän päivän nimi loppiainen? Olisiko loppiaiselle kolmen kuninkaan päivä - parempi nimi? 




Nyt jätän tuumailut sikseen ja hypähdän arvontaan. Arvon kolmen upean naiskirjailijan kirjat. Ostin näitä Mikikirjoja syksyllä Turun Kirjamessuilta ja aikomukseni oli järjestää tämä pieni arvonta jo aikaisemmin, mutta syksy olikin täällä blogissani varsinaista arvontojen aikaa...  oli arvottavana niin pääsylippuja messuille kuin teatteriinkin ja arvonta myös blogin 1-vuotissynttäreitten johdosta. Nämä kirjat sitten unohtuivat kaappiin, kunnes ne jouluna löysin. 

1. Siri Hustvedt: Kaikki mitä rakastin 
2. Donna Leon: Kasvot kuvassa 
Liza Marklund: Ajojahti 
Vähän taustaa näille kirjoille. Kustannusosakeyhtiö Otava lanseerasi huhtikuussa 2013 Miki-nimisen kirjaformaatin. Miki on pieni, noin korttipakan kokoinen (118 x 80 mm) minikirja. Kirjaa luetaan pystysuunnassa. Tällöin kirjaimet ovat ihan normaalin kokoiset. Ei tarvitse tihruuttaa pieniä kirjaimia. 



Tällainen pieni ja kevyt kirja on helppo sujauttaa vaikkapa pikkulaukkuun
 ja ottaa mukaan. 

Minä luin joulunpyhinä Steve Jobsin tarinan mikikirjana. Se oli vaivatonta luettavaa. Kirja ei paljoa painanut ja kirjaimet olivat normaalinkokoiset. Nyt kirja kuluu kipparin käsissä. 


Ja arvontaan. Arvonnassa on voittoina kolme kirjaa ja arvonta on blogini lukijoille. 


1. Siri Hustvedt: Kaikki mitä rakastin
2. Donna Leon: Kasvot kuvassa 
3. Liza Marklund: Ajojahti 


Valitse itsellesi arvottavista kirjoista mieleinen kirja tai mieleisimmät kirjat. Ja kerro valintasi blogissa tai facebookissa. Voit yrittää vaikka kaikkia kirjoja, merkkaa vain, että olet mukana jokaisessa arvottavassa kirjassa tai kirjojen numerot. Arvon jokaisen kirjan erikseen.  


Tässä arvonnan säännöt:

1 arpa  jokaiseen kirjaan - jos olet seuraajana blogin lukijapalvelussa (Lukijat) tai seuraat facebookissa blogiani tai seuraat muussa kanavassa. 

Blogin kautta seuraajat - Kirjoita kirjan nimi tai numero (kaikkiaan voit olla kolmella arvalla mukana arvonnassa) 

Tuula's life facebookin  seuraajat - Kirjoita kirjan nimi tai numero (kaikkiaan voit olla kolmella arvalla mukana arvonnassa.  

Tai kerro blogissa, millä kanavalla seuraat blogia: bloglovin, blogit.fi, google +,   ja kirjoita kirjan nimi tai numero (kaikkiaan voit olla kolmella arvalla mukana arvonnassa).

Jos nyt liityt blogini lukijaksi blogin tai facebookin kautta, niin toivotan sinut ilolla tervetulleeksi blogiini ja arvontaan.  

Sähköpostin osoitteenkin voit laittaa vastaukseesi, mutta se ei ole tarpeellinen. Ilmoitan voitoista sekä facbookissa että blogissa. 




Arvontaan voi osallistua torstaihin 12.1. kello 21.00 asti 

Onnea arvonnassa! 

- Tuula 

SHARE:
Professional Blog Designs by pipdig