MOMENTS OF MY LIFE

VIIKON PARHAAT PALAT



Vasta nyt keskiviikkona lähtee viime viikon parhaat palat. Mutta menköön. 
Erilaisista palasista oli viime viikkoni tehty:



VIIKON MUSEO : Uusi Amos Rex -museo Helsingissä jäi tällä kertaa ajan puutteen vuoksi näkemättä. Arvaatkaa harmittiko? Kävin kuitenkin museon aulassa ihmettelemässä yleisömäärää ja museon oppaita upeissa kultaisissa kimonoissaan. Hienot työasut! Amos Rex yhdistää vanhan Lasipalatsin, elokuvateatteri Bio Rexin ja upouudet maanalaiset näyttelytilat yhdeksi kokonaisuudeksi. Kiitos kuuluu liikemies Amos Anderssonille tästä museosta. Anderssonin jättämä omaisuus mahdollisti tämän mielenkiintoisen museon. 




VIIKON KAKKU: Oli ehdottomasti Saga-tytön 6-vuotissyntymäpäiväkakku! Tätinsä Sanni oli Sagan toivomuksesta tehnyt jalkapallokakun. Ja kylläpä se maistui mainiolle. Ja aina oppii jotain uutta näillä kakkumarkkinoilla. Kakkuun laitettiin yksi kynttilä. Kun kynttilä sytytettiin, kynttilästä alkoi kuulua musiikkia: "Happy Birthday to You, Happy Birthday to You..." ja niinpä juhlaväki lauloi kynttilän tahdissa Sagalle onnittelulaulun.
Suvussamme on kakkutaitureita... tässä vielä toinenkin kakkukuva juhlista.


VIIKON KENGÄT: Jo kesällä ihailin Tuulannelin blogissa hänen punaisia kenkiään. Ja kun tuossa yhtenä päivänä käväisin Kauppakeskus Myllyn DinSko -liikkeessä, niin sieltähän nämä kengät tulivat vastaan - eivät toki olleet samanmerkkiset eivätkä punaiset niinkuin Tuulannelilla, mutta paljolti samannäköiset. Tässä kuvassa väri vähän valehtelee, kengät ovat enemmänkin beigen sävyiset. Depeche on kengän merkki. Päällinen on mokkaa ja sisältä kengät ovat täysnahkaiset. Kengät olivat  - 50 % :n alennuksella. Ei paha hinta lainkaan. Ja nämä ovat todella mukavat jalassa.




VIIKON SAAPPAAT: Näistä onkin mukava kertoa. Minulla on ollut keltaiset kumisaappaat viimeksi teinityttönä. Tykkäsin niistä kovasti. Teiniajan jälkeen olen käyttänyt vain käytännöllisiä sinisiä ja mustia saappaita. Kun Tokmannin mainoslehtisessä näin nämä kumisaappaat alennuksella, niin päätin, että nyt on keltaisten saappaitten aika monen kymmenen vuoden jälkeen. Ja kun nämä vielä olivat VIKING Seilas-saappaat, niin asia oli sillä selvä. Minulla on mökillä vielä käytössä tosi vanhat, siniset Viking -kummarit. Niitten kanssa on turvallista kävellä märillä, liukkailla kallioilla, ne todella pitävät. Ja se on erittäin tärkeää saaressa. Viking on kuin Norjan Hai -saapas. Niitä on tehty Norjassa jo vuodesta 1920.
Nyt saaren kallioilla kulkee yksi keltasaappainen ex-teini. 

*adlink


VIIKON TILAISUUS: Se oli uusien Lumene Ajaton ihonhoitotuotteiden kiinnostava lanseeraustilaisuus ravintola Ragussa Helsingissä. Enemmän tuotteista kerron blogipostauksessa - täällä . Mutta tämän haluan vielä mainita: Ajaton -sarja sisältää jopa 91 % luonnollisia raaka-aineita ja on 100 % vegaaninen. Ihanat aikuisen naisen tuotteet!


Aurinkoisia syyskuun päiviä kaikille! 

- Tuula 


     




Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

30 kommenttia

  1. Paljon on ehtinyt tapahtua sulla viikon aikana.Nuo kumpparit on ihanan pirteän väriset.Muistan,että itsellä on ollut tuon tyylisiä nuorena.Blogissani on arvonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkoon on mahtunut monta juttua. Nuo kumpparit on niin kivat. Nyt minut näkee pimeässäkin. Minulla on tosiaan ollut teininä keltaiset kumpparit ja nyt taas :)
      Kävin kokeilemassa arpaonneani :)

      Poista
  2. Monta tosi kivaa juttua oli. Noita keltaisia kumppareita olen ihaillut muillakin - ihanan pirteät :)

    Kaunista syyskuun ekaa viikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva viikko takana. Joskus on ihan mukava koota tällaisiakin postauksia. Ahkerimmat niitä tekevät joka viikko :) Keltaiset kumpparit sopivat hyvin syksyyn. Pirteät ovat niinkuin sanot.
      Kiitos Tuula ja kaunista syyskuun viikkoa myös sinne <3

      Poista
  3. Ajaton-tilaisuus todella oli ihana. Monet yritykset todella panostavat blogitilaisuuksiin ja nyt oli erikoisen kivaa kun meitä oli monta tuttua aikuista naista koolla hyvän ruoan ja mielenkiintoisten, meille tehtyjen tuotteiden äärellä.

    Amos Rexissä on kuulemma ollut pitkät jonot, mutta pian haluaisin sinne. Japanilaisen Teamlabin näyttelyyn halusin jo Tokiossa, mutta heidän uuteen Tokion-museoonsa oli liput myyty loppuun jo koko kuuksi. Onneksi saatiin Teamlabin näyttely Helsinkiin.

    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajaton -tilaisuudessa todella viihdyttiin. Olen tuon saman pannut merkille, yritykset todella panostavat blogitilaisuuksiin. Ja tämä Lumenen tilaisuus oli loistava esimerkki siitä. Ihanat tuotteet, ruuat ja puitteet.
      Ajattelin siellä Amos Rexin aulassa, että Tuuli varmasti tulee katsomaan Teamlabin näyttelyä. Ja nyt sen kerrot kommentissasi. Tuonne me menemme vielä ja ehkä kumpainenkin kirjoitamme aiheesta blogissa. Sinulla ainakin on paljon näkemystä, kun olet sellainen Japanin kulkija.
      Kiitos Tuuli ja aurinkoista loppuviikkoa myös sinne <3

      Poista
  4. Hei Tuula, tosi kivat nostot viikoltasi! Amos Rex todellakin houkuttaa ja molemmat ostamasi jalkineet ovat supersuloiset.
    Taas olet ollut touhu päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Olipa kiva kuulla sinusta. Amos Rex on ihan sinun juttusi myös! Ja minä olen tyytyväinen niin kenkiin kuin saappaisiin. Kengistä oli vielä loistava alennus.
      Taas olen touhu päällä :)
      Kiitos ihana Celia ja mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  5. Mikä vauhtiviikko & täynnä aika ihania juttuja! Nuo kengät, tykkään juuri tuosta korokepohjasta ja väri todella näpsä - käy neutraalina moneen asuun. Onnea vielä kovasti pikkupunapäälle, onpas siellä koreat tarjoilut. Toivottavasti pian nähdään uusissa menoissa & karkeloissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä viikko monin tavoin. Ja ihania juttuja! Oli kiva tavata sinut Lumenen verrattomissa kutsuissa.
      Olen tosi tyytyväinen noihin kenkiin. Ne ovat muuten ruskeammat kuin kuvassa eli tuo mokka siftaa (tunnetko sanan?) Minäpä laitan vielä tänään viestiä pikkuiselle punapäälle (tai oikeastaan hänen äidilleen) ja lähetän onnittelut. Uskomattoman taitavia kakuntekijöitä suvussamme, minä en ala kilpailemaan heidän kanssaan. Jäisin viimeiseksi siinä kisassa :)
      Ehkäpä näemme piankin uusissa menoissa ja karkeloissa. Sitä minä toivon!
      Kiitos Heli ja mukavaa loppuviikkoa sinne <3

      Poista
  6. Sinulla on ollut ihana viikko! Tuonne Amos Rexiin pitää mennä ehdottomasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkoon mahtui kaikkea ihanaa. Kaunista ja herkullista. Minäkin menen jollakin Helsingin reissulla ihan kunnon ajalla ihmettelemään tuota hienoa ja erikoista museota ja sen näyttelyitä. Se on ehosttomasti must!
      Kiitos rouva Kepponen ja mukavaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  7. Kivan kuuloinen viikko sinulla on ollut. Ihanat nuo kultaiset työasut <3 Olet tehnyt oikean kenkälöydön, kivan näköiset kengät!
    Mukavaa keskiviikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava viikko! Ja erilaisia tunnelmia. Minä myös ihastelin kovasti Amos Rexin oppaiden kultajakkuja. Hyvin erottaa museon työntekijät vierailijoista. Ja olen niin tyytyväinen noihin kenkiin :)
      Kiitos Outi ja mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  8. Vau nuo kimonot ovat päheät! Täytyykin katsoa sillä silmällä jos osuu kultaista tikkikangasta kangaskaupoilla. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päheä on hyvä sana noille kimonoille. Museon työntekijät löytää heti. Itsellekin tuollainen olisi mainio, jos sitten uskaltautuisi liikenteeseen :)
      Kiitos Teresa ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  9. Ihania kuvia ja mitä herkkuja!!! Maistuisi. Keltaiset hait ovat niin syksyn must-juttu! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katta! Vielä ei ole ollut kumisaapaskelejä, mutta uskoisin, että keltaisille saappaille on vielä käyttöä. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  10. Voi, alkoi tehdä mieli Hesan reissua! Pirteät viikon kuvaset! Kauniit ovat molemmat jalkineesi. Mullakin on keltsut kumpparit aikoinaan Tokmannilta ostetut, tosin jotkut ihan merkittömät.

    Iloista syksyä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hesassa on aina niin kiva käydä. Nyt minulla on taas kaksikin uutta käyntiä sinne tiedossa. Yhdistän yleensä siihen 'pakolliseen' käyntiin museoreissun. Hesassa on paljon hyviä näyttelyitä (jos on Turussakin :))
      Olisin minäkin ostanut jotkut merkittömät, mutta ei ollut keltaisia. Toisaalta nämä Viking -saappaitten pohjat ovat todella pitävät, joten saaristossa ihan mainiot.
      Kiitos Teija ja iloista alkanutta syksyä myös sinne <3

      Poista
  11. Wau mikä viikko, ehtiväinen lady :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä toinen ehtiväinen lady :) Oli kiva tavata vaikka ei paljoa ehditty juttelemaan.
      Kiitos FF ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  12. Oih, mitä kakkuja! Ja miten pirteän väriset saappaat, sopii syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvussamme on kakkumestareita (paitsi minä :))
      Ja astelen syksyyn keltaisissa saappaissa pitkästä aikaa :)
      Kiitos Lilli ja mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  13. Voi hitsi nuo kakut olivat aivan mahtavat! Nyt rupesi tekemään mieli kakkuja todella paljon.

    Todella makeet nuo sinun sneakerit. Ketjut antavat ilmettä kenkille. Mietinkin pääni puhki, että kenen housebrandi on depeche. En todellakaan enää muistanut ja en ole pitkään aikaan käynyt DinSkossa.

    Aurinkoista viikkoa sinulle ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt lähti kommentti liian nopeasti.... Ihana tuo Lumenen tilaisuus. Pikkasen harmittaa kun jouduin töiden takia skippaamaan tilaisuuden mutta minulla on tuotteet testavattana. Katsotaan miten Lumene toimii ihollani.

      Poista
    2. Tykkään noista sneakereista. Ne ketjut. Kerrankin oli tuuria alennusmyynneissä :) Eivät ihan Pavementit ole, mutta tulevat hyvänä kakkosena.
      Tuo Lumenen tilaisuus oli onnistunut. Tuotteista tykkään ja kun ne vielä lanseerattiin Ragussa hyvän ruuan kera, niin jopa oli tilaisuus kohdillaan :) Sinulla Ajaton testissä. Onpa kiva kuulla jossakin vaiheessa, miten toimii sinun ihollasi.
      Kiitos Tuula kivasta kommentistasi ja ihanaa viikonloppua!

      Poista
  14. Kivoja juttuja :) Nuo keltaiset kumisaappaat on niin makeet! Minäkin olisin halunnut keltaiset, ei löytynyt joten päädyin punaisiin :)
    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nina! Minä olen monena vuonna hakenut keltaisia kumisaappaita ja nyt kun ne löysin, niin ostin pois. Punainen on myös kiva väri kumisaappaissa. Kumisaappaat saavat olla värikkäät!
      Mukavaa sunnuntaita meren ääreltä meren äärelle!

      Poista
  15. Seilas saappaat. Miten nuo saappaat ovat kestäneet käyttöä? Itse ostin juuri uudet Viking Seilas saappaat. Ovat kyllä hienot ja mukavat. Todella positiivinen yllätys, kun ei ole ennen ollut tämän merkkisiä. Voin suositella, jos haluaa hyvät, monikäyttöiset ja kunnolliset kumisaappaat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig