MOMENTS OF MY LIFE

REPPU JA SORMUS MARIMEKOSTA 




Kerroin aiemmassa postauksessani tekoturkistani, jonka hankin kirpparilta. Se oli onnistunut ostos eikä maksanut paljoa - lue täältä. Se kuitenkin teetti muuta ostettavaa...repun Marimekosta. 

Käytän nimittäin paljon reppuja. Mutta eniten käyttämäni Niken mustavalkoinen reppu ja turkki olivat kyllä ihan eri paria; olivat sporttia ja turkkia - outo yhdistelmä. 

Olin jo aikaisemmin ihaillut kuvissa Marimekon syysuutuutta, yksinkertaista mustaa reppua, nimeltään Floppy. (Repusta ei löytynyt vielä yksittäistä esittelyä Marimekon sivuilta, olisin laittanut linkin).  Ja niinpä kävin reppua ”sovittamassa” tekoturkkini kanssa. Takki ja reppu natsasivat kivasti yhteen. Ja niin  tuli taas yksi reppu hankittua reppuvalikoimaani. 




Tykkään repun tikkikankaasta ja pehmeistä, hyvin istuvista olkaimista - eipä olkapäitä jomota. Lisäksi repussa on pehmustettu lokero tietokoneelle sekä kolme muuta taskua, joissa yhdessä on vetoketju. Tuo pehmustettu lokero on kuin tehty omalle läppärilleni, se on mainio juttu matkatessa. 




Olisi ollut kiva saada kuva repusta takin kanssa, mutta kippari ei ollut paikalla. 


Paljon käyttämäni Nike-reppu saa nyt levätä. Kun tuohon uuteen reppuuni on tietokone pakattuna, niin se on samankokoinen kuin tämä Nike-reppu. 

Ja sormus Marimekosta 

Käytän vain muutamia koruja ja ostan koruja todella harvoin; enemmänkin olen "kelloihminen". Mutta nyt Marimekon liikkeessä reppua ihmetellessäni ihastuin yhteen sormukseen. Jätin sen kuitenkin sillä kertaa ostamatta, mutta sormus jäi kummitellemaan mieleeni. Niinpä nyt lauantaina Turun keskustassa käydessämme ei auttanut muu kuin mennä liikkeeseen taas katsomaan sormusta; koot olivat jo vähissä! Ja sormus oli edelleenkin yhtä houkutteleva. Niinpä minusta tuli Marimekon Oni -sormuksen omistaja. 



Ryppyiset sormeni... Mutta sormuksesta tykkään.  

Kuva Marimekon mallistosta 


Marimekolla on elegantti korumallisto, malliston on suunnitellut italialainen Nathalie Gourdon. Tämä Oni -sormus  on hopeoitua messinkiä ja siinä ei ole nikkeliä, joten näiltäkin osin se on passeli minulle. Ja tykkään näistä graafisista muodoista. Tästä tuli samantien lempisormukseni. 

Tykkäätkö sinä Marimekon koruista tai repuista? 

Ja nyt tämä reppunainen toivottelee kaikille hyvää alkavaa viikkoa! 

- Tuula 

Tuula's life -blogia voit seurata myös  Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin tai Bloglovinin kautta.  


36 kommenttia

  1. Kivat hankinnat olet tehnyt. Aikaisemmin hankin Marimekosta aika paljonkin tuotteita, lähinnä tekstiilejä. Yhden epäonnistuneen ostoksen (Pyyhkeen josta lähti väriä niin muihin tekstiileihin kuin pyyhkeeseenkin. Sain kyllä tilalle uuden pyyhkeen, josta väriä ei lähtenyt pesussa.) en ole Marimekosta mitään hankkinut.
    Tänä syksynä olen taas haaveillut yhdestä kulhosta ja ehkä hankinkin sen itselleni joululahjaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisa :)
      Kun tuollaisia epäonnisia ostoksia tulee vastaan, niin silloin ei tee mieli käyttää ko. liikkeen tuotteita. Mutta "aika parantaa haavat", niin näköjään tässäkin tapauksessa. Yleensä tällaiset suuret ja nimekkäät firmat tsekkaavat ko. tuotteen ja poistavat sen valikoimistaan. Mielenkiintoinen aihe.
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Hieno sormus, tykkään tuosta graafisesta ilmeestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Belladonna, sinä olet varsinainen koruihminen. Ja taidat niiden tekemisenkin.
      Kiitos kommentistasi. Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Olen Marimekko -fani ja viimeisimmät leninkini sekä muutaman puseron olenkin ostanut sieltä. Usein myös tyttärelle jotain kivaa joulupakettiin sekä lakanoita. Rakastan Marimekon kuoseja.

    En ole repputyyyppiä, joten reppua en ostaisi, mutta tuo sormus on tyylikäs.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös olen aina ollut Marimekko -fani. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Marimekon kuosit ovat ihastuttavia, raikkaita!
      Minäkin olen "kasvanut" repputyypiksi vasta viime vuosina. Mutta se on ollut menoa se :)
      Ja tuo sormus ei jättänyt minua rauhaan. No, nyt minulla on se.
      Kiitos kivasta kommentistasi, Leena <3 ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  4. Kiva reppu ja upea sormus :) Kyllä Marimekolla osataan.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekko taitaa tyylin. Reppua on ihana kantaa ja sormusta myös :)
      Mukavaa viikkoa myös sinulle Marjo <3

      Poista
  5. Reppu onkin tosi monikäyttöinen ja sopii kivasti myös uuden turkkisi kanssa. Enpä tiennytkään, että Marimekolla on myös koruja. Pitääpä käydä tuolla sivuilla kurkkimassa.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä reppunainen on tyytyväinen reppuunsa, siitä on moneksi. Ja tekoturkin kanssa se on ihan mainio. Olen joskus aikaisemminkin törmännyt Marimekon koruihin, mutta tämä sormus on nyt ensimmäinen, jonka omistan. Se kolahti :)
      Kiitos paljon Outi ja mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  6. Oih, ihanat ostokset! Marimekko-tyyli puree minuun aivan täysin. Hienot löydöt olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anu <3 Sinä olet kyllä Marimekko-nainen, sen olen huomannut. Iloinen olen löydöistäni, tulevat paljoon käyttöön.
      Hyvää viikkoa sinulle <3

      Poista
  7. Tyylikäs sormus! Tykkään ja kyllä Marimekosta ostan minäkin..hyvänä kilpailijana kyllä Ivana Helsinki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3
      Miellänkin hyvin, että Marimekko on myös sinun liikkeesi. Nyt tunnustan..., minä en ole hankkinut mitään Ivana Helsingiltä, vaikka menestyvän yrityksen tiedänkin. Pitänee jatkossa seurata tarkemmin, sanomasi oli hyvä suositus.
      Mukavaa viikkoa !

      Poista
  8. Eilen juuri kävin Marimekolla, mukaan lähti nyt tyttöjen synttärilahjat. Reput ovat käteviä, mutta tuota sormusta en ole nähnyt aiemmin. Aarikkaa on siellä myymälässä ollut, missä olen käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen synttärilahjat Marimekosta. Varmaankin ovat mieluisia. Marimekolla on ollut reppuja jo pidempään, mutta tämä kolahti tälle reppunaiselle :) Tämä Oni -sormus on tullut Marimekolle myyntiin viime kesänä. Ja jälleenmyyntiliikkeissä sitä ei taida olla.
      Kiitos Aikku kommentistasi ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  9. Marimekko-fani olen ja tuo reppu olisikin unelma. Tykkään myös käyttää reppuja, koska painaviakaan tavaroita sisältävinä ne eivät tunnu selässä painavilta. Marimekon korut ovat jääneet minulle vieraiksi, tai en edes ole ajatellut että siellä myytäisiin korujakin! Tyylikäs sormus, mutta ei kuitenkaan minun tyyliäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedänkin Kristiina sinut Marimekko-faniksi. Reput ovat ihania ja käytännöllisiä, säästävät kipeitä olkapäitä. Marimekon koruja myydään ymmärtääkseni vain Marimekon omissa myymälöissä ei jälleenmyyntiliikkeissä, näin olen ymmärtänyt. Siksi monikin on yllättynyt Marimekon koruista.
      Korut ovat persoonajuttuja. Siksipä koruja onkin niin valtava valikoima eri liikkeissä.
      Kiitos Kristiina ja mukavaa viikkoa Maarianhaminaan!

      Poista
  10. Tykkään Marimekon tuotteista. Vaatteita en sieltä ole enää ostanut, mutta muita tuotteita kylläkin.
    Kaunis reppu. Itsekin olen siirtynyt reppuun, kun käsilaukun kantamisesta tuli hartiat aina niin kipeiksi.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekon tuotteet ovat jotenkin niin iloisia ja raikkaita. Itse kun pidän mustavalkoisesta, niin Marimekko istuu myös omaan "ajattelluuni." Reppu on kyllä ihan loistava tavallisen laukun korvike juurikin noitten kipeitten hartioitten takia. Ja nykyään on reppuja joka menoon.
      Kiitos Hanne ja mukavaa viikkoa myös sinne <3

      Poista
  11. Tuo reppu on ollut haaveissa myös minulla. Ja sormus - oi miten tyylikäs! Onnittelut hyvistä löydöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että tuo reppu on myös sinun haaveissasi. Minäkin siitä haaveilin jonkin aikaa ja haaveesta tuli totta :) Sinäkin tykkäät tuosta sormuksesta. Se olisikin kaunis sinun hyvin hoidetuissa käsissäsi.
      Kiitos FF ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  12. Nappilöydöt Tuula! Molemmat kelpaisivat minullekin. Sitäpaitsi vanha musta Marimekon reppuni vetelee viimeisiään, joten uuden hankinta on edessä. Reppua olen oppinut käyttämään, koska reissuissa se on vaan niin paljon kätevämpi. Varsinkin kun keskityn usein tähtäilemään kameralla. Siinä käsilaukut ovat vain tiellä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Leena! Tuo on niin totta, reissuissa on paljon mukavampaa repun kanssa... kameralla tähdätään täälläkin :) Käsilaukut haittaavat tuota toimintaa.
      Sinutkin miellän jotenkin Marimekko -tyypiksi. Ja tuo vanha reppukin todistaa sitä :)
      Mukavaa viikkoa Amsterdamiin!

      Poista
  13. Hei, niin hienot itsesi näköiset löydöt olet tehnyt! Tykkään itsekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasti sanottu, Celia <3 Tykkään näistä. Sopisivat kyllä sinullekin.
      Kiitos Celia ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu! Olipa kiva kuulla, että tykkäsit löydöistäni. Ja tuo sormus on kyllä niin mieleinen minulle.
      Mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  15. Rypyistä viis, sormus on kaunis kädessäsi ja juuri sinun tyylinen. Minä pidän Marimekon tuotteista, melkein kaikista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Ansu <3 Kiitos kauniista sanoistasi! Marimekko osaa tyylinsä. Minäkin pidän melkein kaikista heidän tuotteistaan. Varsinkin mustavalkoisista astioista :)
      Mukavaa viikkoa sinulle :)

      Poista
  16. Olen tän varmaan aiemminkin sanonut (tai ainakin niin mielessäni ajatellut), että olet oikea Kaikkien Marimekkojen Äiti :). On niin sun näköinen tyyli kuin olla voi. Raikas ja reipas ja selkeä.

    Minäkin tykkään repuista, kun kulkevat vähän niinkuin huomaamatta matkassa. Paitsi jos reppu itsessään jo on painavaa materiaalia. Ja justiin tuosta syystä kiinnostuin kyllä ostamastasi "kevytrepusta". Pysyykö hyvin hartioilla vai luistaako? Tai varmaan riippuu siitä, onko tavaraa sisällä paljon vai vähän.

    PS. Reppunainen kuulostaa paljon paremmalta kuin Kassi-Alma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Annukka, saat minut hymyilemään. Kaikkien Marimekkojen Äiti - olisinpa :D
      Hyvin sinä osaat analysoida. Tykkään selkeästä tyylistä. Muiden päällä kyllä ihailen rohkeampaa meininkiä.
      Ja siellä myös reppufani! Tämä on kyllä "kevytreppu", siitä hartiat kiittävät. Pysyy hyvin hartioilla sekä tyhjänä että tavaroilla täytettynä. Nuo olkaimet ovat sopivan leveät ja hyvänmalliset. Olen ahkerasti käyttänyt tätä joka päivä, vaikka ensin ajattelin, että tästä tulee nk. parempi reppuni.
      Reppunainen kiittää kivasta kommentista. Mukavaa viikkoa, Annukka <3

      Poista
  17. Sormus on upea - ja aivan sinun tyylisesi! Tuota reppua olen käynyt useamman kerran hypistelemässä vaan en ole vielä raskinut ostaa - ostin nimittäin ystäväpäiviltä jo yhden repun - yllätyksekseni, sillä väri on viininpunainen! Ja se reppu on enemmän sitä urheilutakkisarjaa - ja sellaiseksi sen hankinkin, jotta saan treenikamat kuljetettua kevyesti työpäivinä;)

    VastaaPoista
  18. Tyylikästä! Reppu on hieno ja oi niin käytännöllinen.
    Pitääkin lähteä katsomaan, josko olisi Norjankin putiikeissa tätä reppua.

    Kaunista viikonloppua sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marianna!
      Toivottavasti sieltä Norjan liikkeistä löytyy tämä reppu - ainakin pienellä viiveellä löytyy, on syksyn uutuutta.
      Mukavaa sunnuntai -iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  19. Kiitos Arja! Tuon repun näen mielessäni sinunkin selässäsi. On käytännöllinen ja nätti. Ja sellainen parempi reppu :) Ja ne treenikamppeet kulkevat mukavasti urheilurepussa. Reppunaisia sinäkin :)
    Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig