MOMENTS OF MY LIFE

SUDIO SWEDEN KUULOKKEET - LAHJAVINKKI (NAPPAA ALEKOODI)
Hyvä ystäväni täytti jokin aika sitten 50 vuotta. Mitä ostaa ihmiselle, jolla on (melkein) kaikkea? Ystäväni oli ihaillut TRE -nappikuulokkeitani treffatessamme lenkillä ja  hän sanoikin, että hänellä on vain nuo kännykän omat kuulokkeet, joita hän ei koskaan käytä. Kerroin, että Sudio Swedenillä on kauniit tavallisetkin kuulokkeet. Kotiin tultuani lähetin hänelle linkin Sudion kuulokkeisiin. Ja vastaus tuli melkein saman tien... olisitko kiltti ja tilaisit minulle nuo Regent -designkuulokkeet? Sain siinä samalla loistavan lahjavinkin tulevalle syntymäpäiväsankarille.No, minähän tilasin Regent -kuulokkeet - peräti kahdet. Toiset itselleni.

Tässä taustaa kuulokkeille. 
Sain kuukausi sitten testiin Sudio Swedenin kuulokkeet.  Silloin minulla  oli mahdollisuus valita mitkä tahansa kuulokkeet . Valitsin testiin pienet TRE -nappikuulokkeet. Olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. TRE:t ovat todella näppärät monessa toimessa ja näppärät mukana. Kirjojen kuuntelu käy imuroidessakin ja monessa muussa askareessa. Ja kirjoitinkin silloin postauksen kuulokkeista, se löytyy täältä: TRE -napit . Nuo kauniit Regent -kuulokkeet jäivät kuitenkin kaihertamaan mieltäni. 


Kun nyt tilasin ystävälleni kuulokkeet, niin tilasin Regentit myös itselleni. Alennuskoodi tuula on vielä voimassa ja alennuskoodilla kuulokkeitten koko loppusummasta putosi tuo -15 %. 


Ja nyt kerron näistä Regent -kaunottarista (voiko luureista  sanoa näin?).

No, minä sanon :)
Regent-kuulokkeet tarjoavat seuraavat ominaisuudet: Ovat  langattomat ja Bluetooth-versio on 4.1. Akunkesto on erinomainen, yli 24 tuntia (aktiivinen) ja 20 päivää valmiustilassa. Akun lataa 2 tunnissa ja pikalatauksen 10 minuutissa. Kantavuus on 10 metriä. Kuulokkeet saa pieneen tilaan, sillä ne voi taittaa. Ja tuo viimeistely on kaunis mattoine pintoineen ja metalliyksityiskohtineen. Paino kuulokkessa on 177 grammaa. Regent takaa maailmanluokan äänenlaadun ja erottelukyvyn. Niissä on myös virheetön instrumentaalisten äänten ja kirkkauden tasapainotus. Musiikin kuuntelu on nautintoa. 
Ystäväni oli mielissään syntymäpäivälahjasta, hän sanoi, että nämä ovat kaunis asuste ja mikä parasta, ne nuorentavat kymmenen vuotta :) Kuulokkeet on helppo kytkeä kännykän tai läppärin Bluetoothiin, ohjeet ovat suomeksi. Toisessa kuulokkeen kuppiosassa on äänentoistonappulat sekä niiden keskellä Bluetoothiin kytkemisnappula. Akku ladataan kuppiosien kautta (nuo pienet aukot). Ja jos tarve vaatii, niin kuulokkeita on myös mahdollisuus kuunnella johdon kanssa vaikka langattomat ovatkin.  

TRE - nappikuulokkeet 


Nyt minulla on sekä TRE -napit että tyylikkäät Design -kuulokkeet. Kirjamessuilla kuulin seuraavaa. Äänikirjoihin on panostettu pitkään ja nyt ne ovat vihdoinkin lyömässä itseään läpi. Minä olen äänikirjojen suurkuluttaja. Ja myös musiikkia tulee kuunneltua lenkkeillessä. 

Mikäs on kuunnellessa, kun on hyvät luurit. Saan edelleenkin tarjota teille lukijoilleni -15 %:n alennuksen kaikista Sudio Swedenin kuulokemalleista. Kuulokkeet tulevat ilmaiseksi Suomeen pikatoimituksella (2-3 päivää).


Kun lisäät tilaukseen koodin tuula15, saat tuon -15 %:n alennuksen. Kaikki kuulokemallit näet tästä osoitteesta ja samasta osoitteesta voit myös tehdä tilauksen:  Sudio Sweden .  

Kuunnellen,

- Tuula 

Vinkki: Nämä luurit ovat myös mainio joululahja.

13 kommenttia

 1. Voi! Onpa kauniit kuulokkeet! Eikä edes pahan hintaiset.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nämä kuulokkeet ovat kauniit kuin koru. Ja vielä erittäin laadukkaat. Ja hintakin on sopiva.
   Kiitos Superwoman ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Onpa kyllä upeat kuulokkeet. Me juuri hankittiin kummallekin lapselle uudet ja tällaiset isommat kuulokkeet, hyvin toimii.
  Ihanaa iltaa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kauniit kuulokkeet. Kuulokkeet ovat kovasti muodissa nykyään. Niitä näkyy niin lasten kuin aikuistenkin korvissa. Kiva hankinta lapsille!
   Ihanaa iltaa myös sinulle Outi <3

   Poista
 3. Kauniit kuulokkeet! Ja taas tuli yksi lisäys hankinta-/lahjatoivelistalle. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, insta takkuilee, mutta tiedoksesi, että päivitin blogiini marja-aroniapuuron ohjeen.

   Poista
  2. Minäkin olin miettinyt näitä Regenttien hankintaa myöhemmäksi, mutta kun tilasin ystävälleni luurit, niin ajattelin, että siinä samalla tulee toisetkin kuulokkeet. Hyvä näin!
   Ja kiitos paljon tuosta marja-aroniapuuron ohjeesta. Menee kokeiluun.
   Kiitos Belladonna ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kiitos lahjavinkistä! Ja, todellakin ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lahjavinkki oli niin kiva antaa. Nämä Regentit kun ovat niin kauniit ja laadukkaat.
   Kiitos Kaisa ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Kyllä on kauniit kuulokkeet. Kiitos vinkistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä kauniit kuin koru. Ja vielä lisäksi laadukkaat.
   Kiitos Sara ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Todella tyylikkäät kuulokkeet! Mukavaa lokakuuta🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäät ja laadukkaat. Näitä on ilo esitellä.
   Kiitoa Kristiina ja mukavaa lokakuuta myös sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig