MOMENTS OF MY LIFE

ELOVENA -VÄLIPALAJÄÄTELÖN ENSIMMÄINEN JULKINEN MAISTATUS


Herkullisten aamiaisten sarja jatkuu. Tällä kertaa kutsujana oli Elovena ja Raisio-konserni. Hymyilin, kun sain kutsun, se tuli todella oikeaan osoitteeseen. Minä syön kaurapuuroa joka aamu. Vaan kutsussa luki muutakin: aamiaisella on myös Elovena -uutuuden ensimmäinen julkinen maistatus!



Terveellistä ja maittavaa aamiaista tarjoiltiin Helsingin upeassa Valkoisessa salissa Aleksanterinkadulla. Tilaisuudessa oli mukana lehdistön ja median edustajia.  Ihan kohta julkistan tuon uutuuden täälläkin. Mutta sitä ennen syödään aamiaista ja mietitään terveellisiä välipaloja. 


Elovena - kaurapuuroa. Haudutettua, ihanaa... , tämä puuronsyöjä nautti. 
Luonnonjogurttia ja Elovena Mysliä sekä tuoreita vadelmia. Ja marjasmoothieta.

Tilaisuuteen tervetulleiksi meidät toivottivat Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen ja ravitsemusterapeutti  Marja Vakkuri. 

He kertoivat meille välipaloista ja mielenkiintoisia asioita nykyajan ihmisen muuttuneista ruokailutavoista. Nämä ovat tuttuja varmasti meille useammalle, mutta on hyvä, kun asiasta puhutaan. 

Perinteinen ateriakellon mukainen ateriarytmi ei ole monellekaan nykyään mahdollista. Hyvää energiaa sisältävät välipalat mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Ja niinkuin me kaikki tiedämme energiansaannin olisi hyvä jakautua tasaisesti koko päivälle. Nykyään aterioita korvataan välipaloilla ja välipalojen syömisen kasvu jatkuu. Jopa yli 50 % päivittäisistä syöntihetkistä on välipalasyömistä. Siksi pitääkin herkutella terveellisillä välipaloilla. 




Tästä on helppo siirtyä kauraan, tuohon superruokaan! Ja kaurasta kerrottiinkin tilaisuudessa paljon. Kauran hyödyt tunnetaan: se näyttäisi suojaavan sydän- ja verisuonitaudeilta ja tyypin 2 diabetekselta. Pelkästään kauran sisältämällä beetaglukaanilla on hyväksyttyjä terveysväittämiä, se alentaa kolesterolia, hillitsee aterianjälkeistä verensokerin nousua ja vähentää ummetuksen riskiä. 

Ja Elovena onkin tuonut näitä kauran hyviä ominaisuuksia uudenlaisiin välipalatuotteisiin. 


Ja nyt siihen ensimmäiseen julkiseen maistatukseen  - Elovena Välipalajäätelö -uutuuteen 



Yli 60 tuotteen Elovena tuoteperhe on täydentynyt terveellisellä Elovena Välipalajäätelöllä. Herkullisessa Välipala Jäätelössä yhdistyvät täysjyväkaurasta leivotut keksit ja raikas laktoositon jäätelö. Kuitupitoinen välipalajäätelö on mainio, terveellisempi vaihtoehto herkutteluun. Makuja löytyy kaksi: Vanilja Välipalajäätelö ja Metsämarja Välipalajäätelö. Minä olen nyt maistanut kumpaakin. Molempi parempi. Tuossa Vaniljassa on vanhanajan vaniljainen maku ja metsämarja on marjaisan makuinen. 

"Täysjyväkaurasta valmistettujen Elovena Välipalakeksien ja Elovena Välipalajäätelön kohdalla meillä on selkeä tavoite:  herkuttelu voi olla terveellistä. Vähemmän kovaa rasvaa, vähemmän sokeria ja enemmän kuitua. Siinä on hyvää energiaa sisältävän välipalan perusresepti", kertoi Mika Kukkurainen, Raision Välipalat -yksikön strategia- ja brändijohtaja.   



Suomalaiset ovat jäätelökansaa. Ja nykyisin myös kaurakansaa. Tiesittekö sitä, että suomalaiset syövät kauraa noin 6 kiloa vuodessa. 

Elovena Välipalajäätelössä on energiaa saman verran kuin tavallisessa juustovoileivässä (180 kcal) ja kuitua saman verran kuin ruisleipäviipaleessa (3,5  g). Proteiinia siinä on maitolasin verran (3,9 g).
Ja jäätelössä on sokeria kohtuudella, ja vain vähän kovaa rasvaa ja reilusti täysjyväkauraa. Minä kyllä tiedän jatkossa, millä korvaan kahvileivän - Välipalajäätelöllä. Ja kun hintakin on sopiva, suositushinta on 1,49 €, niin nyt saavat makeat pullat jäädä. 

Tuleva kesä on jäätelökesä - Välipalajäätelökesä! 

Kiitos herkullisesta aamiaistilaisuudesta Raisio Oyj.
Oli ilo olla mukana! 

Herkutteluhetkiä kaikille! 

- Tuula 

38 kommenttia

  1. Tuo välipalajäätelö kahvileipänä olisi jotain niin minulle sopivaa. Olen pyrkinyt vähentämään sokerin käyttöä, mutta aina jotain pientä hiukan makeaa tekee mieli iltapäiväkahvin kanssa. Ehkä tässä olisi vastaus siihen kaipuuseen!
    Kivaa päivää sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös sen iltapäiväkahvin kaipaan makeaa. Ja olet tosiaan yrittänyt vähentää makean syöntiä, mutta siinä on omat vaikeutensa :) Tuolla tilaisuudessa jo ajattelin, että tässä se on, tämä välipalajäätelö tulee iltapäiväkahvin kumppaniksi. Se oli hyvää!!
      Kiitos Kristiina ja kivaa iltaa sinulle <3

      Poista
  2. Voi vitsi!
    Tuo välipalajäätelö onkin ihan mahtava kesähitti!
    Ja kaikki tuotteet houkuttelevan terveellisiä ihanilla marjoilla ja mauilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin makoisa ja mainio innovaatio. Terveellisten kaurakeksien sisään jäätelöä. Ihana välipala. Tuosta tulee varmasti kesähitti. Ja yleensäkin nuo Elovenan tuotteet ovat hyviä. Ja maut kohdillaan.
      Kiitos Susanna ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  3. Tämäkin puurotyttö innostui noista välipalajäätelöistä. Jes! Kunnes huomasi, että niitä on mahdotonta kuljettaa matkalaukussa tänne kotikanavalle. Ehkä kuitenkin Suomi-vierailuilla pääsen maistelemaan.
    Noita tavallisia Elovena-keksejä on kyllä tullut roudattua Suomi-ikävän karkotukseen erinäisiäkin kertoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puurotyttö sielläkin :) Välipalajäätelöitten matka sinne Amsterdamiin lienee liian vaativa, matka-aika on liian pitkä. Mutta Suomen vierailulla sitten. Ja noita jäätelöitä voi syödä hyvällä omalla tunnolla :) Minäkin juuri pistelin poskeeni Karpalo-kinuski välipalakeksin, vielä ei ole Välipalajäätelöä pakastimessa.
      Kiitos Leena kivasta kommentista ja mukavaa loppuviikkoa sinne kanaville!

      Poista
  4. Elovenan välipalapatukat ovat meidän perheen lasten suosikkeja.
    Ihanaa torstaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele. Nuo välipalapatukat ovat herkullisia. Tuossa kotiintuliaispussissa oli pari välipalapatukkaa ja ne pistelin poskeeni jo kotimatkalla.
      Ihanaa torstai-iltaa ja loppuviikkoa myös sinne, Outi <3

      Poista
  5. Hyvältä vaikuttaa! Ehdottomasti kokeilen. Kiva kun tulee uusia terveellisiä ja vieläpä suomalaisia herkkuja valikoimiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo jäätelövälipalat ovat mainioita herkkuja. Viileitä ja terveellisiä. Ne sopivat niin hyvin kesään, mutta sopivat kyllä maaliskuuhunkin... maistuvat kesälle. Hieno innovaatio, kannattaa maistella.
      Kiitos Yrtteilijä ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  6. Elovena on aina kuulunut minun elämääni koska rakastan kaurapuuroa :) Harmittaa kun en ehtinyt tulla tähän aamiaistilaisuuteen kun siellä olisi pääsyt jo maistelemaan tätä ensi kesän ihan selkeästi uutta suosikkiani - VÄLIPALAJÄÄTELÖÄ ❤️ Elovenan välipalapatut ovat pelastus moneen kiireiseen päivääni.
    Mukavaa torstaita Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elovena on ollut aina :) Elovena -kaurahiutaleita on ollut vuodesta 1925 asti. Ihan uskomaton brändi! Olipa harmi, kun et päässyt tähän aamiaistilaisuuteen. Olisi ollut kiva nähdä sinut ja tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut. Siellä oli leppoisa tunnelma, osaltaan siihen vaikutti varmasti mainiot tarjoilut. Vietetään ensi kesänä välipalajäätelökesää!
      Mukavaa torstai-iltaa, Marjo ja mukavaa loppuviikkoa myös!

      Poista
  7. Noita tulee varmasti kokeiltua ja varmasti mummon pikku Prinsessakin saa maistaa tuollaista jäätelövaihtoehtoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten kivaa! Mummon pikku Prinsessa varmasti tykkää tästä herkusta. Sitä syödään sitten suupielet jäätelössä. Välipalajäätelö on kyllä mainio vaihtoehto herkutteluun.
      Kiitos Mummo ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  8. Minäkin tykkään kaurapuurosta ja monena aamuna sitä syönkin.
    Tuota jäätelöä haluan ehdottomasti maistaa.
    Kivaa torstaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sielläkin kaurapuurotyttöjä :) Kaurapuuro on hyvää!
      Tätä Välipalajäätelöä suosittelen ilolla, on se niin makoisaa. Ja kaiken lisäksi terveellistä!
      Kiitos paljon Sari ja mukavaa torstai-iltaa sekä loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  9. Apua pakko kokeilla tuota tummasuklaa ja vadelma puuroa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole vielä kokeillut tuota tummasuklaa ja vadelma -puuroa. Kotiintuliaispussissa sitä oli paketti, joten sitä on täällä kotona nyt helppo kokeilla. Tuo puuron värikin on niin houkutteleva.
      Kiitos Jonna! Hyviä maistiaisia ja hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  10. Olisinpa päässyt mukaan, ihanat kuvat ja herkut! Kuulostaa kyllä todella onnistuneelta tuoteinnovaatiolta : ) pakko päästä maistamaan. Ehkä tässä olisi terveellisempi vaihtoehto myös Amoksen eka jätskiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisitpa päässyt mukaan. Olisi ollut kiva tavata aamiaisella.
      Tuo on hieno tuoteinnovaatio. Kaurakeksi oli jo olemassa. Eli puolet tuotteesta tunnetaan jo heti alkumetreillä. Suositut kaurakeksit vähän ohuempina ja siihen tuo terveellinen jäätelö - loistava idea. Mutta kyllä sitä pitkään kehiteltiin, kerrottiin tilaisuudessa.
      Pikku-Amokselle Välipalajäätelöä ekaksi jäätelöksi... kuulostaa niin kivalta!
      Kiitos Heli-Hannele ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  11. Herkullinen kutsu, josta ei voinut kieltäytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin Piipe :) Tämä kaurapuurofani sanoi heti mielessään kyllä, kun oli kutsun lukenut. Ja jäätelöfaniksikin on tunnustauduttava. Tuo tilaisuus oli todella herkullinen.
      Kiitos paljon Piipe ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  12. Ihana aamiainen ja välipala,itsekin tykkään kaurapuurosta,teen etenkin viileänä aikana usein omenakanelin makuista yön yli kaurapuuroa. Tuolla olisi ollut kiva käydä,saan niin paljon kutsuja mutta tämä välimatka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli herkullinen aamiainen kauniissa salissa. Ja tuo kaurapuuro oli suussasulavaa, näin sen koki tämä puurotyttö :) Minulla on myös jokunen yön yli puuro juttu... tuo omenakanelin makuinen kuulostaa tosi hyvältä. Sinulla on monen tunnin lentomatka näihin juttuihin. On hienoa, että asut Tel Avivissa, mutta harmillista, kun et pääse näihin kutsuihin. Olisi niin kiva nähdä.
      Kiitos Jael ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  13. Nam, mitä herkkupuuroja! Ja tuo välipalajäätelö tulee jatkossa korvaamaan muut kahviherkut, joita meillä jostain syystä aina tuolta kaapista löytyy, vaikka en niitä itse sinne koskaan ostakaan. Onneksi kipparini tykkää tosi paljon jäätelöstä, joten enköhän saa hänellekin tämän terveellisemmän kahviherkun myytyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä puurotytöllä on nyt kokeiltavana muutama uusi puuro. Jippii!
      Tämä välipalajäätelö on helppo myydä, se on niin maistuva! Minulla on täällä myös sama juttu menossa, sillä tämän talon kippari on myös perso makealle, mutta ne kalorit ja maku ovat kyllä hyviä argumentteja tässä myynnissä :) Tämä kahviherkku nousee korkealle.
      Kiitos kivasta kommentista Ansku ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  14. Mä olen kans kauratyttö, syön joka aamu kaurapuuroa. Lapsenlapseni syö noita välipalakeksejä (suklaahiput), ne ovat hänen herkkujaan ja jälkkäri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauratyttöjä ja puurotyttöjä ja Elovenatyttöjä lisää... meitä on monta.
      Ja teillä maistuu pikkuiselle lapsenlapselle suklaahippu-välipalakeksit. En ihmettele lainkaan. On ne niin herkkuja. Mainiota jälkiruokaakin.
      Kiitos kivasta kommentista, Tuija ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  15. Kuulostaapa herkulliselta uutuudelta, menee ehdottomasti kokeiluun. Kaurapuuro on niin hyvää, aamutuimaan lämmin puuro ei vain oikein tahdo upota. Onneksi tuorepuuro maistuu sitäkin paremmin. Olen muuten täysin Elovena-fani, enkä koskaan osta muun merkkisiä kaurahiutaleita. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elovena -tuotteet ovat osanneet uudistautua ja muuttua ajan mukaan. Ihmisten tottumuksien muutoksia on seurattu. Ja Elovena -tuote on pysynyt ajan hengessä mukana jo 1925-luvulta saakka. Minä myös ole Elovena -fani. Hyvälle tuotteelle ovat aikanaan antaneet loistavan nimen ja keksineet viehättävän Elovena -tytön. Siitä syntyi brändi. Elovenan tarina on huikea menestystarina. Mukavaa perjantaita Belladonna. Olen lähdössä Hämeenlinnaan, mutta sitä ennen herkuttelen puurolla :)
      Kiitos Tuire ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  16. Voi voi, mun pitäisi varmaan siirtyä siihen tuorepuuroon, kun en millään olevinaan kerkiä aamuisin puuroa keittelemään. Kiva juttu kun tuo jäde on laktoositonta, täytyypä maistaa. Muksaa Hämeenlinnan reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoittelen joskus kauraryynejä, kefiiriä ja appelsiini- tai muuta mehua tuorepuuroksi. Ja siihen päälle marjoja ja pähkinöitä. Sen voi syödä melkein saman tien, koska Elovenan kaurahiutaleet ovat sopivankokoisia maustumaan siinä. Ja yön yli jääkaapissa maku vielä paranee.
      Tuo laktoosittomuus on aika monelle kriteeri ja välipalajäätelö täyttää senkin.
      Hämeenlinnasta palattu. Onneksi ei ollut niin huono keli kuin pelkäsimme.
      Kiitos Sari ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  17. Vitsi miten kiva tilaisuus ja Elovenaa olen syönyt pienestä asti, mummi teki aina aamuksi puurot ja olen tykännyt, harmi ettei niin omat muksut puuroa syö. < Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella viehättävä ja kiva tilaisuus. Ja opin taas uusia asioita.
      Lohdutukseksi voin kertoa, että minä aloin vasta teini-iässä syömään kaurapuuroa, silloin piti laihduttamani ja se onnistui. Ja samalla rakastuin kaurapuuroon.
      Kiitos ihanainen ja kivaa viikonloppua myös <3

      Poista
  18. Täytyykin kokeilla noita tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Terveellistä herkkua!
      Mukavaa alkavaa viikkoa Satu!

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Tällaisiin uutuksiin on kiva tutustua. Tuo jäätelövälipala voipi hyvin nousta kesän hitiksi.
      Kiitos Sussi <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig