MOMENTS OF MY LIFE

VALION JÄÄTELÖT TULEVAT TAKAISIN



Tämä jäätelöfriikki on mielissään. Valio on tullut takaisin jäätelöbisnekseen. Valio tekee paluun yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uudet jäätelöt saapuvat kauppoihin maaliskuussa. Valio Jäätelöfabriikki -sarjaa löytyy silloin kaupan hyllyiltä. Minä onnellinen pääsin maistelemaan näitä uutuusmakuja jo tällä viikolla pressitilaisuudessa Helsingin Allas Sea Poolilla.  Ja hyvänen aika, mitä makuja! 

Näissä kuudessa makuyhdistelmässä ovat tuotekehittelijät hyödyntäneet kuluttajilta saatuja ideoita sekä kansainvälisiä ruokatrendejä. Lopulliset valinnat on tehty kuluttajatestien perusteella. Jäätelönystäviltä on tullut mielenkiintoista viestiä: jäätelöön halutaan yllättäviä makuja! Ja nyt niitä on! Tähän sopinee mainita, että kaikki jäätelöt ovat laktoosittomia ja ne tehdään Oulun meijerissä lähialueelta kerätystä maidosta. 


Voiko suomalaisempaa makua olla kuin mustikka-ruis. Tämä maistui meille kaikille. 




Ja Mansikka-basilika vei melkeinpä kieleni. Kesä tuli talven keskelle. 


Porkkanakakku -makuna oli myös erilainen tuttavuus. Porkkanaa ja piparkakkua yhdessä. Porkkanakakuthan ovat monen herkkua. 


Ja kaikille meille kahvin ja suklaan ystäville Macchiato-suklaa. 
Kiehtova ja hienostunut makuyhdistelmä. 


Jäätelö maustettuna salmiakilla ja chilillä nousi monen suosikiksi. 
Jännittävä maku! 


Ja minun suosikkini on: ihastuttava kreisi kinuski! Tosin pisteet eri makuyhdistelmien välillä ovat omassa kategoriassani todella minimaaliset. Kaikki maut maistuvat tälle jäätelöfriikille! 


Nyt on vain maltettava odottaa maaliskuuhun, silloin näitä herkkuja saa kaupoista Purkissa on 480 ml jäätelöä - siis yhdelle, kahdelle, kolmelle? 
Se riippuu jäätelönsyöjästä :) 

Valio myi jäätelöliiketoimintansa Nestlélle vuonna 2004. Sopimukseen kuului, että Nestlé saa käyttää Valiojäätelö -nimeä kymmenen vuotta sekä pingviini-logoa. Karenssi on päättynyt. Ja Valio on palannut jäätelöitten pariin. Pingviini jäi sille tielleen, sitä ei enää Valion jäätelöissä nähdä. Mutta suomalaisten rakastamat raidat tulivat tilalle. Jäätelöpurkit ovat raidallisia. Saapukoon pian maaliskuu ja ne oikeat Valiojäätelöt. 


Tähän loppuun on kiva vielä mainita somekansan makusuosikeista Valion sosiaalisen median kanavissa. Ykkössijaa pitää tällä hetkellä hallussaan porkkanakakku, mutta salmiakki-chili ja kreisi kinuski ovat heti siinä kannoilla. 


Oletko sinä jäätelön ystävä? 
Kiinnostavatko jännittävät, uudet makuyhdistelmät sinua?

- Tuula 

Kiitos Valio herkullisesta tilaisuudesta! 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 


48 kommenttia

  1. Oli herkullinen pressi😁 Kyllä se salmiakki-chili oli suosikki ni, ei tainnut jäädä epäselväksi... Ja kiva oli taas nähdä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli ja vielä niin hyväntuulinen pressi. Lienee onnellisuusprofessorilla osuutta asiaan. Tuo salmiakki-chili tuli selväksi. Sait vielä illallakin nauttia tuosta herkusta :)
      Oli kiva nähdä! Nähdään taas pian!
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Ooh mitä herkkuja, kerrankin vähän erilaisia jäde vaihtoehtoja. Ehdottomasti maistaisin ekana mansikka-basilikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nämä olivat niin herkullisia. Pitkän prosessin ja monien testailujen jälkeen, nämä olivat valikoituneet. Minusta tuo mansikka-basilika on tosi hyvää! Loistovaihtoehto ekaksi maistajaiseksi :)
      Kiitos Taina ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Aww, kuullostaa ja näyttää herkulliselta! En malta odottaa :)
    Veikkaan, että kreisi kinuski on mun lemppari. Tosin joku sieltä voi yllättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siellä myös kinuskifani. Jos minulta kinuski sai 100 pistettä, niin seuraava sai 99 pistettä :)
      Mutta tällä hetkellä tuo kinuski on ykköseni. Ja somelistoilla näyttää olevan edelleen kolmonen.
      Kiitos kivasta kommentistasi ja mukavaa viikkoa Nina <3

      Poista
  4. Aivan ihania makuja tulossa, ja oli varmaan kiva maistella etukäteen noita.Harmi taas tämä välimatka,mutta voin kuvitella että olivat tosi hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meitä nykyajan ihmisiä hemmotellaan. Nuo maut olivat ihastuttavia yksi toisensa jälkeen. Ja on kiva tietää mitä maaliskuu tuo tullessaan jäätelösaralla.
      Olisitpa sinä ollut paikalla <3 Mutta mielenkiintoisia tapaamisia sinulla on Tel Avivissa. Hienon sarjan aiot koota.
      Kiitos Jael <3 ja mukavaa helmikuuta

      Poista
  5. Kaikki maut tietty kelpaisi ja eniten houkutteli nyt talvella lämmin kinuski ja kesällä mansikka basilika. Jätski ei ole himoni, voin olla ilman, mutta kun aloitan, niin lopetan vasta kun purkista näkyy pohja.

    Mukavaa talviviikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin minäkin ajattelin tuon järjestyksen. Kesällä tuo mansikka-basilika tulee ehkä olemaan ykkönen, mutta pakkastalvessa maistuu tuo lämmin ja pehmeä kinuski.
      Meidän perheessä on kaksi innokasta jäätelönsyöjää. Välillä on ihan pakko pitää taukoa, niin hyvin jäätelö maistuu :)
      Mukavaa talviviikkoa myös sinulle Tiia <3

      Poista
  6. No vau! Nyt tuli vesi tämän herkuttelijan kielelle. Tuskin maltan odottaa, että pääsen Suomeen maistelemaan noita uusia makuja. Ja mikä parasta, laktoosittomat sallivat että tuo kaverikin saa herkutella. Jaettuna jätskikin on parempaa.
    Kivoja sydäntalven päiviä Turkuun, sinne juuri soittelin tänä iltana parikin kertaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaettuna jätskikin on parempaa <3 Juurikin näin. Tervetuloa sieltä Amsterdamista maistelemaan näitä jännittäviä uutuusmakuja. Laktoosittomia kaikki. Ollaan me aikamoisia jäätelönsyöjiä täällä Suomessa. Ja uudet trendimaut kiinnostavat kovasti.
      Sinne kanavien kaupunkiin toivotan myös ihania talvipäiviä! Kävinkin lukemassa sen mielenkiintoisen arkkitehtijuttusi Amsterdamista, mutta kun bussissa luin, niin vastaaminen oli hankalaa. Siihen palaan.
      Kivaa torstaita!

      Poista
  7. Täällä toinen jätskifriikki! Voisin syödä vaikka litran vaniljajäätelöä yhdellä istumalla. Mitään tolkkua jäätelömäärässä ei minulla ole. Nuo uutuusmaut olisivat kaikki kiinnostavan makuisia, mutta ehkä chili-salmiakkia tulisi ekana maistettua.

    Mutta, mitä, eikö Valio ole noin pitkään aikaan jäätelöä valmistanut?! Uskomatonta, mutta en ole kyllä huomannut heidän poissaoloaan. Ketkä sitten ovat olleet ne kaksi valmistajaa joiden välillä aina valitsemme? Toinenhan on Ingman mutta se toinen? Olen jotenkin aina vaan kuvitellut että ne ovat olleet juuri tuo Ingman (tai nykyisin se kai on Arla) ja Valio.
    Nyt vaan äkkiä saisi tulla tuo maaliskuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdykseni toiselle jätskifriikille :) Nuo uutusmaut olivat toinen toistaan jännittävimpiä. Joku tuolla kutsuilla sanoikin, että tässä chili-salmiakissa on juuri sopivasti potkua :)
      Ja hyvän kysymyksen esitit. Valio myi jäätelöliiketoimintansa Nestleelle vuonna 2004. Sopimukseen kuului, että Nestle saa käyttää Valiojäätelö -nimeä kymmenen vuotta ja pingviiniä. Karenssi on päättynyt. Ja Valio on palannut jäätelöitten pariin. Pingviini jäi sille tielleen, sitä ei enää Valion jäätelöissä nähdä. Mutta suomalaisten rakastamat raidat tulivat tilalle.
      Saapukoon pian maaliskuu!
      Mukavaa torstaita Ahvenanmaalle.

      Poista
  8. Mulla varmaan menisi tuollainen purkki ihan vaivatta telkkaa katsellessa :D Voisin kuvitella, että mun suosikit olisivat macchiato ja kinuski. Ehkä myös salmiakki-chili :) Pitää kokeilla, kunhan tulevat kauppoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kaima-Tuulakin on jäätelöfriikki. Minullakin menisi tuollainen purkki jotain kivaa televisio-ohjelmaa katsoessa :) Vaikka siitä periaatteessa riittäisi kolmellekin :)
      Salmiakki-chili oli monen mieleen. Siellä paikanpäällä ajattelin, että se on varmasti ykkönen. Mutta sometiedot kertovat muuta. Maaliskuu on jäätelökuu :)
      Kiitos Tuula kivasta kommentista ja mukavaa torstaita!

      Poista
  9. Oih.. Tuo porkkanakakku kuulostaa niin hyvälle. Sen kylä ostan sitten maaliskuussa. Kiitos vinkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkanakakun maku jäätelössä. Se on kyllä ihastuttava maku, kahvin kanssa vallan mainio!
      Maaliskuu on jäätelökuu :)
      Mukavaa torstaita sinulle Tuta <3

      Poista
  10. Voi mitä herkkuja! Oli kyllä mielenkiintoisen ja jännän kuuloisia makuja..ei malttaisi odottaa että pääsee maistamaan:) Leppoisia talvipäiviä❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätelönystäviä tullaan hemmottelemaan :) Me suomalaiset haluamme aina uusia makuja ja kokemuksia. Hienosti on Valio vastannut tähän. Niinkuin tilaisuudessa sanottiin, jäätelönystävät näitä halusivat! Maaliskuu on jäätelökuu :)
      Kiitos Päde <3 ja mukavia talvipäiviä myös sinne!

      Poista
  11. Porkkanakakku kuulostaa vähintään jännältä! :p Machiato-suklaa on takuulla hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkanakakku kuulostaa ja maistuu mainiolta. Maku sopii mielestäni kesään ja jouluun :)
      Macchiato -suklaassa on hienostunut maku.
      Kiitos Jonna <3 Ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  12. Hyvä syy tulla taas Suomeen, sillä pakkohan nämä on testata :)
    Salmiakki-chili kuulostaa mielenkiintoiselta ja kinuskin kanssa ei voi koskaan mennä metsään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jippii, että keksin sinulle lisää syitä tulla Suomeen :) Suomalaiset ovat innokkaita jäätelönsyöjiä niin kesällä kuin talvellakin ja innokkaita kokeilemaan uusia makuja. Valiojäätelöt vastaavat nyt huutoon :) Salmiakki-chili oli monen mielestä parasta, siinä kun on potkua. Minuun teki tuo lempeämpi kinuski vaikutuksen.
      Kiitos Marianna pohdiskelustasi ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  13. Onpa hienot jädeuutiset 💙🖤♥ Aloin pitää jäätelöstä vasta noin 35 - vuotiaana, mutta nyt kyllä tykkään siitä. Jännittävät maukuyhdistelmät. Tekee mieli kokeilla kaikkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä jädeuutisia on kiva esittää. Koskaan ei ole liian myöhäistä ihastua jäätelöön. Se lisää onnellisuutta, näin sanoo onnellisuusprofesssori Markku Ojanen.
      Mainioita makuja tulossa. Kannattaa kokeilla kaikkia :)
      Kiitos Rita <3 ja mukavaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  14. Nämä näyttävä niin herkullisilta. Pitää ensi kuussa katsella sillä silmällä ja maistella itsekin. Harvoin tulee jäätelöä ostettua, lapsukaiset joskus pyytää ostamaan :). Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne ovat, herkullisia! Toivottavasti keväällä treffataan ja maistellaan näitä jäätelöitä :) Minä ehdotan sitten kun näemme. Lapsukaisetkin varmasti näistä tykkäisivät.
      Kiitos Sari <3 ja ihanaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  15. Rakastan jätskiä ja tuo kreisi kinuski taitaa olla näistä minunkin suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä taas yksi, joka rakastaa jäätelöä. Se on herkullista. Ja nuo uudet maut ovat jännittäviä, mutta kuitenkin niin suussa sulavia. Kreisi kinuskissa on mahtava maku!
      Kiitos Maiccu <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  16. Kyllä nuo Valion jäätelöt menevät kokeiluun :) Varmaan kaikki maut vuorollaan :) Tosin minä en tykkää salmiakki- tai lakritsajäätelöstä, mutta Hra Kepponen tykkää. Ehkä se onkin hänen suosikkinsa siitä syystä, että muut perheessä eivät syö sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teepä sinäkin makutesti, mikä on suosikkisi kokeilujakson jälkeen :)
      Chili-salmiakilla on ihailijansa, sen huomasin. Mutta niin se taitaa olla chilin ja salmiakin kohdalla muutenkin. Hra Kepponen kertokoon sitten, miltä maistui, kun on teidän perheessä maisteltu.
      Kiitos rva Kepponen mukavasta kommentistasi ja hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  17. Kinuski olisi varmaan minun valinta. Vanha kunnon Valio, tervetuloa takaisin jäätelöiden pariin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin niin ilolla toivotan Valion jäätelömarkkinoille takaisin. Ja Valio tulee takaisin vielä uusilla, jännittävillä makuyhdistelmillä. Kyllä meitä nyt hemmotellaan. Ja sinä valitsisit kreisi kinuskin. Se oli minunkin ykkösvalintani.
      Kiitos paljon Ansu <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  18. Jäätelö maistuu lähes aina ja missä tilanteessa vaan :)
    Kreisi kinuski kuulostaa niin hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätelö on hyvää, kun yksin, kaksin, kolmisin tai isolla joukolla syö. Eli se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja ympäri vuoden. Kreisi kinuski oli maittavaa. Ei kuitenkaan liian makeaa, joten siinä oli juuri sopiva suutuntuma. Sopiikohan tuo sanontani jäätelöön? No, siinä se on :)
      Kiitos paljon Outi <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  19. Kun katsoo kuvia ja lähtee mielikuvitukselliselle makumatkalle alkaa jo kesän maku herahtaa kielelle. Mansikka-basilika maistuisi, vaikka heti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka ulkona oli pakkasta ja valkeat lumihanget, niin nuo jäätelöt tosiaan toivat kesän talven keskelle. Ja mansikka-basilika oli ehdottomasti kesäisin maku. The taste of summer :)
      Kivaa viikonloppua, Titta!

      Poista
  20. Oi, mitä herkkuja! Näitä on pakko maistaa heti, kun tulevat kauppoihin. Kiitos esittelystä ja ihanaa viikonloppua sinulle! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ilolla maistamaan, ovat ihan huippumakuja. Ja ennenkuulumattomia :)
      Kävin kirjautumassa arvontaan. Kiitos paljon!
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  21. Mielenkiintoisia uutuuksia. Tokihan näitä on kokeiltava, kun ilmestyvät kaupan hyllyille :) Kreisi kinuski kuulostaa ihan mieheni lempparille. Itse varmaan ihastuisin eniten kahvi-suklaatiin <3
    Mukavaa viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ilolla suosittelen näitä uutuusmakuja. Mielenkiintoisia ja erilaisia makuja. Vai kuulostaa kreisi kinuski miehesi lempparilta, hyvä maku hänellä. Ja tuo kahvi-suklaa on kyllä maultaan elegantti.
      Kekseliäitä ja hienoja makuja ovat!
      Kiitos <3 ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  22. Ihania herkkuja on Valiolla nyt tarjolla! Harmittaa kun työmatkan takia ei ollut mahdollista päästä maistelmaan jo näitä Allas Poolin upeissa tiloissa. Kivaa viikonloppua Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Marjoseni! Olisi ollut niin kiva nähdä sinun Allas Poolilla. But first things first. Ja näitä herkkuja ehtii maistelemaan maaliskuussakin. Toivottavasti pian nähdään.
      Kivaa viikonloppua, Marjo <3

      Poista
  23. Jäätelö on meidän perheen herkku, mitä yleensä löytyykin pakkasesta! Tuossa yllä oli monta hyvää vaihtoehtoa: Mansikka basilika, Macchiato suklaa ja salmiakki chili - NAM!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin jäätelöfriikkejä! Se on mainiota herkkua! Eikö vain nuo olekin hienoja vaihtoehtoja. Mansikka-basilikaa kesäillassa. Macchiatoa kotona vieraitten kera. Ja salmiakki-chiliä vaikkapa television musiikkiesityksiä katsellessa ja kuunnellessa. Tai miten päin vain.
      Kiitos Marru <3 ja aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  24. Aikamoisia makuyhdistelmiä! Onhan noita kokeiltava jokaista, mutta veikkaan, että se kahvinmakuinen minun suuhuni useimmin sujahtaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meitä suomalaisia hemmotellaan. Olemme uusien makujen ja trendien perään :)
      Macchiato suklaa-kahvi oli mielestäni hienostuneen makuista jäätelöä. Sopii hyviin hetkiin. Sujahtaa kyllä mainiosti suuhun.
      Kiitos Arja ja hyvää sunnuntai-iltaa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig