MOMENTS OF MY LIFE

Sudio Nio -kuulokkeet ja alennuskoodi


 *Kaupallinen yhteistyö SUDIO


Kevättä ilmassa. Sain testattavaksi nämä uudet hyvänmalliset Sudio Nio -kuulokkeet. Nämä pysyvät korvissa, vaikka pipon pistää päähän tai ottaa pois. Näissä Nion kuulokkeissa on neljät erikokoiset siivekkeet, jotka antavat hyvän istuvuuden kuulokkeille ja ne pysyvät hyvin korvissa. Olen tottunut kuulokkeitten käyttäjä ja tämä malli valloitti minut istuvuudellaan. Ja hintakin on keväisen kepeä eli kuulokkeet maksavat 79 euroa. Saan tarjota vielä 15 %:n alennuksen näistä kuulokkeista lukijoilleni. 


Ja 21.3. asti saa vielä tilauksen mukana hyödyllisen Care Kit -huoltosetin kuulokkeitten mukana ilmaiseksi, huoltosetin arvo olisi muuten 29,00 euroa. Huoltosetin avulla pidät kuulokkeiden ulkonäön uudenveroisena ja pidennät tuotteen käyttöikää.  


Tänä talvena olen ulkoillut ahkerasti ja ulkoilu jatkuu keväälläkin. Kevätsadekaan ei tule pilaamaan kuuntelukokemustani, sillä näissä kuulokkeissa on IPX4-luokiteltu suojaus. Ja näin ollen kuuntelu ja treenaaminen onnistuu sateessakin mainiosti. 


Nämä siivekkeet takaavat sen, että kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa. Siivekkeet ovat minusta loistava juttu. Siivekkeitä on neljä eri kokoa.  Ja kuulokkeet latautuvat automaattisesti tässä pienessä rasiassa. Rasian lataaminen täyteen kestää 1,5 h, mutta tarvittaessa voit ladata rasiaa pienemmänkin aikaa. Kuulokkeista voit kuunnella jopa 20 h. 

Jos tulee puheluita kun lenkkeilet niin mukautuva kaksoismikrofoniteknologia poistaa taustamelua puhelujen aikana. Puhelut toimivat mainiosti, kokeiltu on. Olen kuunnellut myös Zoomin kautta  etäesittelyä ja äänen selkeys oli todella hyvä johtuen tuosta Nion kaksoismikrofoniteknologiasta. 
Sudio Nio kuulokkeet kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun otat ne latauskotelosta. Ota Bluetooth käyttöön laitteessasi. Yhteensopivuus sekä Anroid- että IOS- laitteiden kanssa. Nosta molemmat kuulokkeet kotelosta, ne ovat valmiina pariliitoksen muodossa. Laita L -kuuloke vasempaan korvaasi ja R -kuuloke oikeaan korvaasi. Valitse "Sudio Nio" laitteesi Bluetooth -luettelosta. Ja kuuntele musiikkia tai kuuntele kirjaa. Sudion tarina juontaa juurensa ikonisesta ruotsalaisesta musiikista. Abba tulee heti mieleeni. "Swedish" ja "Audio" - näistä sanoista on aikoinaan valittu Sudion nimi. Sudio tarjoaa upeaa äänenlaatua moneen lähtöön, niin musiikinkuuntelijoille, matkailijoille, unelmoijille ja tarinankuuntelijoille. 

Lisäinfoa Sudio NIO -kuulokkeista:

 • Yhteensopivuus: Anroid, IOS
 • Toistoaika: Yhteensä jopa 20 tuntia
 • Mikrofoni: Kyllä
 • Bluetooth versio: 5.0
 • Takuu: 3 vuoden takuu Sudio Spherellä
 • Vedenkestävä: IPX4 
 • Langaton: Kyllä 
 • Koodekki: SPC
 • Värit: valkoinen, musta, vihreä, beige 

Tässä kohtaa on kiva kertoa myös Sudio Sphere -takuusta. Sudio Sphere tarjoaa 3 vuoden ilmaisen takuun uusille tuotteille, kun tuote on ostettu Sudion verkkosivuilta tai kivijalkamyymälästä. Sudio Sphereen voi rekisteröityä Sudion verkkosivuilta. Rekisteröinti tulee tehdä 3 kuukauden kuluttua ostosta. Sinun tarvitsee vain luoda Sudio Sphere -tunnus verkkosivuilla ja rekisteröidä tuote tilausnumeron tai kuitin avulla. Sudio haluaa muistaa teitä lukijani - ja tarjoaa alennuskoodin Sudio kuulokkeisiin. Kaikki kuulokemallit näet verkko-osoitteesta: SUDIO ja sitä kautta voit tehdä myös tilauksen. Koodilla tuulasudio, saat -15%:n alennuksen kaikista Sudion kuulokemalleista. Ja Sudio tarjoaa Suomeen ilmaisen pikatoimituksen. 

Ps. Kun kuuntelet musiikkia tai kirjoja, käytätkö mieluummin pantakuulokkeita tai nappikuulokkeita?

Reipasta maaliskuuta ja iloisiin kuulemiin!

- Tuula 
Tuula's life blogia voi seurata 


14 kommenttia

 1. Langattomat kuulokkeet ovat kyllä niin käteviä. Kiva kun ei roiku mitään johtoja kaulalla, saa rauhassa puuhastella askareiden parissa ja musiikki pauhaa vain korvissa...ihan parhautta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Langattomat luurit ovat minun juttuni. Nyt kun taas olen ottanut hulahulavanteenkin esille, niin sitä pyöritellessäni kuuntelen samalla kirjaa. Hulahulavanteen pyöritys on aika pitkäveteistä puuhaa, mutta nyt olen todella yllättynyt, kuinka nopeasti vartti kuluu pyöritellessä ja samalla kirjaa kuunnellessa.
   Kiitos Outi ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Ollut niin super upeat kelit joka tavalla <3 Odotan niin kevättä, vaikka nyt räntää sataakin taivaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täytyy sanoa, että on ollut upea talvi. Ja kevätkin jo vähän näyttäytyi, mutta sitten otti takapakkia. Mutta kylläs e vielä sieltä tulee.
   Mukavaa tulevaa viikkkoa, Melissa <3

   Poista
 3. Itse valitsen mieluummin sangalliset kuulokkeet, nappikuulokkeet ei tunnu pysyvän paikoillaan ja/tai tuntuvat inhottavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän molempia. Nämä nykyiset nappikuulokkeet ovat minusta hyviä ja näissä Nio -kuulokkeissa on pehmeät siivekkeet, jotka pitävät kuulokkeet hyvin korvissa. Mutta ymmärrän sinua.
   Kiitos Mira <3

   Poista
 4. Mä oon vielä niin vanhanaikainen, että käytän johdollisia kuullokeita. Ehkä olisi aika siirtyä nykypäivään :D
  Todella hyvä takuu näissä, täytyypä tutustua lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole vanhanaikainen. Kuulokkeita on moneen lähtöön juuri siksi, että jokainen löytää sopivat itselleen. Itse en välitä johdollisista. Sudion kuulokkeet ovat todella hyviä, tuo pitkä takuu kertoo siitä.
   Kiitos Diina-Maria <3 Kannattaa tutustua!

   Poista
 5. Sudiolla on kyllä hyviä kuulokkeita. Itselläni on napit sekä sangalliset kuulokkeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä myös käytät tilanteen mukaan kuulokkeita. Sudiolla on todella hyvät kuulokkeet, olen samaa mieltä. Jo tuo 3 vuoden ilmainen takuu kertoo sen.
   Kiitos ja mukavaa maaliskuuta <3

   Poista
 6. Kauanko akku kestää yhdellä latauksella? Se että sanoo että 20 h kotelon avulla ei kerro oikein mitään, jos itse kuulokkeiden akku kestää esim. 1 tunnin

  VastaaPoista
 7. I just have to introduce this hacker that I have been working with him on getting my credit score been boosted across the Equifax, TransUnion and Experian report. He made a lot of good changes on my credit report by erasing all the past eviction, bad collections and DUI off my credit report history and also increased my FICO score above 876 across my three credit bureaus report. Email him here via Email him here via hackintechnology@cyberservices.com or whatsapp Number: +!213 295 1376.

  VastaaPoista
 8. Play Roulette Online Free in demo mode with no deposit
  Try roulette 마블 슬롯 online with no deposit 검증사이트 bonuses 사다리사이트 from our Сasino.info 강원 랜드 썰 platform. Roulette Online. 식스 먹튀 Arouxternal Roulette: $1,200 Roulette Online $1,000 Online Free

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig