MOMENTS OF MY LIFE

Julisteet ja 30% alekoodi*Kaupallinen yhteistyö Poster Store

Minulla on ollut ilo tehdä blogyhteistyötä Post Storen kanssa - sain valita itselleni muutaman kehyksen ja julisteen. Tutkaillessani kauniita ja erilaisia julisteita, jopa harmittelin, että meillä on "vanha" koti ja perittyjä sekä elämän varrella hankittuja tauluja. Olisipa hienoa sisustaa koti nykyaikaisesti julisteilla ja tehdä näyttäviä kollaaseja sekä julisteseiniä. Mutta näillä mennään, vähän pienemmässä mittakaavassa. Mikäli sinä ihastut näihin julisteisiin, saat lukijanani 30% alennuskoodin. Koodin löydät jutun lopusta. 


Minulla on olohuoneen hyllykössä nämä pienet seeprajakkarat. Niille seuraksi valitsin tämän ihastuttavan A4 -kokoisen seeprajulisteen. Kaikki julisteet löytyvät täältä - link.Olen putkihuonekalujen ystävä. Metalli on sen verran "kylmä" materiaali, että mielelläni valitsen kotiin jotain vihreää.  Ja nämä vihreät pienet taulut kivasti  pehmentävät tunnelmaa. Ja sopivat myös keväiseen ajankohtaan.

Meillä on tarkoitus jossakin vaiheessa uusia työhuoneen kalusteet.  Ja tulevaa silmällä pitäen valitsin nämä  kartta-ja kaupunkijulisteet. Niistä on kiva katsoa, missä on tullut käytyä.

Alla on Poster Storen sivuilta inspiraatiokuva jossa kartta on tyylikkäästi sijoitettu mustavalkoisten julisteitten joukkoon.


Poster Storen perustivat veljekset Oskar ja Tobias Renlund keväällä 2014. Veljekset esittivät ajatuksen, että "taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla - eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita." Näillä ajatuksilla syntyi Poster Store, joka tarjoaa laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Poster Store on laajentunut jo 10:een eri Euroopan maahan. Julisteita suunnittelevat Poster Storen oma suunnittelija sekä tunnetut taitelijat eri puolilta maailmaa.


Graafisen ja modernin julisteen valitsin eteiskäytävään. 

Olen iloinen siitä, että Poster Storessa on otettu myös ympäristöasiat huomioon. Poster Storen julisteet painetaan ruotsalaisessa vuonna 1693 perustetussa paperitehtaassa, joka sijaitsee Tukholmassa. Tämä Lessebo bruk -tehdas kantaa myös Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi Euroopan tiukimmista ympäristömerkeistä. Julisteet painetaan taidegalleria -laatuiselle paperille, jolla on FSC-ympäristömerkki. Julisteitten paperi on mukavan paksua eikä muutu ajan kanssa keltaiseksi. Painojälki on erittäin laadukasta.


Tämä ylläoleva ihastuttava seinäkollaasi on Poster Storen inpiraatiosivulta. 

Julisteet on lajiteltu sivustolle ryhmittäin. Niiden selaaminen on helppoa ja nopeaa. Esimerkkinä vaikkapa Vintage -julisteet. Kaikkia julisteita on saatavana useassa eri koossa, joten joka seinälle ja erilaisiin kollaaseihin löytyy varmasti sopivan kokoinen juliste.


Ja nyt sain taidetta vierasvessaankin. Chanel 5 -tuoksu on kulkenut aina mukanani, joten tämä kaunis ja yksinkertainen juliste on kuin kunnianosoitus Coco Chanelille.


Ja näinkin Chanelin ympärille voi koota kollaasin. Poster Store -inspiraatio. 

Poster Storessa on laaja valikoima erilaisia kehyksiä, sieltä varmasti löytyy täydellinen pari jokaiselle julisteelle. Kehyksissä on kristallinkirkkaat, kauniit pleksilasit ja julisteet on helppo laittaa kehyksiin.


Poster Store tarjoaa nyt kaikille blogini lukijoille -30 % alennuksen normaalihintaisista julisteista. Alennus ei koske kehyksiä tai Selection -osion julisteita eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteitten kanssa. Alennus on voimassa 30.5.2019 saakka. 

Alennuksen saa koodilla: tuulaslife30 


Sisustusterveisin, Tuula 


14 kommenttia

 1. Ihania julisteita! Tuolle eteiskäytäväsi posterille minäkin keksisin heti sopivan seinän. Se on todella kaunis.
  Myös seepraposterille olet kodissasi keksinyt aivan hykerryttävän kivan paikan :-))

  Kivaa toukokuuta Sinulle Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eteiskäytävän poster pysäyttää aina minut mennessäni siitä ohi... se on kiehtova. Ja tuo seepraposter sopii joukkoon :)
   Kiitos Leena ja kivaa toukokuuta myös sinulle <3

   Poista
 2. Kivoja julisteita ja linkin takaa niitä löytyi lisää. Seeprat ja eteiskäytävään valitsemasi julisteet ovat minunkin suosikkeja.
  Mutta ja mutta, meillä on saatuja ja hankittuja tauluja, mies maalaa ja nyt myös lapsenlapsi, joka käy koulun ohella kuvataidekoulua.
  Ehkä jotakin tilaan, joten kiitos vinkistä Tuula!
  Hyvää toukokuun jatkoa sinulle ja kipparille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poster Storesissa on houkuttelevia julisteita. Minulla sama pulma kuin sinulla, tauluja on seinillä. Mutta löytyipähän kevätilmettä tännekin. Ja sinäkin tykkäät tuosta seepra- ja naisen figuuri -julisteesta. Ne ovat kauniita.
   Sinulla on lähellä taiteilijoita. Se on hieno harrastus!
   Ole hyvä, tämä vinkki oli kiva antaa.
   Kiitos Marjatta ja ihania toukokuun päiviä teille <3

   Poista
 3. Oi mulle sopisi kotiin kaikki! Eräässä blogissa näin Chanelin julisteen ja ihastuin heti. Aurinkoisia toukokuun päiviä sinulle☀️☀️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle sopisivat kaikki. Kiitos ihanuus. Tuo Chanelin juliste on tyylikäs yksinkertaisuudessaan ja puhutteleva. Näin sinäkin sen koet :)
   Kiitos Kristiina ja aurinkoisia toukokuun päiviä myös sinulle <3

   Poista
 4. Tosi kivoja julisteita olet valinnut teidän kotiin!
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Nämä Poster Storen julisteet ovat ihastuttavia. Valitettavasti meillä ei ole tarpeeksi seiniä.
   Kaunista loppuviikkoa myös sinulle Outi <3

   Poista
 5. Kivat julisteet olet valinnut. Ja, julisteilla on niin helppo tehdä pientä muutosta sisustukseen. Tuo seeprajuliste on erityisen kiva ja nuo ihastuttavat pikkutuolit.
  Aurinkoa torstaihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Julisteet ovat todella oiva ja helppo tapa tehdä piristystä ja muutoksia sisustukseen. Tuo seepra -juliste on kovasti kerännyt kehuja. Sopii meille hyvin.
   Kiitos vielä ja aurinkoa viikonloppuun <3

   Poista
 6. Oi kun siellä on valittu juuri teidän kotiin niin tyyliltään kuin sävymaailmoiltaankin sopivia taidejulisteita! Oikein hyvä maku sinulla <3 Poster Storesta minäkin löysin aivan ihania tauluja meidän kotiimme, juuri omaa persoonaan ja mielenkiinnon kohteita ilmentäviä! Ihastuttava nettiputiikki : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Heli <3
   Näitä taidejulisteita oli niin kiva valita. Uskomaton julisteitten aarreaitta on Poster Store. Saman sinäkin olet todennut. Sieltä löytyy ihastuttavia tauluja joka kotiin. Hieno nettiputiikki.
   Kiitos vielä ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Oli kyllä vähän valinnan vaikeutta. Poster Store on aikamoinen julisteitten aarreaitta.
   Aurinkoista viikonloppua <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig