MOMENTS OF MY LIFE

Sudio Tolv -kuulokkeet ja alennuskoodi


* Yhteistyö: SUDIO

Jippii! Tämä äänikirjojen, posdcastien ja musiikin kuuntelija sai Sudiolta testiin aidosti langattomat kuulokkeet. Minua jännitti, että mitenkä nämä pienet kuulokkeet istuvat korviini. Mutta ne istuivat loistavasti, kun laitoin oikeankokoiset korvatutit paikalleen. Esittelen nuo osat myöhemmin tekstissäni.


Nämä pienet Sudio Tolv in-ear kuulokkeet ovat kauniissa pienessä kotelossa, jossa ne myös latautuvat. Tämä kätevä latauskotelo tankkaa kuulokkeet tyhjästä jopa neljä kertaa täyteen. Kunhan muistat ladata tuon kotelon. Mukana seuraa johto lataamiseen. 

Pieniä in-ear kuulokkeita voit käyttää jopa seitsemän tuntia yhtä menoa - ja lataaminen käy helposti pikkuisesta kotelosta. Kun nostat ladatut kuulokkeet  kotelosta, ne siirtyvät yhdistystilaan. Valitse kännykästä tai tietokoneesta Bluetooth -luettelosta "Sudio Tolv" ja kuuntelu voi alkaa.

Kuuntelin näistä kuulokkeista mm. yhtä ikiaikaista suosikkiani  Queen'ia. Sekä Show must go on että Bohemian Rhapsody soivat hienosti. Erotin hyvin yksityiskohtia musiikista. Mikrofonit on molemmissa kuulokkeissa. Tykkään äänimaisemasta, jonka nämä luurit antavat. Podcastit ja äänikirjat eivät vaadi näin hienoa äänentoistoa, mutta olen iloinen, että musiikkia kuunnellessani äänentoisto on ensiluokkaista. 


Ja nämä kuulokkeet ovat korvissa kuin korut. Ne pysyvät hyvin korvissa ja ne on helppo ottaa pois. Vasen ja oikea kuuloke on merkitty kirjaimilla L ja R eli kuulokkeet menevät helposti oikeisiin korviin. Näissä kuulokkeissa eivät myöskään johdot takerru mihinkään. 


Voit myös hallita puheluita näillä kuulokkeilla: Vastaa puheluun = Paina R-painiketta kerran. Hylkää puhelu = Paina R-painiketta kaksi sekuntia. Ja musiikin hallinta onnistuu myös näillä kuulokkeilla. Sudio Tolv kuulokkeiden mukana tulee Omistajan manual, jossa ohjeet ovat myös suomeksi. Kuvassa myös korvatutit, niitä on neljä kappaletta. Niistä on helppo löytää omiin korviin sopiva pari.


Matkalla bussipysäkille Sudio Tolv in-ear kuulokkeet korvissani. Kuulokkeet ovat pienet ja kevyet, eivätkä paina korvaa. Ja pysyvät hyvin matkassa. Kun otat kuulokkeet pois korvista, niin laitat vain ne tuohon pieneen latauskoteloon, joka mahtuu vaivatta taskuun tai laukkuun.

Tekniset tiedot: Bluetooth 5.0,  7h soittoaikaa, 7h puheaika, latausaika kotelolle 1,5 h. Ja kotelosta lataat kuulokkeet neljä kertaa. 

Tähän on hyvä vielä kertoa, että Sudion kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien kännykkämerkkien kanssa.  

Regent II White ja Black

Sudio haluaa muistaa myös teitä lukijani ja tarjoaa teille alennuskoodin kaikkiin Sudion kuulokkeisiin. 

Näistä kauniista, langattomista Sudio Regent II -kuulokkeista saa myös tuon -15%:n alennuksen. Nämä ovat olleet minulla ahkerassa käytössä: Linkki Regent II -postaukseeni löytyy -  täältä . Kun  kuljen nämä päässäni, minulta usein kysytään, minkä merkkiset nämä kuulokkeet ovat. 

Kun lisäät tilaukseen koodin tuulasudio, saat -15 %:n alennuksen kaikista Sudion kuulokemalleista. Sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Kaikki kuulokemallit näet tästä osoitteesta ja samasta osoitteesta voit tehdä myös tilauksen  ->   SUDIOTyylikkäät ja hyvätasoiset kuulokkeet ovat myös oiva lahjaidea kevään ylioppilaalle 
tai koulunsa päättävälle.

Iloisiin kuulemiin, 

- Tuula Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


24 kommenttia

 1. Onpa tosi kivan oloiset kuulokkeet! Ja korvatutti-sanan kuulen ekaa kertaa ikinä! Ihan mahtava :D Minkä merkkiset nuo sun kengät muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, nämä kuulokkeet ovat ihanat. Löysin kivan apinkin, jolla voi kuunnella eri radiokanavien ohjelmia. Näin se on, uusi juttu johtaa toiseen.
   Viime kesänä ostin, ovat Niken Tanjunit. Ovat todella kevyet.
   Kiitos Sini kommentistasi ja mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Mua niin harmittaa, kun mä en voi käyttää oikeastaan mitään muita kuin Applen omia kuulokkeita :( Mulla on niiin pienet korvat että kaikki muut painaa, ja sit tuollaiset ns korvatulppamaiset alkaa särkemään päätä :D Nää olis muuten aivan ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillinen juttu. Olin joskus aikaisemmin käyttänyt korvatulppamaisia kuulokkeita, sellaisia kun tulevat kännykän mukana. Nämä Sudion kuulokkeet ovat kuin toisesta maailmasta. Eivät paina korvassa, eivätkä oikeastaan tunnu. Mutta me olemme yksilöllisiä ja meillä on erilaisia tuntemuksia.
   Kiitos mielenkiintoisesta kommentista Henna. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Todella tyylikkäät ja käytännölliset kuulokkeet!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä nämä ovat. Pienet ja tyylikkäät ja hyvät korvissa. Ja äänenlaatu mainio.
   Kiitos Outi ja ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 4. Mä en ole koskaan oppinut käyttämään noita korvaan laitettavia kuulokkeita; en tiedä onko korvan malli vain sellainen ettei sovi vai onko olleet yksinkertaisesti mulle epäsopivia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle eivät myöskään ole sopineet ne kännykän mukana tulevat nappikuulokkeet. Mutta nämä sopivat, nämä ovat niihin verrattuina kyllä ergonomisesti paljon pidemmälle suunniteltu. Näissä on noita korvatutteja neljä kappaletta, joten ne sopivat erilaisiin korviin.
   Kiitos Mira ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Mä niiiin tartteisin tälläset! Oon just se, joka on aina solmussa kuulokkeiden johtonsa kanssa. Just vähän aikaa sitten onnistuin huitaisemaan johtoa niin voimalla, et molemmat kuulokkeet lensi korvista sellasella voimalla, että tuntui et korvat lähti mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johdot eivät sovi myöskään minulle. Onnistun myös repäisemään niiden kanssa kuulokkeet pois korvista. Nämä istuvat kivasti korvissa ja jotenkin on varma olo, että pysyvät. Olen huomannut, että artistit lavalla välillä koskettavat pieniä kuulokkeitaan ja minä teen samoin. Mutta siellä ne ovat, korvissa tukevasti. Tässä vinkkiä sinulle :)

   Poista
 6. Minulla on Sudion Nivå -kuulokkeet, jotka myös langattomat, ja joissa pieni kotelo joka toimii laturina, tosi hyvät:) Sudion kuulokkeissa on hyvä hinta/laatusuhde:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tuota Nivå -malliakin katsellut. Ja sinulla on juuri ne. Minä tykkään pieniä matkoja reissatessani näistä pienistä kuulokkeista, mahtuvat pieniin laukkuihin. Tuosta olen kanssasi samaa mieltä Sudiolla on hyvä hinta/laatusuhde. Olen verrannut kalliimpiin luureihin ja samat tekniset ominaisuudet on niissäkin. Ja Sudion luurit ovat vielä niin tyylikkäät.
   Kiitos Jael ja mukavaa viikonloppua Tel Aviviin <3

   Poista
 7. Tuommoiset kuulokkeet olisi kiva hankkia myös itselle :) hyvää viikonloppua Sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pienet Tolvit ovat mitä mainioin lahja itselle. Ihana hemmottelulahja.
   Kiitos Suvi ja hyvää viikonloppua <3

   Poista
 8. Minäkin olen kuulokkeiden suurkäyttäjä. Itse asiassa kuulokkeiden elinikä on minulla yleensä max 6kk ennen kuin onnistun ne hajoittamaan... paitsi Sudion kuulokkeilla, jotka kestivät melkein vuoden (ennen kuin hukkasin).
  Nyt ostin parit Sudion kuulokkeet (Klar ja Tretton) ja toivon niille vähintään yhtä pitkää ikää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että kuulokkeitten suurkäyttäjiä löytyy muitakin kuin minä. Tuo Klar on tuon Regentin kehittyneempi malli. Minulla Regent on ollut kovassa käytössä. Sain aikoinani valkoiset ja hankin miehelleni mustat. Edelleen kahden, kolmen vuoden kuluttua hyvässä iskussa.
   Minä toivon kuulokkeillesi pitkää ikää, tasokkaat kuulokkeet olet hankkinut.
   Kiitos Minna ja hyvää viikonloppua <3

   Poista
  2. Huh, jos saan nämä pysymään ehjinä ja käytössä 2-3 vuotta olen varmaan tehnyt jonkinlaisen ennätyksen... Yleensä kuulokkeeni hajoavat siinä puolen vuoden paikkeilla. Tai no, ehkä nuo Klarit voivat säilyä, kun harvemmin kuljettelen niitä missään ulkona... Trettonin osalta olen vähän skeptisempi... ;-)

   Poista
  3. Onpa mielenkiintoista kuulla aikanaan, miten sinulle luurien kanssa kävi. Niin Klarit kuin Regentitkin ovat vahvaa tekoa, minulla Regentit ovat olleet pitkään. Mutta nuo pienemmät ovat näppärämpiä matkassa mukana. Itse en ole kyllä mitään kuuloketta vielä saanut hajotettua, mutta yhdet olen kadottanut.
   Luuriasiaa tämäkin. Kuuntelin tänä aamuna ihailemaani Maija-Riitta Ollillaa Tastulan haastattelussa. Ja nyt kuuntelussa Maija-Riitta Ollilan kirja Tekoälyn etiikka.
   Hyvää Eurovaalisunnuntaita!

   Poista
 9. Kiva lukea sinu kokemuksia kuulokkeista, minulla on tulossa postaus samasta aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio juttu! Tulen lukemaan postauksesi, kun se on ulkona. On kyllä mukavat Tolv'it.
   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Ihanat kuulokkeet! kauniit ja tyylikkäät! Minä olen ihan vasta-alkaja näissä kuulokejutuissa, en omista mitään muita kuulokkeita kuin joskus puhelimen mukana tulleet mustat härpäkkeet. Luulenpa, että nämä sudiot on ihan eri maailmasta. Vanhat mustat härpäkkeet kun eivät millään pysy korvissa ja johdot on aina ihan sekaisin.... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli kaksi vuotta sitten aloin kuunnella äänikirjoja Bookbeatin kautta, silloin tuli tarve kuulokkeille. Ja löysin nämä Sudiot. Näitten hinta-/laatusuhde on kohdillaan. Ja valikoimissa löytyy jokaiselle sopivia kuulokkeita. Minulla on kovassa käytössä edelleen nuo mustat ja valkoiset Regentit. Talvella pidin mustia Regenttejä pipon päällä. Ja kuulokkeitten myötä innostuin myös podcasteista. Kävin ahkerasti aamukävelyllä kuunnellen Jari Sarasvuon innostavia podcasteja, niiden nimikin oli Aamukävely. 3 x viikossa tuli uusi Aamukävely. Uusi Aamukävely oli kuultavissa klo 5.00-12.00 aamuisin . Sen jälkeen sitä ei kuullut. Sitten Sarasvuon aamukävelyt lopetettiin, vaikka meitä aamukävelijöitä oli tuhansia. Nyt on Sarasvuolla Mojo, siitä on lisää netissä.
   Minusta on tullut kuulokkeitten suurkuluttaja. Ne ovat loistava apu arjessa. Imuroinkin kuulokkeet korvissa. En tunnusta olevani mikään multitaskaaja, mutta imuroiminen on paljon mukavampaa äänikirjoja kuunnellessa. Ja nyt minulla on nämä pienet ja ihanat Tolvit apureinani :)
   Kiitos Päivi kivasta kommentistasi. Minä kuulokkeitten ystävä oikein innostuin :)
   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Nyt on sellaiset kuulokkeet, jotka voisivat sopia myös minun pieniin korvakäytäviin ja niin kauniitkin vielä. Ongelmani nimittäin on, ettei mitkään napit pysy korvissa. Pari vuotta sitten teetin korvatulpat itselleni. Ne muokattiin korvakäytäviini sopiviksi ja ovat toimineet hyvin. Musiikkia olisi kiva kuunnella joskus lenkillä tai kirjoja työmatkoilla. Kiitos kivasta vinkistä, taidan poiketa kauppaan. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Nämä ovat kyllä monille sopivat. Tuo ”korvatutti” -valikoima 4kpl takaa sen. Mielenkiintoista, että sinulle on tarvinnut muokata korvatulpat sopiviksi. Me olemme erilaisia. Siksi näissäkin Sudion Tolveissa se hyvin huomioidaan.
  Kiitos Kastehelmi kiinnostavasta kommentistasi ja ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig