MOMENTS OF MY LIFE

Sudio -kuulokkeet sekä alennuskoodi

 

*Mainos with SUDIO 

Sudio Elva -kuulokkeet Seuraajani tietävätkin, että äänikirjat ja kuulokkeet kuuluvat tiiviisti elämääni. Niinpä ilolla näitä kuulokkeita esittelen ja testailen. Nyt on vuorossa Sudion Elva -kuulokkeet. Minulle on moni sanonut, että pelkäävät kuulokenappien putoamista korvista. Näissä Elva kuulokkeissa on miellyttävä sotkeutumaton johto, jonka voi laittaa pään taakse tai pitää edesssäkin. Kuulokkeet pysyvät turvallisesti korvissa. 

Kuvat ovat saarimökiltä, jossa ikkunoitten pesukin sujuu helposti Elvat korvissa ja samalla äänikirjaa kuunnellen. Kuulokkeitten äänentoistotoiminnot ovat helposti johdosta hoidettavissa. 


Sudio Elva siis sopii joka tilanteeseen. Aktiivinen melunvaimennus takaa hienon kuuntelukokemuksen musiikkia ja kirjoja kuunnellessa. Ja langaton adapteri mahdollistaa laitteen yhdistämisen mihin tahansa analogiseen laitteeseen. 

Olen aina tykännyt näistä Sudion korvatuteista. Elvan kuulokkeissa on valmiina M-kokoiset korvatutit, niiden lisäksi löytyy korvatutit XXS:stä XL:ään, joten omiin korviin löytyy varmasti sopiva pari. Itse käytän S-kokoisia korvatutteja. Kun luurit eivät ole korvissa, ne kulkevat mukavasti kaulassa, eivätkä putoa, sillä pienet magneetit sitovat näppärästi pienet kuulokenapit yhteen. Käy ihan kaulakorusta. 

Lisäinfoa Elva -kuulokkeista: 

 • Yhteensopivuus: Anroid ja IOS
 • Toistoaika jopa 11 h
 • Mikrofoni:  Kyllä
 • Langaton kantomatka 10 m
 • Takuu: 3 vuoden takuu Sudio Spherellä (kerron tästä jutun lopussa)
 • Ääniohjaus:  Kyllä 
 • Koodekki SPC
 • Vedenkestävä IPX5

Upeat Elva -kuulokkeet maksavat 119 euroa. Ja saan tarjota -15 %:n alennuksen kaikista Sudion kuulokkeista lukijoilleni, saat sen koodilla tuulasudio. Esittelyn lopussa linkki. 

Ja esittelen vielä toisetkin kuulokkeet:

Sudio Nio -kuulokkeet

Nämä Sudio Nio -kuulokkeet ovat olleet tähän asti suosikkikuulokkeeni. Katsotaan, miten käy jatkossa. Nio -kuulokkeissa on mainiot siivekkeet ja ne takaavat sen, että kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa. Siivekkeitä on neljä eri kokoa. 


Kuulokkeet latautuvat automaattisesti tässä pienessä rasiassa. Rasian lataaminen täyteen kestää 1,5 h, mutta tarvittaessa voi ladata pienemmänkin aikaa. Kuulokkeista voit kuunnella jopa 20 h. Ja jos tulee puheluita, kun lenkkeilet, niin mukautuva kaksoismikrofoniteknologia poistaa taustamelua puhelujen aikana. Kuulokkeissa on monta väriä:  valkoinen, musta, vihreä ja beige. 

Sudio NIO -kuulokkeet:

 • Yhteensopivuus: Anroid ja IOS
 • Toistoaika: Jopa 20 tuntia
 • Mikrofoni: Kyllä
 • Vedenkestävä: IPX4
 • Koodekki: SPC 


Nämä Sudio NIO -kuulokkeet maksavat 79 euroa. Ja saan tarjota -15 %:n alennuksen lukijoilleni. 

Lisätietoa Sudio NIO -kuulokkeista löydät täältä:  tuulaslife Sudio NIOSudio Sphere takuu

Sudio Sphere tarjoaa 3 vuoden ilmaisen takuun uusille tuotteille, kun tuote on ostettu Sudion verkkosivuilta tai kivijalkamyymälästä. Sudio Sphereen voi rekisteröityä Sudion verkkosivuilta. Rekisteröinti tulee tehdä 3 kuukauden kuluttua ostosta. Sinun tarvitsee vain luoda Sudio Sphere -tunnus verkkosivuilla ja rekisteröidä tuote tilausnumeron tai kuitin avulla. 

*****

Tasokkaat kuulokkeet ovat hieno lahjaidea kevään valmistujaisjuhliin. Kaikki kuulokemallit näet verkko-osoitteesta SUDIO  ja sitä kautta voit tehdä myös tilauksen. Koodilla tuulasudio saat -15%:n alennuksen kaikista Sudion kuulokemalleista. Ja Sudio tarjoaa Suomeen ilmaisen pikatoimituksen. 


Kaunista toukokuuta ja iloisiin kuulemiin! 
- Tuula  


Tuula's life blogia voi seurata 


2 kommenttia

 1. Tosi hyvältä kuulostavat kuulokkeet Tuula.Minulla on Sudio Fem-kuulokkeet , hyviä nekin :) Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sudion kuulokkeet ovat hyviä. Nyt olen testannut myös mainioita Elva -kuulokkeita, mutta pidän myös kovasti Nio -kuulokkeista, koska niissä on nuo siivekkeet joilla nappien pysyminen korvissa on taattu.
   On mukava kuulla, että tykkäät Fem -kuulokkeista. Sudio taitaa hyvien kuulokkeitten tekemisen.
   Kiitos Jael ja mukavaa viikonloppua Israeliin. Uutisista olen seurannut Israelin vakavaa tilannetta. Pysy turvassa, Jael <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig