MOMENTS OF MY LIFE

Sudion ensimmäinen kaiutin Femtio ja alekoodi
*Yhteistyö:  SUDIO 

Sudiossa tapahtuu. Sudio avaa uuden jännittävän luvun Bluetooth -kaiuttimilla. Sudio on lanseerannut ensimmäisen kannettavan kaiuttimensa 17.2.2020. Kaiuttimen nimi on Femtio.

Olen iloinen, että pääsen ensimmäisten joukossa testaamaan näitä kaiuttimia. Sudio on minulle tuttu brändi upeitten kuulokkeitten kautta. Ja nyt olen päässyt myös testaamaan näitä tyylikkäitä uusia kaiuttimia.Sudion kaiuttimissa on selkeä ja elegantti muotoilu. Femtio kaiuttimet sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Näissä on kangaspäällyste, minimalistiset painikkeet sekä kiillotetut metallipäädyt.

Värivaihtoehtoja on kolme: musta, hopea ja graniitti. Minä valitsin hopean. Kangas tässä hopean värisessä kaiuttimessa on vaalean harmaa. Allaolevassa Sudion kuvassa näkyvät kaikki värivaihtoehdot.Minulla on käytössä kaksi kaiutinta, toinen olohuoneessa ja toinen makuuhuoneessa tai keittiössä tai milloin missäkin. Voin kulkea huoneesta toiseen ja sama musiikki tai äänikirja kuuluu molemmista kaiuttimista. Nämä ovat niin näppäränkokoisia, että näitä on helppo kuljettaa huoneesta toiseen ja kesällä terassille. Äänenlaatu on erinomainen. Kuunnella voi yhdellä tai kahdella kaiuttimella.

Voit kuunnella musiikkia, äänikirjaa tai ohjelmaa joko yhdellä tai kahdella kaiuttimella. Sudio Femtio kaiuttimien Dual play -teknologia tarjoaa myös kuuntelukokemuksen kahdella kaiuttimella ja yhdellä laitteella (kännykkä, tabletti, tietokone). Femtio on luotu erilaisiin sääolosuhteisiin, voit kuunnella musiikkia myös ulkona. Kaiutin on tehty sekä sisä- että ulkotiloihin. Vedenpitävä IPX 6 -teknologia mahdollistaa sen sekä 14 tunnin soittoaika.

Nämä selkeät, pienet näppäimet ovat kaiuttimen päällä.

Pakkauksen mukana tulee käyttöohje (siinä ohje piirroksena) ja latausjohto. Kaiuttimen jalassa on pieni kannellinen luukku, josta kaiutin ladataan. Lataaminen täyteen kestää 240 minuuttia. Ja yhdellä latauksella on 14 tuntia toistoaikaa. 

Yksi kaiutin: 

 • Valitse kännykästä Bluetooth - yhteys -> Sudio Femtio
 • Avaa valitsemasi musiikki, äänikirja tai ohjelma kännykästä (tai muusta laitteesta). 
 • Kaiuttimen oikealla puolella on ON / OFF -näppäin. Paina näppäintä, kun käynnistät kaiuttimen. Jalassa näkyvät pienet ledvalot kertovat paljonko on toistoaikaa, ne sammuvat hetken kuluttua avaamisesta. Yksi pieni ledlamppu jää palaamaan. 
 • Yksi klikkaus vasemmanpuoleisesta yhteysnäppäimestä ja valitsemasi musiikki tai äänikirja, alkaa kuulua. 

Kaksi kaiutinta: 

Dual play -teknologian avulla voit luoda yhteyden kahteen kaiuttimeen yhdellä laitteella (kännykällä, tabletilla, tietokoneella). Laiteparin muodostaminen on helppoa. 
 • Valitse kännykästä (tai muusta laitteesta) Bluetooth-yhteys
 • Avaa molemmat kaiuttimet ON/OFF- näppäimestä. Klikkaa kakkoskaiuttimen yhteysnäppäimesta kerran (vasemmalla). Tee Dual play -yhteys ensimmäisellä kaiuttimella (sillä joka on Bluetoothiin kytketty) - > kaksi klikkausta vasemmanpuoleisesta yhteysnäppäimestä. Kun molemmat kaiuttimet ovat käytössä, niihin syttyy pieni vihreä valo ja musiikki tai äänikirja alkaa kuulua molemmista kaiuttimista. 

Voit siis kuunnella musiikkia, äänikirjaa, ohjelmia - yhdellä tai kahdella kaiuttimella. Myös puhelut onnistuvat kaiuttimella. Ja mikä parasta, näitä kaiuttimia on kevyt liikutella. Paino 675 g ja muut mitat (cm): 19,15 x 9,55 x 8,20

Muita ominaisuuksia: 
 • Mikrofoni puheluille
 • 2x 48mm drivers
 • 2x 65mm passive radiators
 • Taajuusalue: 40 Hz - 20 kHz
 • Bluetooth 5.0 / HFP, A2DP, AVRCP, HSP 
 • Lataustyyppi: USB Type C Sudio haluaa muistaa myös teitä lukijani. Kun lisäät tilaukseen koodin tuulas15 saat -15%:n alennuksen Sudion uusista kaiuttimista tai tasokkaista kuulokkeista. Saat myös ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Näet kaiuttimet ja kuulokkeet tästä osoitteesta ja samasta osoitteesta voit tehdä myös tilauksen ->  SUDIO  (otsikko: kuulokkeet ja kaiuttimet)


*****

Sudiosta vielä yrityksenä. Sudio voitti vuonna 2019 Di Gasell palkinnon, joka kunnioittaa saajaansa yhtenä nopeimmin kasvavana ruotsalaisena yrityksenä. Sudio aloitti Startup-yrityksenä ja on nopeasti kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi yritykseksi. Tämän palkinnon ovat saaneet myös yritykset  Klarna, Happy Socks ja Daniel Wellington. 


Kuunnellen, Tuula8 kommenttia

 1. Onpa tyylikäs kaiutin. Ensin katsoin, että on pikkulaukku :) Bluetooth kaiuttimet on kyllä hyviä. Pojalla on omansa ja naurettiin juuri miehen kanssa yhtenä iltana kun meni suihkuun, niin kaiuttimesta pauhasi rap-musiikki samalla. Onhan se aika cool kun voi suihkutellessakin musiikkia kuunnella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihastunut äänen ohella tuon kaiuttimen ulkonäköön. Ja kuljetaan sitä mukanani täällä kotona kuin laukkua :) Minäkkn taidan ottaa kaiuttimen seuraavaksi suihkuun tai ainakin suihkuhuoneeseen. Mutta rap-musiikin sijasta taidan kuunnella jotain muuta musiikkia.
   Kiitos Outi <3 Ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vain. Sopivat moneen sisustukseen. Ja tuo äänenlaatu - se täydentää kauneuden.
   Kiitos Mira <3

   Poista
 3. Tyylikkään näköinen :). Jos meillä ei olisi Sonos kaiuttimia, tätä voisi harkita.

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy sanoa, että on kyllä ehkä kauneimmat ja tyylikkäimmät kaiuttimet jotka olen nähnyt, upeat!

  Aurinkoista perjantaita Tuula <3

  VastaaPoista
 5. Tyylikkään elegantit kaiuttimet kuin korut😉 Ei edes uskoisi, että ovat kaiuttimet kun noin kauniit.

  VastaaPoista
 6. Nää on kuulemma hyviä kaiuttimia, paljon kuullut hyvää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig