MOMENTS OF MY LIFE

CELLBES -MEKKO JA IRKKUTANSSIA




Yhteistyö Cellbesin kanssa 



Minulla on ollut elämässäni vain muutama midimekko. Nyt midimekot ovat taas kovassa suosiossa ja nähdessäni tämän syksyisen mekon Cellbesin verkkokaupassa, niin ihastuin tähän oitis. Mielessä käväisi jo kuvaa katsoessani, että minulla on vanha tikkiliivi, joka varmasti sopisi tuon mekon kanssa. Ja niinhän siinä kävikin. Liivistä ja tästä mekosta tuli minulle vähän erilainen syysasu.






Kuvat on otetu saarimökillämme. Ja ehkäpä monelle tulee mieleen Myrksyluodon Maija näistä kuvista... mutta kerronpa, mitä tuli mieleen kipparille. Hänelle tuli mieleen mekosta irkkutanssi (tai ehkäpä se tuli mieleen näistä maihinnousukengistä). Olen joskus kauan sitten asunut Irlannissa. Ja niinhän siellä sitten tapahtui, että "jouduin" irkkutanssikurssille. Minä olin siellä kurssilla tumpelo ja kömpelö, sillä Irlannissa ainakin siihen aikaan vielä opetettiin kouluisssa kaikille irlantilaista tanssia eli Irish Dance'a. Minä taisin olla ainoa kurssilla, joka en osannut ennestään yhtään askelta tätä vaikeaa kansantanssia. Vieläkin punastuttaa.  No, jonkusen perusaskeleen opin.



Minua kuitenkin taannoin vähäsen lohdutti, kun katsoin James Liptonin ohjelmaa Actors Studio, jossa Lipton haastatteli suuren maailman elokuvatähtiä. Meryl Streep oli James Liptonin vieraana ko. ohjelmassa ja Lipton muisteli Merylin elokuvaa Dancing at Lughnasa (kuvattu 1990). Elokuvassa Meryl tanssii Irish Dancea yhdessä muutaman irlantilaistytön kanssa. Lipton sai suostuteltua Merylin tanssimaan irkkutanssia ohjelmassaan. Ja juuri ne perusaskeleet minäkin osasin. Siis jotain yhteistä on Meryl Streepillä ja minulla - sama irkkutanssin taso. Pitääpä tämän uuden mekon myötä vähän harjoitella irkkutanssin askeleita.  





Ja nyt tähän mainioon mekkoon. Mekko on alas asti napitettu. Ja siinä on taskut sivusaumoissa. Kangas on viskoosia. Se ei paljoa rypisty, enkä edes silittänyt mekkoa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Mekko sopii kivasti myös kipparitakkini kanssa, josta kerroinkin jo aikaisemmin - täällä. Alle vain paksut sukkahousut tai legginsit niin mekkoa voi käyttää talvellakin. 


Tässä osoite verkkokauppaan:  Cellbes
Syysmekko: link

Ps. Mikä look sinulle tulee mieleen asusta: 
An Irish girl, a country girl tai saaristo ja Myrskyluodon Maija?   



Kaunista lokakuuta! 

- Tuula 

*sisältää mainoslinkkejä 

Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta



49 kommenttia

  1. Aivan ihana mekko Tuula, ja niim kaunis päälläsi. Minulla ei tällä hetkellä ole yhtäkään mekkoa, tai on pari liuan pientä.Tuo on juuri sellainen mekko josta itsekin tykkäisin. Kaunista viikkoa sinulle🌺💚🍁🍂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jael <3 Tämä on monikäyttöinen mekko. Sopii mielestäni arkeen ja juhlaan. Kevyemmillä kengillä on ihan juhlamekko.
      Kaunista viikkoa myös sinulle Jael ja tervetuloa Suomeen!

      Poista
  2. Tosi kaunis mekko ja maiharit antaa sen viimeisen silauksen asulle. Jos olisi vielä hattu ja sateenvarjo niin olisit ilmetty Maija Poppanen ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin uskaltaudun tällaiseen vähän rouheampaan lookiin: mekko ja maiharit!
      Maija Poppanen on aina ollut yksi kirjasuosikeistani ja leffastakin tykkään. Ja minä olisin hatun ja sateenvarjon ilmetty Maija Poppanen! Kiitos Kristiina. Tästä tykkäsin kovasti!
      Mukavaa viikkoa Ahvenanmaalle!

      Poista
  3. Hei irkkutanssija! Kaunis on mekkosi ja se sopii tosiaan kivasti tuon liivin kanssa ja neuleenkn tuohon päälle voisi hyvin heittää, eli taipuu varmasti moneen menoon:) Tykkän tuosta tummasta taustasta näissä syksyn mekoissa ja kiva kun kukkaset saavat kukkia vielä syksylläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä irkkutanssija täällä poseraa mekon ja liivin kanssa. Kyllä... tuohon mekkoon sopii hyvin neulekin päälle. Täällä saarimökillä vain oli vähän onneton tuo neulevalikoima. Olen samaa mieltä, että kukat saavat kukkia syksylläkin. Taitavat kukkia talvellakin tänä vuonna, niin paljon on kukkia :)
      Kiitos Minna kivasta kommentistasi ja mukavaa keskiviikkoa!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Merjabirgitta <3 Tuon mallin kauneudesta en tiedä, mutta mekko ja kuvat natsaavat.
      Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

      Poista
  5. Pidän erityisesti mekon kankaasta. Kauniit ja juuri oikeanväriset kukat mustalla pohjalla. Täydellistä. Mekkö sopii hyvin sinulle ja tikkiliivi sekä maiharit tekevät asusta ihan täydellisen. Kivaa uutta viikkoa Sinulle, Tuula ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla kommenttisi Krisse. Hyvää analysointia. Nuo kukat hehkuvat kauniisti tässä kankaassa. Tikkiliivi ja maiharit antavat mekolle tiettyä rouheutta.
      Kiitos Krisse! Ja mukavaa viikkoa Sinulle <3

      Poista
  6. Kiva rento asukokonaisuus. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Huomaan viihtyväni tässä asukokonaisuudessa. On rento niinkuin sanot.
      Aurinkoista viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  7. Kaunis mekko ja sopii sinulle! Minulle tulevat mieleen hippivuodet:)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Hippivuodet - mainio mielleyhtymä. Mielelläni palaan niihin aikoihin :)
      Kaunista viikkoa sinulle <3

      Poista
  8. Voi että, miten kaunis mekko ja kuvat. <3<3
    Aurinkoista viikkoa Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kun tykkäsit! Sinähän olet tunnetusti mekkoihminen! Arvostan sanojasi.
      Kiitos Taru ja aurinkoista viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  9. Kaunis mekko, olet kivasti antanut mekolle itsesi näköisen loppusilauksen liivillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! Tikkiliivi sopii moneen. Ja huomaan pukevani sen mielelläni ylle.
      Kaunista viikkoa sinulle <3

      Poista
  10. Country girl tulee eniten mieleen tai sellainen English country style girl. Aivan ihana mekko ja ihana sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A country girl :) Tästä mekosta on moneen. Annan vain mielikuvituksen lentää ja olen välillä tyttö maalta, mereltä tai jopa Maija Poppanen :)
      Ihana Outi, kiitos paljon <3

      Poista
  11. Tämä oli harvinaisen hyvä yhteistyöpostaus - ei siis erityisesti sinulta, vaan kaikki yhteistyöpostaukset mukaan laskien, mitä olen koskaan lukenut.

    Mainostaminen on usein niin päälle leimattua, että lopetan tavallisesti lukemisen parin ensimmäisen rivin jälkeen. Tämä sinun postauksesi ei ollut pelkkää mainosta, vaan tässä oli paljon enemmän. Luin ihan ilolla loppuun asti :-)

    Ihanaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna kauniista sanoistasi, ne todella tekivät hyvän mielen.
      Minä olen aina tykännyt tarinoista ja milloin vain minulla on omakohtainen tarina, niin sillä kuorrutan mielelläni juttuni.
      Sinä sokeroit päiväni :) Mukavaa lokakuun viikkoa <3

      Poista
  12. Nätti mekko ja hienot maisemat :)
    Minusta enemmänkin sellaista country-henkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekossa on country -henkeä, olen samaa mieltä. Hyvin se kuitenkin istuu tuonne merimaisemiinkin. Viihdyn tuossa mekossa. Kiitos paljon rva Kepponen ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  13. Hei! Kauniita kuvia, hyvännäköinen mekko. Maiharit sopii hyvin mekon kanssa, niillä saa rockasennetta mukaan. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Päivi <3 Sinä sen sanoit, mekko ja maiharit yhdessä - siinä on rockasennetta. Tietämättäni sitä hain :)
      Mukavaa lokakuista viikkoa!

      Poista
  14. Kaunis tuo mekko ja sopii niin hyvin tuon tikkiliivin kanssa. Oi jospa pääsisin kans mökille rentoutumaan. Mikäs sen parempaa! Kauniita asukuvia ja on ilo seurata miellyttävää blogiasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikkiliivi tuo särmää :) Meillä on mökillä rentoutuminen ollut vähäistä tänä kesänä ja syksynä. Ollaan tehty remppaa. Mutta maisemat ovat siellä aina ihanat, oli remppa tai ei. Ja nyt täytyy tosiaan nämä syksyn viimeiset kauniit kelit nauttia ja rentoutua mökillä.
      Kiitos kauniista sanoistasi Hellunen <3 ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  15. Ihania kuvia kuten yleensäkin. Nuo kengät sopii tuohon asuun äärettömän hyvin! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katta <3 Minä otin oppia nuorisolta ja hankin maiharit. Ja mekon kanssa joutuivat heti käyttöön. Mukavaa viikkoa sinulle, Katta!

      Poista
  16. Voisin minäkin niin mielelläni tuo upea mekko päälläni viettää aikaa saaressa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tulee mieleen Myrskyluodon Maija, kun kuljen saaressa mekko päällä. Ei mikään huono mielleyhtymä... ihailen Maijaa. Nappasin kyllä nyt mekon mukaani kaupunkiin.
      Kiitos mukavista sanoistasi Anu ja kaunista lokakuista viikkoa!

      Poista
  17. Ihana mekko! <3 Mekko sopii kyllä niin hienosti saaristoon..ja noi kengätkin on ihan mun tyyliset :D ai että, kun pääsisi itsekin istumaan rannalle ja neulomaan, samalla kun merituuli puhaltelis lempeästi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko tuo mieleen mennyttä maailmaa, vaikka onkin tänä päivänä trendikäs. Ja nuo kengät ovat mukavat jalassa, eivät ole liukkaat kallioilla ja ei nyrjähdä nilkka. Nyt on olleet ihanat ilmat lokakuussa. Istunut olen rannalla ja laiturissa vaan ilman neuletyötä, sekin kyllä sopisi mainiosti lempeisiin merituuliin.
      Kiitos paljon Terhi kivasta kommentistasi ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  18. Ihana mekko ja ihana syksyinen ruska <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos kivasta kommentistasi.
      Mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  19. Minä näen kuvassa aivan selvästi Tuulan itsensä, puettuna nättiin, oman nuoruuteni aikaiseen mekkoon. Ei niinkään kuvio, vaan mekon nilkkapituus tuo omat muistot mieleen. Helmojen pituudet ovat tähän korkeaan ikääni mennessä monesti vaihdelleet ja kaikkia on tullut käytettyä. Nytkö ympyrä sulkeutuu? En ihan usko, sillä nykyajan vauhdissa nuo melkoisen pitkät helmat ovat aikast`epäkäytännöllisiä. Sinuakaan en nyt kehoittaisi tuosta lähtemään sieniretkelle metsään, et`ei mekko repeäisi. Mutta, nyt, uudelleen kuvaasi katsoessa, näen myös "metsän hyvän haltijattaren", joka lapsen, tai tällaisen mammum eksyessä ilmestyy ja ohjaa kotiin .... :)
    Tervehdys myös kipparille, joka ilmeisesti nämä hienot kuvasi nappaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos Tertti <3
      Helmojen pituudet ovat vaihdelleet tässä vuosien aikana ja kaikissa ollaan oltu mukana :)
      Nyt näitä midimekkoja taas näkyy. Kesällä kaupungissa ja nyt syksylläkin - todennäköisesti talvellakin. Olen samaa mieltä kanssasi, että tämä mekko ei ole sieniretkelle paras mahdollinen, mutta sienisoosin jo voisinkin tarjota tässä mekossa täällä saarella illan hämärtyessä.
      Sinä olit hyvä kirjoittamaan aineita siellä iltalukiossa ja vieläkin tuo mielikuvitus laukkaa :) Tuo "metsän hyvä haltijatar" olisikin ihana rooli. Otan sen vastaan mielelläni.
      Terveisiä teille Andalusiaan myös kipparilta! Ja kiitokset!

      Poista
  20. Ihanat kuvat saariston Myrskyluodon Maijasta <3 Nätti asu!
    Minkälaista oli asua Irlannissa? Muuttaisitko sinne uudelleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Myrskyluodon Maija" kiittää <3
      Irlannissa oli hyvä asua. Siellä tutustui helposti ihmisiin, jos vain itse oli avoin ja ystävällinen. Irlantilaiset kutsuvat mielellään koteihinsa kuin myös pubeihin treffeille. Irlantilaiset ovat hyviä keskustelijoita, he osaavat kuunnella ja ovat kiinnostuneita sinusta... mistä tulet, mitä teet, millainen maa on Suomi jne. Ja kyllä he saman kysymyksenkin esittävät kuin suomalaiset: Mitä pidät Irlannista ja irlantilaisista". En tiedä tässä kohtaa elämääni, muuttaisinko sinne uudelleen. Mutta jos tulisi sellainen tilanne, että pitäisi muuttaa jonnekin Suomesta, niin Irlanti olisi vahva vaihtoehto.
      Kiitos kivasta kommentistasi ja mielenkiintoisista kysymyksistä <3
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
    2. Kiitos Tuula, Irlanti vaikuttaa tunnelmaltaan lämpöiseltä maalta.
      Iloa uuteen viikkoon <3

      Poista
  21. Superkaunis mekko ja rennot nilkkurit ovat piste i:n päälle - ihana kokonaisuus!
    Mukavia syyspäiviä!

    VastaaPoista
  22. Kiitos paljon Maarit! Tämä housutyttö on löytänyt tänä kesänä ja syksynä taas mekot. Toisaalta mekot ovat tehneet uuden tulemisensa. Tämä oli minulle vähän yllätys, että midimekkoon päädyin, mutta kiva tällä on mennä helmat heiluen.
    Mukavia syyspäiviä myös sinne <3

    VastaaPoista
  23. Kukkamekot ovat kyllä parhaita! Mekko sopii loistavasti maihinnousukenkiesi pariksi ja miehesi assisiointi on todella hauska. Vau, yhtä hyvä irkkutanssija kuin Meryl Streep, tyttäreni lempinäyttelijä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkamekot ja maihinnousukengät - rouhea yhdistelmä. Enpä olisi vuosia sitten osannut ajatella pariksi. Tuo irkkutanssi oli mainio mielleyhtymä, se antoi tälle tekstille vähän eksotiikkaa.
      On kiva olla jossakin taidossa yhtä taitava kuin ihailemani Mery Streep :) Tyttärelläsi on hyvä maku, Meryl Streep on kerrassaan upea.
      Kiitos paljon kivasta kommentistasi ja mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  24. Kaunis mekko ja ihania kuvia! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Olen tainnut löytää kukkamekot :)
      Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  25. Aivan ihana asu ja niin kiva nähdä sua Tuula kukka-asuissa. <3 Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tiia! Tuossa juuri Katjalle totesin, että olen tainnut löytää kukkamekot :)
      Ja maiharit! Mukavaa uutta viikkoa myös sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig