MOMENTS OF MY LIFE

MINILOMALLA NAUVOSSA


Hei ystävät hyvät! 

Lähdimme viime viikolla purjeilla Rymättylästä Nauvoon ja tarkoitus oli viipyä satamassa yö tai korkeintaan kaksi. Vaan kuinkas kävikään. Vietimme miniloman Nauvossa - peräti kolme yötä. Kova puuskittainen itätuuli saapui Suomeen ja jumitti meidät Nauvon satamaan. Tuuli oli pahimmillaan 15-25 m/s alueesta riippuen. Onneksi ei satanut, joten Nauvossa oli kiva kulkea. 



Satama on erittäin hyvin varustettu saunoineen ja suihkuineen. Kunpa olisinkin voinut ottaa kuvan sataman naisten saunasta, sieltä on hieno näköala merelle. Nauvosta löytyy kaikki tarvittava. On kauppoja, apteekki, kahviloita, ravintoloita, minigolfia, antiikkiliikettä jne. Ja tori on avoinna lauantaisin. Ei mikään hassumpi paikka olla jumissa. 







Nauvon satamassa on viehättävä ostoskatu. Pienistä, hauskoista putiikeista löytyy kaikkea kivaa ostettavaa - merihenkisistä vaatteista aina kahvimukeihin.


Köpmans

Tuossa jo kerroinkin, että Nauvossa on erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Niitä riittää moneen makuun. Me olemme tykästyneet Köpmans -nimiseen kahvila-ravintolaan, jossa on nykyisin myös majatalo. 



Kahvila-ravintolalla Köpmansilla on mielenkiintoinen historia. Tulipalo tuhosi Riitta ja Henri Talvitien vastaremontoidun kahvilan vuonna 2013. He eivät luopuneet unelmastaan, vaan rakensivat uudestaan uuden ja ehomman talon. Köpmans avasi ovensa 2015 ja B&B majoitustilat avattiin vuotta myöhemmin. Köpmans nimi tulee vanhasta tilasta.  Ja siniset ovet kutsuvat sisään... 





Sympaattisessa ravintolassa on erivärisiä pinnatuoleja ja kauniilla puulattialla Henri Talvitien äidin kutomat matot. Kesäkuussa oli tarjolla joka päivä lounaskeittoa saaristolaisleivän kera. Me söimme parina päivänä Köpmansissa lounasta. Herkullista savulohikeittoa (en huomannut ottaa kuvaa), ja suussa sulavaa tomaattikeittoa ja salaattia seuraavana päivänä. Omistajapariskunta kertoi, että pitävät paussin lounaan osalta heinäkuussa. Mutta ei hätää, listalta löytyy monta muuta herkullista annosta. Ja sieltä löytyy sitä savulohikeittoakin. 


Ja itseleivottuja, suussasulavia munkkeja. Arvatkaapas montako söin? Siis koko reissulla :) 



Ei mikään muu kuin sää estä herkuttelemasta tässä ihanassa Köpmansin puutarhassa. Puutarha on nimeltään Secret garden. 

Vaan tuulet ovat tyyntyneet ja kotimatka voi alkaa.



Börje's fiskin kalakauppa on ihan satama-alueen vieressä ja sieltä voi ostaa tuoretta savulohta. Lämmin ja tuoksuva savukala lähti mukaan evääksi kotimatkallemme. 


Näkemiin Nauvon satama. Me tapaamme jällehen. 

Ihanaa heinäkuuta kaikille!


- Tuula 

64 kommenttia

  1. Olimmekohan ihan samaan aikaan Nauvossa :-) Me tosin emme jumissa, sillä olimme autolla liikkeellä: kävimme pressiretkellä Utössä luotsiveneellä torstaina emmekä halunneet sitten ajaa takaisin Espooseen enää myöhään illalla, joten jäimme Strandbohon yhdeksi yöksi. Mutta yhdessä illassa ja aamussakin ehtii Nauvon keskeisimmät paikat kerrata: illallinen L'Escalessa, poikkesimme mekin Köpmansiin ja kävimme tietysti torilla. Juttua en ole vielä ehtinyt kasaamaan :-( - mutta tässä joskus ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olimme samaan aikaan Nauvossa. Harmi ettemme törmänneet! Näinkin Instassa tuon sähkölautan kuvan, jolla matkasitte Nauvoon. Teillä on ollu kiva pressiretki saaristossa. Muuten tämä oli jo toinen kerta, kun olimme samaan aikaan samassa paikassa. Viime kesänä näin teidän ajavan Segway'lla Kaivopuiston rannassa :)
      Iloista kesää teille!

      Poista
  2. Kivan näköinen paikka ja olipas ihanaa että vielä sääkin suosi, kun tämä Suomen "kesä"on tänä vuonna ollut taas kylmä ja sateinen vain ......Mukavaa maanantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvon vierasvenesatamaa verrataan Ranskan Rivieraan. Joka tapauksessa se on viehättävä paikka. Tuulet eivär oikein suosineet, mutta aurinko paistoi.
      Kiitos paljon Elina ja mukavaa maanantaita myös sinne!

      Poista
  3. Ihana postaus Nauvosta. On kyllä niiiiin suomalaisen kesäisen fiilis noissa kuvissa ja raitapaidoissa ja sinä näytät onnelliselta, reippaalta ja ruskettuneelta kahvilakuvassa.

    Kiitos, että sain taas ihailla ja nostalgisoida saaristoa ja suomalaista kesää blogisi välityksellä.
    Sopivia tuulia kesäpurjehdukseen teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sieltä Amsterdamista huomaat nuo suomalaiset kesäiset twistit :)
      Tuolla oli kiva olla, mukava meno koko satamassa. Ja tuo rusketus... paloin vähän kasvoistani. Tuuli ja aurinko ovat huono yhdistelmä. Vaikeata tällaisen punatukkaisen ihon omistavalla tuo ruskettuminen.
      Kiitos niin kivasta kommentistasi, Leena. Minä olen sellainen saaristoromantikko, että näitä taita tulla lisääkin tänä kesänä :)
      Lämpimiä terveisiä kanaville!

      Poista
  4. Niin on kesäiset ja raikkaat kuvat täällä taas esillä! Nauvossa on meidänkin venekuntamme kerran käynyt ja jo silloin sanoin että tänne tullaan ehdottomasti uudelleen.
    Edellisen postauksesi profiilikuvista sen verran, että olet todella viehättävä ja kaunis hymysi hyvin tarttuvaa laatua :)
    Minäkin olen ollut aina tummatukkainen, mutta viime vuosina harmaat (tai valkoiset) ovat lisääntyneet niin vauhdilla, ettei niitä enää edes kannata yrittää piilottaa ;)
    Kovia tuulia on riittänyt, mutta onneksi on ihana saaristo mistä löytyy niin suojaa kuin mukavaa ajanvietettä ja mikä parasta, hyviä ruokapaikkoja =D
    Myötäisiä tuulia ja auringonpaistetta matkoillenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvo on niin omanlaisensa paikka. Niinkuin tuossa Elinalle jo sanoinkin Nauvon satamaa verrataan Ranskan Rivieraan. Sinne pitäisi joskus päästä, niin voisi tehdä ihan omakohtaista vertailua :)
      Kiitos Ansku niin mieltä lämmittävistä sanoistasi. Äidilläni oli tapana sanoa, että hymy kasvot kaunistaapi, kun pikkuisena näytin hapanta naamaa. Hyvä ohje, otin käyttöön =D
      Aikamoisia tuulia on ollut ja viime viikolla taisi tulla tuulissa ennätykset - Hangossa puuskissa 25 m/s. Silloin pitää jo vähän miettiä lähteäkö liikkeelle vai ei. Ja niinkuin sanot hyvia ruokapaikkoja löytyy saaristosta.
      Myötäisiä tuulia myös teille ja auringonpaistetta. Ehkä joskus kohtaammekin.

      Poista
  5. Nauvo on kiva paikka ja useampana kesänä olen suunnitellut retkipäivää sinne. Ehkä tänä kesänä olisi vihdoin sopiva hetki toteuttaa tuo retki. Ihania kuvia mukavasta päivästänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvo on mainio kohde retkipäivälle. Nythän Turusta lähtee yhteysalus Fanny (niin se taisi olla) Seilin kautta Nauvoon. Suosittelen ilolla Nauvoa päiväretken kohteeksi. Siellä on kiva tunnelma.
      Kiitos sinulle Anu ja ihanaa alkanutta heinäkuuta!

      Poista
  6. Nauvo on kyllä ihana paikka ja tämä sun postaus kuvasi mielestäni täydellisesti Nauvon kesäfiilistä! Isonvanhempien mökki sijaitsee Nauvossa joten siellä on tullut vietettyä monet kesät mutta en ole vielä tuota Köpmansia päässyt testaamaan...ensi kerralla sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla, että sain Nauvon kesäfiiliksen tähän postaukseen :) Sinulle on Nauvo tuttu paikka lapsuudenkesistä. Sieltä on varmasti ihanat muistot. Tuo Köpmans on niin raikas ja sympaattinen kahvila-ravintola, että sitä on ilo suositella. Ruoka-aineetkin ovat lähiruokaa siellä.
      Kiitos paljon Laura kivasta kommentistasi ja ihanaa heinäkuuta!

      Poista
  7. Nauvo vaikuttaa tosi kivalta paikalta. En ole tainnut siellä olla kuin yhden kerran ja silloinkin oli jo vähän syksypuolta, niin etten mitään noista ihanuuksista ole päässyt näkemään joita sinä olet kuvannut.
    No ainakin minulle olisi maistunut useampikin munkki, tiedä sitten sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvossa on kiva fiilis. Ja enemmän menoa kuin monissa muissa satamissa. Siellä viihtyy huonommallakin ilmalla. Tuo kävelykuja kojuineen on mainio ja ruokapaikkoja on moneen makuun. Viihtyisä satama. Minä söin kolme munkkkia, joka päivä oli saatava tuore munkki kahvin kanssa. Ja nyt olen munkkilakossa :)
      Kiitos Kristiina ja ihanaa alkanutta heinäkuuta!

      Poista
  8. Nauvo on paikka, jossa olen halunnut käydä jo pitkään. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vain menoksi Nauvoon Iloinen Kulkuri :) Siellä on mainio tunnelma. Ja Köpmans.
      Kiitos sinulle ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  9. Taisin justiin lukea jostain lehdestä tuosta Köpmansin ravintolasta ja sen syntytarinasta. Ihanalta näyttää paikka. Ja koko Nauvo! Ehkä se tuuli oli joku kohtalo, että pääsittekin yllättäin nauttimaan minilomasta kauniissa maisemissa. Voin vaan kuvitella, kuinka toisenlaista olis tietty ollut, jos olisi ollut joku tiukka aikataulu ja vaikka työn puolesta pakko olla takaisin kotirannassa johonkin tiettyyn aikaan. Hui. Mulle meri on niin pelottava elementti, koska en ole koskaan merenrannalla asunut, että varmaan joutuisin paniikkiin kovalla tuulella. Onneksi olitte te kokeneet purjehtijat matkassa, enkä minä :)

    Iloista heinäkuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köpmans on saanut paljon näkyvyyttä viime aikoina ja ravintola kyllä ansaitsee sen. On varmasti tuntunut tosi lamaannuttavalta, kun kunnostettu ravintola paloi. Talvitien pariskunta ei siitä lannistunut vaan rakensivat ihan uuden Köpmansin.
      Ehkä tuo tosiaan oli kohtalo, että tuuli kävi liian kovaksi kun olimme Nauvossa emmekä jossain luonnonsatamassa. Nauvosta pääsee sekä bussilla että yhteysaluksella Turkuun, joten ehkä kiireinen aikataulu olisi tullut hoidettua niillä. Ja veneen olisi voinut jättää sinne satamaan.
      Minä vasta "vanhalla" iällä tutustuin mereen kipparin myötä. Mutta isovanhempani ovat olleet saaristolaisia, joten ehkä minulla on se saaristogeeni. Viihdyn meren äärellä, vaikka kovasti kunnioitankin sitä. Ja tuulia kunnioitan myös. Kippari on koko ikänsä viettänyt meren rannalla kesäisin, joten hän on se konkari. Minä peesaan.
      Kiitos Annukka kivasta kommentistasi ja iloista heinäkuuta myös sinne!

      Poista
  10. Vaikka käynkin aika usein Nauvossa (koska reissaan hommiin Saaristomeren tutkimuslaitokselle Seiliin yleensä Nauvon kautta), en ole kertaakaan vieraillut Köpmansilla. Pitää ehdottomasti korjata tämä virhe ensi kerralla! Paikka vaikuttaa nimittäin tosi mukavalta. :)

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ilolla vierailemaan Köpmansilla. Se on todella viehättävä kahvila-ravintola.
      Sinä matkaat m/s Fannylla? Mainio yhteys. Seilissä olemme useasti käyneet, saaren historia kiinnostaa minua kovasti. Ja nythän siellä on uusi laiturikin.
      Kiitos Varpuslintu kommentistasi ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  11. Saitte kelpo tuulensuojamiljöön, oi että! Olisipa mukavaa päästä vierailulle noihin merimaisemiin, tartutit oikein kuumeen kauniilla ja mielenkiintoisella postauksellasi!

    Ihanaista heinäkuuta Tuula♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tosiaan ollut tuulensuojamiljöössä moittimista. Tulipa Nauvoon tutustuttua enemmänkin. Nauvon satama on kyllä sellainen suojainen laguuni, että siellä melkein tuulella kuin tuulella on suojaista. Nyt tuo hurja itätuuli vähän keikutteli aluksia, mutta meillä oli vene vielä suojaisella puolella, joten ei se niin paha ollut. Merimaisemat ovat kyllä kuumetta aiheuttavia maisemia :)
      Kiitos niin mukavista sanoistasi ja ihanaista heinäkuuta myös Sinulle Hannah <3

      Poista
  12. No ei teille huonosti käynyt kun sinne jumiin jäitte ♥ Ihania kuvia!!! Ihana tunnelma koko paikassa. Toivon sinulle lisää herkullisia kesäpäiviä ja paljon aurinkoa ihana Tuula ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä käynyt huonosti. Minä nautin tuosta jumiin jäämisestä. Kipparista en ole ihan varma :)
      Nauvon sataman miljöö on kyllä ihan ainutlaatuinen, siellä on tunnelmaa.
      Kiitos Katja! Sinulle ihanainen myös herkullisia kesäpäiviä ja aurinkoa <3

      Poista
  13. Symppiksen näköinen paikka tuo Nauvo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Symppis on mainio sana Nauvolle! Se on viehättävä ja tunnelmallinen paikka!
      Kiitos Jonna ja ihanaa heinäkuuta!

      Poista
  14. Onpa ihanan näköinen paikka ja kaunis sääkin osui kohdalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvon satama on valloittava paikka. Värikäs ja tunnelmallinen. Ja vaikka merellä oli tuulista, niin ei se pahemmin tuolla Nauvossa tuntunut. Ja aurinko paistoi.
      Kiitos Satu ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  15. Olen käynyt Nauvossa ikuisuus sitten,kaunis paikka:) Ja hienot kuvat sieltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauvo on varmasti muuttunut paljon käyntisi jälkeen. Tuntuu, että sinne tehdään joka vuosi jotain uutta. Taidolla ja tyylillä.
      Kiitos paljon Jael ja heleää heinäkuuta Israeliin!

      Poista
  16. Kylläpä vaikutti kivalta paikalta olla jumissa:) Oikein idyllinen puutalokylä kaikkine kauppoineen ja ravintoloineen. Enpä ole koskaan käynyt! Joskus pitäisi vaan tempaista ja kierrellä näitä pikkukaupunkeja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä viihdyin tuolla jumissa :) Kipparikaan ei valittanut. Tuo on kyllä niin viehättävä saaristolaiskylä ja Nauvon satama on niin erilainen, ei ole muita tuollaisia satamia Suomessa. Kotimaan matkailu on aina hyvä asia!
      Kiitos paljon Minna ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  17. Ei pöllömpi paikka olla jumissa. Aivan ihanan näköistä.
    Mukavaa viikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin - ei pöllömpi paikka olla jumissa :) Nauvossa viihtyy. Ja Nauvon keskusta on myös ihan lähellä, joten mikäs tuolla oli kulkiessa. Tuolla pääsi lomatunnelmaan.
      Kiitos Outi <3 ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  18. Upea paikka, voisin minäkin jäädä tuonne jumiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu! Minäkin jäin tuonne mielelläni jumiin. Kippari on vähän malttamattomampi vaihtamaan maisemaa, mutta ei oikeastaan mukissut :)
      Heleää heinäkuuta Sinulle!

      Poista
  19. Onneksi jäitte jumiin tuollaiseen paikkaan eikä johonkin luonnonsatamaan, jotka toki ovat ihania, mutta ei silloin, kun on myrskytuuli tai kaipaa aktiviteettejä useammaksi päiväksi. Nauvo on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin minäkin ajattelin. Luonnonsatamat ovat ihania. Ja vaikka luonnosta tykäänkin, niin nyt oli viihtyisämpää olla Nauvossa. Nauvossa on vaikka mitä ja kirjastokin on lähellä, joten siellä saa hyvin ajan kulumaan. Nauvo rules.
      Kiitos paljon Pilvi kivasta kommentistasi. Ja heleää heinäkuuta Villa Iduriin!

      Poista
  20. Voi miten ihana postaus & upea Nauvo, jossa olen viimeksi lapsena käynyt! Heti kun suunnataan Turkuun ja muumimaailmaan, niin tuolla on käytävä. Ihania kesäpäiviä sinne saaristoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on lapsuusmuistoja Nauvosta. Nauvo herää eloon kesällä, talvella siellä on hiljaisempaa. Turku, Naantali ja Nauvo - kuulostaa todella kivalta lomamatkalta.
      Ihania kesäpäiviä myös teille!

      Poista
  21. Eipä ole koskaan tullut Nauvossa vierailtua, onpa kaunis ja mukavan kuulloinen paikka. Kuvista päätellen ei teillä ainakaan mitään vastaan ollut tuon pakkoloman :). Mukavaa heinäkuuta myös sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä Sari viihtyisit Nauvossa, sen tiedän. Nauvo ihana kesäpitäjä, siinä on ihan oma tunnelmansa. Ei ollut mitään vastaan pakkolomaa :) Minä viihtyisin paikallaan pitempäänkin, mutta tuo kippari tykkää, että maisemat vaihtuvat.
      Kiitos Sari sinulle ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  22. Vastaukset
    1. Aurinko paistoi Nauvossa. Se on vähän samanlainen paikka kuin Naantalikin... aurinko paistaa aina. Kiitos Marliska ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  23. Saaristo on niin upeaa! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä Elli olet myös saariston ihailija. Meitä on monta. Saaristo lumoaa.
      Kiitos Elli ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  24. Tuttuja kuvia viime kesältä, ihania paikkoja tuolta kyllä löytyy! Oikein rentouttavaa heinäkuuta sinullekin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän väki on viime kesänä Nauvossa. Nauvo on ihana ja on sanottava, että myös valokuvauksellinen kesäkylä. Lapsiakin on ajateltu Nauvossa, joten monelle jää siitä todella hyvät muistot.
      Kiitos paljon Katja ja rentouttavaa heinäkuuta myös sinne!

      Poista
  25. Kivahan Nauvossa olisi olla "jumissa". Oltiin viime viikolla siinä aika lähellä Näsbyssä ja sieltä lähdettiin Kökariin. Tuulet ovat tosiaankin olleet aikamoisia koko kesän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus onnistaa tuon "jumin" kanssa. Näsbystä minulle tulee mieleen ne ihanat skagen-leivät, onko siellä vielä niitä? Oi, Kökar, se on niin erilainen saari ja karuudessaan niin kaunis. Tuulla tosiaan saisi vähän vähemmän. Tekin olette saaristoa kiertämässä, miten kaikki saaret voivat ollakaan tunnelmaltaan niin erilaisia? Kiitos Terhi! Ja mukavia merimatkoja teille!

      Poista
  26. Vastaukset
    1. Voin hyvin kuvin sinut kulkemaan Nauvon kujia. Ja siellä on kiva istua ja katsella sataman hyörinää.
      Kiitos Sussi ja heleää heinäkuuta!

      Poista
  27. Olipas kesäinen ja kiva postaus. Tuohon paikkaan ei yhtään harmittaisi jäädä jumiin. Minä jäin jumiin Tallinnaan sään vuoksi eikä sekään harmittanut yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansu! Vai sitä on oltu jumissa Tallinnassa. Ei ollenkaan hassumpi paikka sekään. Nämä tuulet teettävät kummia :)
      Heleää heinäkuuta sinulle!

      Poista
  28. Tuulet oli kyllä viikonloppuna kovat, onneksi Nauvossa on mukava olla jumissa. Me vierailemme Nauvossa kerran kaksi kesässä. Toukokuussa olimme autolla viikonlopun ja heinäkuussa on tarkoitus tulla paatilla. Niin, ja ravintolat sekä muut palvelut ovat kyllä Nauvossa hyvät. Niska on ravintoloista meidän suosikki!
    Mukavaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillekin on Nauvo tuttu vierailukohde. Nauvo on kyllä täyden palvelun satama. Teidän perheen pojat varmasti viihtyvät Nauvossa. Siellä on mukavaa satamaelämää koko ajan, jos ja kun muutakin. Niska on kiva paikka ja Niskan pizzat huippuja. Turussa tulee välillä "niskoteltua", joten Nauvossa jää paikka paitsioon.
      Kiitos kivasta kommentistasi Kaisa ja mukavaa heinäkuuta myös sinne!

      Poista
  29. Sain minäkin sitten Nauvo - Utö - luotsausretkestämme edes Nauvo-osuuden julkaistua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Minä tulenkin saman tien kurkkaamaan.
      Kivaa keskiviikkoa sinne!

      Poista
  30. Voi kuinka kauniita kuvia ja wau mikä kahvila <3
    Kyllä tuonne kelpaa jäädä useammaksikin päiväksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen Souliina! Mainio jumittumispaikka tuo. Nauvo on viehättävä satama. Ja tuossa jo kerroinkin, että sitä Ranskan Rivieraan verrataan :)
      Mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  31. Ha haa! Samoilla vesillä liikumme mekin. Itseasiassa kotiuduimme Nauvosta noin tunti sitten. Tänään oli upea veneilysää, Airistokin miltei tyyni, harvinaista herkkua! Nauvo on meidän kesäloman yksi suosikkikohde, siellä on paljon kivaa katseltavaa ja koettavaa. Mutta en tiennytkään, että siellä voi taas pelata minigolfia, missä rata sijaitsee? Ennen rata löytyi Biffin pihasta, mutta sittemmin se on purettu pois tramppiksen alta. Meidän perheessä kaikki rakastavat minigolfia, olisi kiva päästä taas pelaamaan. Nautimme tänään päiväkahvit Köpmansin puutarhassa. En muista milloin olisin saanut yhtä hyvää pullaa, namskis! Suotuisia purjehdustuulia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Teija! No, niinpä liikutaan :) Nyt viikonloppuna on ollut kerrassaan upea veneilysää. Olimme yhdessä ystäväpariskunnan kanssa eräässä seuran satamassa.
      Mutta Nauvoon..., minä muistin sen vanhan minigolf-radan, en edes huomannut tarkistaa Biffin pihalla, onko se vielä siinä. Köpmansissa osataan tuo pullan teko kuin myös ruuan teko. Viehättävä paikka ja ihana tuo salainen puutarha.
      Kiitos Teija! Ihanaa saaristoa teille, mökkeilyä, veneilyä ja saariston satamia <3
      Ehkä jossakin treffaammekin!

      Poista
  32. Tuula, ihanat kuvat<3

    Olimme vuosia sitten muuttamassa Nauvoon. Talo oli ok, samoin ranta, mutta hinta/laatusuhde oli ihan pielessä:) Jäimme Suomen Tahitille.

    Porin Reposaari on vähän kuin Nauvo, siellä käymme joka suvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista! Nauvo oli jo lähellä päätyä teidän kotipaikaksenne. Ei tuo Suomen Tahitikaan mikään huono paikka ole asua. Kultturelli paikka!
      Nyt tunnustan jotakin, en ole käynyt koskaan Porin Reposaarella. Paikasta olen paljonkin kuullut ja lukenut, mutta käymättä on jäänyt. Jonain kesänä sitten.
      Kiitos Leena ihanista sanoistasi <3 Mukavia heinäkuun päiviä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig