MOMENTS OF MY LIFE

GASTON LUGA -REPPU JA MUSTAHERUKOITA



Monet tietävätkin, että käytän paljon reppua. Ehkä juuri siksi sain kivan yhteistyön ruotsalaiselta Gaston Luga  -yritykseltä. Sovimme Instan yhteistyöstä, mutta ajattelin vinkata repuista vielä täällä blogin puolellakin. Olen käyttänyt reppua alkukesän ajan ja se on osoittautunut kivaksi kaupunkirepuksi.




Minulla itselläni on repulle tosi paljon tarvetta, sillä kannan usein läppäriä mukanani. Tässä repussa on oma lokero 13 tuuman tietokoneelle ja säilytyslokero mm. passille. Repun koko on 26 x 30 cm.

Alekoodilla "LUCY" saat -15%:n alennuksen kaikista  Gaston Lugan repuista sekä muista yrityksen tarvikkeista. Mikä parasta, alekoodille ei ole päättymispäivää. Ja kotiinkuljetus on ilmainen.



Tämän repun nimi on Classy. Tykkään repun minimalistisesta muotoilusta. Tästä samaisesta repusta on olemassa myös ihastuttava musta-pinkki (pinkinvärinen läppä ja hihnat) sekä valkoinen versio. Laitan tähän myös yrityksen instalinkin, josta näitä reppuja on kiva katsoa tosi toimissa: Instagram GastonLuga .

Kun piirakka ei ole vielä valmis, niin maistuvat marjat vaniljajäätelönkin kera.


Ja repuista toiseen ajankohtaiseen aiheeseen. Olen eilen illalla kerännyt mustaherukoita pensaista. Kuuma ja kuiva kesä on vaikuttanut siihen, että marjat ovat kovin pieniä. Muutaman kerran kastelemisestakaan ei ole ollut paljoa hyötyä. Pakkaseen nuo laitan. Ovat mainioita aamupuuron kanssa. Sekä antavat kivaa pirteyttä smoothieihin. Mutta annetaan kasvaa vielä ja kerään loput ensi viikolla.

Aion viikonloppuna tehdä kuitenkin mustaherukkapiirakan, jonka olen jo koeleiponut viime kesänä. Herkullisen ja helpon ohjeen löysin silloin Laura Tonterin blogista: TÄÄLTÄ 


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

- Tuula 

Ps. Oletko sinä reppuihmisiä? 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

26 kommenttia

  1. Ehdottomasti reppuihminen. Kyllä! Uusi reppusi näyttää kivan yksinkertaiselta ja selkeältä. Sellaisista juuri tykkään.

    Ja nuo mustaherukat! En saa silmiäni irti niistä. Täällä Amsterdamissa en ole mustaherukoihin tänä kesänä törmännyt lainkaan. Punaisia sen sijaan silloin tällöin on siisteissä rasioissa ihan tuossa lähikaupassakin.

    Leppoisan pirtsakkaa elokuuta Sinulle Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reppuihminen sielläkin :) Kameraakin on helpompi käyttää, kun kädet ovat vapaina.
      Mielenkiintoista, eivätkö hollantilaiset syö mustaherukoita. Ja eivät tunne mustaviinimarjamehun parantavaa voimaa :)
      Kiitos Leena ja leppoisaa elokuuta sinne kanavan varrelle, jos siellä tällä hetkellä olet.

      Poista
    2. Taitavat täkäläiset mustaherukat päätyä parempiin suihin, ennen kuin ehtivät meidän kivijalkakauppaan. Varmasti suoraan puutarhoilta saisi. Pakasteita toki löytyy, mutta ovat usein puolalaisia..

      Poista
    3. Siis näin käy mustaherukoille siellä. Kiitos Leena!

      Poista
  2. Tuo reppu on kyllä todella tyylikäs <3 Minulla on yksi cityreppu ja jos lähden isosti kauppaan, niin reppu on kyllä silloinkin selässä, eli taidan minäkin olla reppuihminen.
    Ihanaa loppuviikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Outi, sinäkin olet reppuihmisiä. Minulla on myös isompia ja pienempiä reppuja.
      En koskaan lapsuudessa enkä nuoruudessa käyttänyt reppua, joten korvaan ne ajat nyt :)
      Kiitos Outi ja ihanaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista
  3. Olen reppuihminen myös työssä ja läppärin kuljettamisen kanssa. Läppärin raahaaminen edestakaisin on repussa paljon selkäystävällisempää kuin muuten ihan kivassa läppärisalkussani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyy lisää reppuihmisiä :)
      Minä myös aikoinaan aloitin repun käytön läppärin vuoksi, kun kuskasin läppäriä päivittäin kotiin ja töihin. Paljon selkäystävällisempaa kuin kulkea salkun kanssa. Vaikka läppärisalkku kiva ja kaunis olisikin...
      Kiitos Susanna ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Minullakin on Gaston Luga reppu, ja se on tosi tyylikäs, tosin sisällä olisi voinut olla enemmän taskuja, mutta muuten tosi hyvä reppu:) Mm, mustaherukoita, pidän niistä tosi paljon, ja onneksi saan niitä täällä pakastealtaasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla, että sinullakin on Gaston Lugan reppu. Se on tyylikäs reppu. Tiesitkö, että Gaston Luga -merkki on suosittu Aasian maissa? Aasialaliset naiset myös mielellään kulkevat reppu selässä. Tyylikäs reppu minunkin mielestäni. Ja taskuja sinä kaipaat lisää. Kompromisseja joutuvat varmasti tekemään näissä koon ja sisällön kanssa.
      Pakastealtaat ovat hyvä marjaspaikka :)
      Kiitos Jael ja mukavaa loppuviikkoa Tel Aviviin!

      Poista
  5. Ihana reppu ja mustaherukat on kyllä niin herkkua! Leppoisaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reppua on ilo käyttää. Ja mustaherukat maistuvat... sielläkin.
      Kiitos Päivikki ja leppoisaa loppuviikkoa myös sinne <3

      Poista
  6. Kivan näköinen reppu. Itse en ole koskaan ollut reppuihminen, vaan olkalaukku jo kouluaikoina löytyi olaltani. Lasten synnyttyä olen opetellut kantamaan reppua, on niin näppärä. Mutta, arjessa olkalaukku käytössä!
    Aurinkoista lähestyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reppu jakaa ihmisiä. Olen sen huomannut. Mutta se on vain mukavaa.
      Minä olen vasta vanhemmiten alkanut käyttää reppua. Kouluaikana raahasin olkalaukkua ja muutenkin olen paljon käyttänyt olkalaukkua. Mutta nykyään nappaan niin mielelläni repun mukaani.
      Sinun olemukseesi sopiikin hyvin tyylikäs olkalaukku, sen tiedän.
      Kiitos Kaisa ja aurinkoista viikonloppua myös sinne!

      Poista
  7. Ihanan näköinen reppu! Minulla reppu löytyy lähinnä kuntoilemaan mennessä tai pyöräillessä, muuten en oikein osaa sitä käyttää. Poikkeuksena ehkä päiväreissut tai ulkomaanmatkat, jos pitää olla koko päivä menossa. Silloin reppu on paras. Ja noin nätillä repulla kehtaa liikkua vaikka iltamenoissakin :)

    Aurinkoista ja kivaa viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repuille löytyy monta käyttöä. Pyöräillessäkin se on mainio. Minä herkästi nappaan repun moniin menoihin. Joskus olisi kyllä laikku paikallaan. Tämä on tosiaan laukun ja repun välimuoto :) Voi tosiaan napata iltamenoihinkin.
      Kiitos Tuula ja upeaa uutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  8. Mulla on reppu ulkomaan matkoilla mukana, kun se on kätevä kuljettaa sekä mahtuu sisälle tarvittavat tavarat. Mustikat ovat nyt parhaimmillaan, mustikkapiirakkaa tein, kun tytär kävi poimimassa metsästä niitä. Se on meidän kesän yksi must-juttu mansikkakakun lisäksi. Ihanaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkomaanreissuillakin reppu on mukava. Tarvittavat jutut kulkevat näppärästi.
      Ihana tytär sinulla, kun on mustikoita poiminut. Me ollaan ostettu mustikoita yleensä naapuritalon ahkeralta tyttäreltä, mutta tänä vuonna ei ole tullut kauppaamaan. Mustikkapiirakka on niin hyvää <3
      Vastailen matkalla bussilla Helsinkiin. Joten nyt toivottelen upeaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista
  9. Olen reppuihminen, mutta vain matkoilla. Reppusi on kauniin yksinkertainen ja nyt menenkin katsomaan, ovatko yrityksen muutkin reput yhtä kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet käyttävät reppua reissatessa. Se on kätevä. Minulla nykyään jäävät laukut vähälle käytölle, kun nappaan niin mielelläni repun mukaan. Kurkkaahan Gaston Lugan reppuja, ovat aikas kivannäköisiä.
      Kiitos Ansu ja kivaa uutta viikkoa 💛

      Poista
  10. Reppuja rakastan! Ostin juuri ennen matkaa hiukan pienemmän repun, johon kuitenkin mahtuu yllättävän paljon tavaraa. On mukava kävellä pidempiäkin matkoja kun laukku kulkee vaivattomasti selässä. Tyylikäs on tuo sinun reppusi!

    VastaaPoista
  11. Sinäkin Krisse olet reppufani �� Reppu on niin vaivaton matkatessa, niinkuin toteatkin. Ja jättää kädet vapaiksi. Se on tärkeää, kun valokuvaa. Tuo Gaston Lugan reppu on kivannäköinen. Selkälaukku on kuvaava sana. Käyttävät ko. sanaa englanninkielelessä.
    Kiitos Krisse ja upeaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  12. On kyllä niin sinun näköinen reppu :)
    Mäkin haluaisin repun - omani päätyi tyttärelle jokunen vuosi sitten ja olen ollut ilman siitä lähtien... Olkalaukusta kun tulee usein niskavaivaa.
    Mukavaa elokuun viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli reppu mukana Helsingin reissulla tällä viikolla, peräti teatterissa. Ja mietin, että pitäisiköhän hankkia myös jonkun muun värinen reppu kuin musta. Mutta musta on yleensä värini. Helsingin reissulla kun oli harvinaista väriä ylläni, punaista :)
      Niskavaivan teettää olkalaukku, jos siinä on paljon painoa, se on niin totta. Siksi reppu.
      Kiitos Celia ja mukavaa elokuuta myös sinne <3

      Poista
  13. Valittiin sama reppu ja olen todella tyytyväinen. Tyylikäs ja ajaton reppu, joka käy kaiken kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä valittiin :) On saanut kehuja, kun olen sen kanssa kulkenut. Kiva ja tyylikäs kaupunkireppu.
      Kiitos Tiia ja ihanaa viikonloppua <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig