MOMENTS OF MY LIFE

RAVINTOLA NUDE & LINDEX & ADTRACTION


* Postaus sisältää mainoslinkkejä 

Tälle Itsenäisyyspäiväviikolle osui myös herkullinen joulupäivällinen tai pitäisikö sanoa pre-itsenäisyyspäivädinner. Minulla oli ilo olla mukana päivällisellä upeiden naisten seurassa, kerron heistä myöhemmin. Sen mahdollisti Lindex*, Adtraction ja ravintola Nude.

Kävimme ensin Lindexin showroomilla katsomassa kevään vaatemallistoa. Näin se on, kun me ei-vaatealalla olevat vielä pohdimme joulun erilaisiin juhliin asuja, niin muotimaailmassa on jo katseet keväässä.


Lindexiltä suuntasimme uuteen Nude -ravintolaan Helsingin Kasarmikadulle. Ja siinä me istuimme ison pöydän ympärillä - Lindexin edustaja, Adtractionin edustaja ja me seitsemän bloggaajaa ja vloggaajaa. Ja meillä oli mukavaa. Oli ihanaa istua rauhassa ja keskustella erilaisten ja eri-ikäisten naisten kanssa. Sieltä löytyi energiaa ja innostusta. Meidän ikähaarukkamme on 20-50+ ja elämäntilanteemme erilaiset, mutta se ei tahtia haitannut. Tuntui, että jokaisella on positiivinen asenne elämään ja tekemiseen. Ja sama innostus bloggaamiseen tai vloggaamiseen. (En itse vloggaa). 

Ja ne ruuat! Vuoden 2018 kokki Kalle Tanner avasi tämän vuoden lokakuussa tämän uuden ravintola Nuden. Ja saimme maistella dinnerillä ihania herkkuja ja juoda makuihin sopivia viinejä. 


Alkuruuaksi kurpitsaa & porkkanaa. Ja vastapaistettuja sämpylöitä. Uskomattoman hyvää!


Ja pääruuaksi hirveä ja perunaa. Yksinkertaisia ja puhtaita makuja. Minä syön harvoin lihaa, mutta jos sitä syön, niin mielellläni riistaa.


Jäliruuaksi ruista ja omenaa. Luitte oikein. Tuossa jälkiruuassa oli pehmeää ruispuuroa. Ihana maku, joka vei ajatukset mummolaan. Parhaat maut herättävät lämpimiä tunteita.

Ja ruokajuomana oli hyviä viinejä. Koska itsellä on pienimuotoinen viinienopiskelu menossa, niin laitan tähän myös juomat: Tervetuliaismalja oli Dominio de la Vega Cuvée Authentique Brut Nature. Ja ruokajuomina KM501 Riesling 2017, Ress (puolikuiva) sekä punaviininä Le Petit Coudolis / Cotes du Rhone. 

Vielä ei ole kevätmuodin paljastusten aika. Mutta saimme nähdä kevään herkullisen värisiä ja kauniita vaatteita Lindexin showroomilla. 


Minä takkien ystävänä ihastuin tuohon pastellinvihreään ulsteriin. Se taitaa olla jo tammikuussa Lindexin liikkeissä. Ihana takki, sitä voi käyttää syksyllä, talvella ja keväällä. Pitänee mennä sovittamaan. 


Muotia, ruokaa ja energisoivia naisia. Tätä kaikkea oli ihanalla päivällisellä.
Kiitos Enni MörkLinda Ekroth,  Johanna TurpeinenTiia,  Teljänneito, ja Tuulanneli. Sekä Lindex* ja Adtraction ja ravintola Nude. 


- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

28 kommenttia

  1. Kivat sävyt tuossa Lindexin vaaterekissä.Vihreää ei niin ole ollutkaan vähään aikaan itselläkään,ainoastaan yksi paita tuli syksyllä hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmeää pastellinvihreää on keväällä vaatteissa. Se näytti kauniilta. Minulla ei ole paljon mitään vihreää, yksi jumpperi on. Ja sinä olet jo vihreän paidan hankkinut, ajassa olet :)
      Kiitos Aikku ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihana tunnelma välittyy! Mukavaa viikonloppua💕💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun tunnelma välittyy. Tilaisuudessa oli viihtyisää.
      Kiitos Kristiina ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  3. Herkulliselta näyttää ruoka-annokset - ja aurinkolaseja katselin jo kaihoten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka-annokset maistuivat mainioilta. Ja noissa aurinkolaseissa oli 50-lukua vähän liioiteltuna. Kivannäköisiä. Niitä minäkin katselin kaihoten.
      Kiitos Mira ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  4. Varmasti antoisa päivä! Bloggaaminen tosissaan yhdistää erilaisia ihmisiä, jotka muuten eivät ehkä koskaan kohtaisi toisiaan. Eikö olekin hauskaa? Upea ulsteri minustakin - ottaisin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli antoisa ja herkullinen päivä :) Totta sanot, bloggaaminen yhdistää erilaisia ihmisiä, siitä minä olen kovin mielissäni. On kiva oppia tuntemaan ihmisiä "erilaisista maailmoista".
      Tuo ulsteri oli kyllä upea. Ja minä kun tykkään mustasta, niin se oli kivannäköinen mustien vaatteitten kanssa.
      Kiitos Pilvi kivasta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Herkulliselta näyttävät ruuat Alastomassa ravintolassa;D
    Ja kiva on nähdä etukäteen kevään muotiakin:) Oikein hyvää toista Adventtia sinulle Tuula ihanainen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainion nimen ovat keksineet ravintolalle. Tuo nimi ei ole sattumaa, vaa viittaa konseptiin, jossa ruoka elää viinisesonkien mukaan. Eli ravintola ei määrittele itseään italialaiseksi tai pohjoismaalaiseksi... vaan ruoka elää sen mukaan, millaisia viinejä kulloinkin juodaan.
      Ja kevät tuo tullessaan keveyttä myös väreihin ja vihreän.
      Oikein hyvää toista Adventtia sinulle Jael <3 Ja terveisiä Tel Aviviin.

      Poista
  6. Kuulostaa aivan täydelliseltä päivältä. Lindexistä löytyy kyllä todella kivoja vaatteita ja kokoja on meille isommillekin hyvin tarjolla.
    Ihanaa iltaa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu, Outi :) Päivä oli aivan täydellinen. Kun tulin Helsinkiin, kävin ensin tutustumassa Oodiin ja sieltä lähdin Lindexin showroomille ja vielä herkulliselle dinnerille.
      Lindexistä löytyy tosiaan kivoja vaatteita. Lindex-nainen voi olla eri ikäinen ja kokoinen.
      Kiitos paljon Outi ja ihanaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  7. Onpa herkullisen näköistä.

    Minä olen jo hieman aloitellut kevään 2020 muodin kanssa töissä. Vaikka muodin syklit ovat myös nopeutuneet, suuria linjoja suunnitellaan pitkällekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintola Nude tarjosi oivat herkut.
      Kevät 2020 - sinä olet aikaisessa ja ajan kuvioissa mukana. Mutta työsi vaatii sitä. Tämä lause kertoo paljon - suuria linjoja suunnitellaan pitkällekin.
      Kiitos Tuuli ja sateista, mutta mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  8. Onpa ollut mukava tapahtuma, ruoka kuulostaa herkulliselta :). Tuo takki näyttää myös mun mielestä tosi kivalta, täytynee mennä kurkkaamaan tarkemmin alkuvuodesta. Lindexiltä löytyy tosi paljon kivoja vaatteita nykyään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva tapahtuma ja oli kiva tutustua niin uusiin ihmisiin kuin kevään tulevaan mallistoonkin. Ja ruoka oli suussa sulavaa.
      Minä todella ihastuin tuohon takkiin. Mukava kun se ruudun toisella puolellakin herättää ihastusta. Malli ja väri olivat modernit! Lindexistä löytyy ihania vaatteita ja ne ovat ajattomia.
      Kiitos sinulle ja sateista, mutta mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Aivan ihana tilaisuus ♥ Kivaa iltaa ja viikonalkua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli! Ihana kevään muotikatselmus ja herkullista ruokaa. Sekä ihastuttava bloggaajajoukko.
      Kiitos Maiccu ja mukavaa kuluvaa viikkoa!

      Poista
  10. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta :) Tuo Nude täytyykin käydä testaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtuma oli kiva. Olin mielissäni, kun lähdin niinkuin Tuulanneli tuossa alla sanoo - päiväksi isolle kirkolle. Ja Nude kannattaa käydä testaamassa.
      Kiitos Minna ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  11. Olipas kiva treffata pitkästä aikaa! Meillä oli todella kiva tilaisuus. Kannatti lähteä päiväksi isolle kirkolle.

    VastaaPoista
  12. Minä olin tosi mielissäni, kun sinäkin Vaasasta saakka tulit isole kirkolle. Minulla oli puolet lyhyempi matka Turusta. Oli tosi kiva treffata! Ja tilaisuus oli kiva ja hyvin järjestetty.
    Kiitos Tuulanneli ja mukavaa viikkoa Vaasaan!

    VastaaPoista
  13. Oli harvinaisen ihana tapahtuma, mutta tässähän yhdistyi ihanat vaatteet ja ihmiset ja herkullinen ruoka. Tilaisuuden intiimi luonne oli taikaa, sillä tuli tunne, että kaikkiin ihmisiin oikein ystävystyi paikan päällä. Rakastan Lindexin vaatteita ja etenkin Holly&White mallistoa. <3 Omistan hurjan määrän Lindexin vaatteita. <3

    Oli niin kiva tavata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli huippukiva tapahtuma! Siellä viihdyttiin ihanien vaatteitten, ihmisten ja ruuan kera. Ja oli kerrankin aikaa rupatella. Lindex on myös minun yksi suosikkivaatettaja. Ja merelliset Holly&White vaatteet ovat minunkin lemppareitani.
      Kiitos Tiia ja samat sanat, oli niin kiva sinut siellä! Mukavaa joulunodotusta!

      Poista
  14. Olipa kiva tavata sinut! Ihana ilta ja mahtavat ruoat ja viinit. Tätä jää muistelemaan ilolla! <3 Ihanaa joulun odotusta sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Enni :)
      Samaa mietin minä, oli kiva tavata. Meille oli järjestetty hieno tilaisuus. Iltaa on ilo muistella.
      Kiitos Enni ja ihanaa joulun odotusta myös sinne <3

      Poista
  15. Hyvännäköisiä herkkuja kauniissa kuvissa. Houkuttelee!

    Ihana väri tuossa valitsemassasi takissa. Naurattaa tuo vyöllä koristeltu trenssi, siinä on niin Miami Vice -tunnelma. :)

    Rauhallista kolmatta adventtia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvännäköisiä ja -makuisia. Ja vähän erilaisiakin herkkuja.
      Tuo takin väri ja malli oli kyllä ihastuttava. Mielelläni se päällä astelisin kevääseen.
      Minun piti oikein käydä tarkistamassa tuo trenssin kuva ja totta puhut - Miami Vice -tunnelma löytyy. Näppärästi hoksattu :)
      Kiitos Ei-Leen ja minä jo toivottelen hyvää alkavaa viikkoa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig