MOMENTS OF MY LIFE

VIIKON SUMMAUS



Minulta on aina silloin tällöin pyydetty hyvinvointipostausta. Kun en ole alan ammattilainen, niin olen vähän arastellut aihetta. Pian tulen kuitenkin vastaamaan näihin toiveisiin. Sain nimittäin testattavaksi kivan hyvinvointipaketin. Ja olen aloittanut testauksen Vivania Beauty Shot Mango-Melonilla ja Betamax -aurinkokapseleilla. Kerron tuloksista sitten, kun pääsen testauksessa pidemmälle.


Vivania Beauty Shot Mango-Meloni sisältää tehokkaan yhdistelmän kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Kollageenia on myös hiuksissa ja kynsissä. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Ikääntymisen myötä elimistön oma kyky valmistaa kollageenia vähenee ja lopulta lakkaa. Myös elimistön hyaluronihapon valmistuminen vähenee. Hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita lisäten myös ihon kosteutta ja kimmoisuutta. 




Nestemäinen Vivania Beauty Shot Mango-Meloni on raikkaanmakuinen ravintolisä, joka siis sisältää kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. 
C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä, joten tässä shotissa on aineet kohdillaan. Miksi kollageeni on meille aikuisille naisille tärkeää? Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kun minulla on jo valmiiksi "kollageeniköyhä" iho, niin on mielenkiintoista testata tätä tuotetta. Tuleeko ihoni näyttämään raikkaammalta ja tasaisemmalta ja nuoremmaltakin? Tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Sisältää sokeria. 

Tähän kollageenikuuriini kuuluu kolme 500 millilitran Vivania Beauty Shot Mango-Meloni juomaa. Otan päivittäin 50 ml shotin ja tuota määrää ei saa ylittää. Kerron testauksesta myöhemmin lisää. Ja myös noista Betamax - aurinkokapseleista.

Tinder -baarissa oli vielä pressitilaisuudessa hiljaista.
Beaty Shoteista on kiva siirtyä toisenlaiseen "lähtölaukaukseen". Olin viikolla Naantalissa Turun Kaupunginteatterin ja Emma -teatterin pressitilaisuudessa. Emma -teatterin kesässä nähdään mainio treffikomedia "Love Me Tinder". 

Pressitilaisuudessa kerrottiin seuraavaa: "Treffikulttuuri kukoistaa Suomessa, josta löytyy parhaillaan yli miljoona sinkkua. Treffeillä käydään ahkerasti kaikissa ikäluokissa. Ja rakkautta etsiessä kaikki apukeinot on otettu käyttöön." Love Me Tinder vie katsojat toinen toistaan hullummille ja hauskemmille treffeille. Tässä mainiot lähtökohdat kesäkomediaan. Pääosissa Miska Kaukonen, Rinna Paatso, Maruska Verona ja Jarkko Pajunen. Ja Naantalissahan paistaa aina aurinko.




Palaan "treffeille" teidän lukijoitten kanssa, kun olen käynyt katsomassa tämän vauhdikkaan kesäteatteriesityksen. Kerron teille, miten neljältä näyttelijältä sujuvat salamannopeat vaihdot rooleista toiseen ja treffeiltä toisiin. Jo pressitilaisuus lupasi, että odotettavissa on hulvattomia treffihetkiä, esityksen ohjaaja on komediakentän moniottelija Mika Eirtovaara.

Nikon valinta: Punajuurignoccheja, parmesaania ja rucolaa 

Ja viikon heipat ja hyvän matkan toivotukset sanottiin lounaan merkeissä Turun di Trevi -ravintolassa. Veljenpoikani Niko lähtee Kreetalle töihin. Onnea ja menestystä tulevaan! Kävimme pienellä porukalla jutustelemassa ja syömässä di Trevin viihtyisässä ravintolassa.  Ehkä tapaamme seuraavan kerran vasta jouluna. Onneksi on WhatsApp. Eikä sitä koskaan tiedä, vaikka syksyn lento veisikin Kreetalle. No, annetaan pojan ensin asettua. 

Minnan valinta: Kesäinen fetajuustosalaatti ja basilikaöljyä

Oma valintani: Tomaattibroileria, yrttiriisiä, vuohenjuustomoussea ja kasviksia

Di Trevin lounaaseen voi aina luottaa. Lounastarjoiluun kuuluu salaattipöytä, lämmin ruoka ja jälkiruoka. Meistä jokainen valitsi erilaisen lounasannoksen. Eikä tullut annoskateutta. Jokaiselle maistui omansa.




Tänään menemme vielä onnittelemaan naapurintyttöä valkolakin johdosta. Ja tässä lähtevät onnittelut muillekin juhlijoille.


ONNEA lähes 27 000 uudelle ylioppilaalle ja 76 000 ammatillisen tutkinnon suorittaneelle!  
Ja 60 000 päättötodistuksen saavalle nuorelle! 

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen...

- Tuula 




Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 


26 kommenttia

  1. Hienolta kuulostaa tuo hyvinvointipakkaus; ja jäänkin odottelemaan mitä ajattelet niistä sitten kun olet niitä kokeilut.
    Hauskalta kuulostaa tuo teatteriesitys, ja herkullilta näyttävät Di Trevin annokset:)
    Hyvää viikonloppua ja kesäkuuta sinulle Tuula:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hyvinvointipakkaus oli kiva saada testiin. Toivottavasti en odota liikoja :) Mutta mielenkiinnolla testaan. Tuo Tinder -esitys on kyllä taas niin ajan hermolla. Yritän päästä mahdollisimman pian sitä katsomaan. Ja Di Trevi, siellä on syötävän hyvät annokset :)
      Kiitos Jael! Hyvää viikonloppua ja kesäkuuta myös sinulle <3

      Poista
  2. Itselläni on juuri nuo Betamax-aurinkokapselit testissä, saas nähdä ruskettuuko tämä hipiä niiden(kään) avulla yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista kuulla. Meitä on sitten ainakin kaksi testaajaa. Minulla on vaalea iho, joten en vallan ihmeitä odota, mutta ikuisena optimistina on pakko kokeilla.
      Kiitos Mira ja aurinkoista sunnuntaita :D

      Poista
  3. Mielenkiinnolla jään odottamaan kokemuksiasi noista tableteista. Olen joskus kokeillut porkkanatabeltteja mutta en ollut varma ruskettiko ne vai aurinko. Minulla iho päivettyy nopeasti monen vuoden golfin ansiosta.

    Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ekaa kertaa kokeilen Betamax -tabletteja. Jännää nähdä, vaikuttavatko.
      Kesäisin merellä olen ruskettunut jonkin verran vaaleasta ihostani huolimatta. Tänä kesänä aiomme pitää veneen hallissa. Saarimökin remppahommat eivät valmistu ikinä, jos myös veneilemme. Mutta kyllä mökillä ulkoillakin ehtii.
      Kiitos Tuulanneli ja aurinkoista viikkoa myös sinulle :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Aika mainio baari. Saa katsoa, miten se on hyödynnetty kesäteatterissa... No, luulenpa, että se on tarkoitettu kaikille katsojille. Voinhan sitten "rehvastellakin", että olen käynyt Tinder-baarissa :)
      Kiitos Melissa ja aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää ja kuulostaa tuo hyvinvointipakkaus! Ihanaa viikonloppua sinulle🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hyvinvointipakkaus alkoi kyllä heti kiinnostaa, kun olin sen postista hakenut. Samantien otin shotin :) Peukkuja pidän omalle testaukselleni. Olisi syytä tehota :)
      Kiitos Kristiina ja ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  6. Onpas ihanan näköiset ruoka-annokset! Jään myös innolla odottamaan testipostausta noista vitamiineista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Di Trevissä panostetaan jopa lounasruuan ulkonäköön. Kauniita ja maukkaita ovat. Testailen innoissani. Ikuisena optimistina uskon ja toivon, että tehoavat :)
      Kiitos Reetta ja aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  7. Love me Tinder on hauska nimi ja kuvauksen perusteella vaikuttaa vetävältä. ♥

    Samaten kerroit terveystuotteista sen verran kiinnostavasti että tuli mieleen josko pitäisi ...

    Merkkauduin seuraajaksesi blogilistalle. Nähdään siis sitä kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltenope heti nappasi tuon nimen. Minusta myös se on mainiosti johdettu nimestä Love me tender. Teatterintekijät ovat kekseliästä väkeä, sen olen monen monta kertaa huomannut.
      Nuo terveystuotteet ovat kiinnostavia. Olin mielissäni, kun sain tuon testipakkauksen ja ryhdyin heti tositoimiin. Ja tänä aamunakin on jo shotit nappailtu :)
      Kiva kun tulit Blogit.fi:hin ja kiitos seuraajaksi tulosta. Sieltä minä myös seuraan sinua. Se on minulle mieluisin kanava seurata blogeja.
      Kiitos Rita ja aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
    2. Kiitos ystävällisestä vastauksesta. Meidän klikkaukset eivät vielä näy blogilistalla, ehkä sitä ei päivitetä viikonloppuisin. Itse käyn siellä noin kerran päivässä. Pääasiassa seuraan blogeja oman sivurullani kautta, mutta kunhan löydän lisää blogilistalta, alan käydä sielläkin ahkerammin. Mukavaa uutukaista viikkoa ♥

      Poista
    3. Tuossa sivurullassa näkyy vain blogger -bloggaajat ei lainkaan wordpress -bloggaajia. Seuraan aika monta wordpress -bloggaajaa, joten minulle itselleni tuo Blogit.fi on se seurantakanavani. Ja on kiva, että sinne tuntuu liittyvän jatkuvasti "uusia" bloggaajia. Sinäkin <3
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  8. Minulla on nyt ollut käytössä skincollagen jauhe. Sen pitäisi vaikuttaa edukseen ihoon ja hiuksiin. Kosmetologilta ostin uuden ihonhoitorasvan, ja purkissa olikin kuorinta-ainetta. Ehkä etiketti oli väärä tullut tehtaalla. Kivaa alkavaa kesäkuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös käyttänyt joskus aikaisemmin skincollagen jauhetta. En osaa sanoa, miten vaikutti ihooni, mutta nyt tämän testaan tosissani. Harmillinen tuo väärän aineen purkki. Kaikkea sitä sattuu. Kiitos Aikku ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  9. Monta kivaa juttua :) Ihanan houkuttelevan näköiset nuo ruoka-annokset!
    Minäkin jään odottelemaan testituloksia tuosta kollageenijuomasta (olen aina vähän skeptinen, kun useimmat tieteelliset testit ovat kertoneet, että kollageeni hajoaa jo mahalaukussa eikä elimistöllä ole konsteja kuljettaa sitä iholle asti - toivottavasti sun testit kuitenkin kertoo toista) :)

    Iloista viikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun diTrevi panostaa ruuan makuun ja ulkonäköön myös lounaalla.
      Minäkin olen nyt lukenut noita tieteellisiä testejä. Ristiriitaisiakin tietoja sieltä löytyy. Mutta nyt olen koekaniinina ja toivottavasti elimistö kuljettaa kollageenin iholle asti - tarvetta olisi.
      Kiitos mielenkiintoisesta kommentistasi.
      Iloista viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  10. Kiintoisaa kuulla kokemuksiasi. Vivania olen miettinyt... Betamax on tuttu loistava tuote, josta apua päivetyksen syventämisessä. Aurinkoista kesäkuuta! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tähän Vivaniaan suhtautuu ihan tosissaan, kun tässä koekaniinina olen. Katsotaan miten käy, tarvetta olisi raikkaammalle iholle.
      Sinulla on hyviä kokemuksia Betamaxista, hyvä kuulla. Minulla on punatukkaisen vaalea iho, joten nämä päivettymistuotteet ovat hyvä apu minulle.
      Kiitos sinulle Tuija kivasta kommentistasi ja aurinkoista kesäkuuta myös sinne <3

      Poista
  11. Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan testivaiheen kokemuksiasi, minulla on kyllä beetakaroteeneista hyviä kokemuksia, iho päivettyi todella kauniisti : ) Voi valtava miten herkullisia annoksia di Trevissä, punajuurignocchit olisi ollut valintani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla tässä Vivania -shotteja aamuisin nautin. On muuten hyvänmakuista tuo mango-meloni shotti. Ja katsotaan, mitä vaikutuksia shoteilla on. Heli-Hannele, sinulla on jo luontaisesti niin kauniin värinen iho. Ahaa - beetakaroteenia siellä on käytetty. Se on varmaankin vain parantanut ihosi kaunista hehkua.
      Ja ajattele, nuo ovat di Trevin lounasannoksia. Siellä satsataan laatuun ja ruokien ulkonäköön. Ja paikka on muutenkin viihtyistä. Ja punajuurihnocchit! Taitavat olla minun valintani myös, kun niitä taas on listalla.
      Kiitos Heli ja aurinkoista viikkoa!

      Poista
  12. Tuo shotti on varmasti kokeilemisen arvoinen! Hauska kuulla kokemuksistasi.
    Lämpimämpää loppuviikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitä joka aamu kokeillaan. Siitä on tullut jo rutiini. Jos vaikutus on yhtä hyvä kuin makukin, niin taidan jatkaa näillä shoteilla testinkin jälkeen. Mutta testeistä sitten myöhemmin.
      Kiitos Mamma63 ja aurinkoista viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig